N.A.E. Riparazione Repairing Conditioner & Μάσκα 2 in 1 για Επανόρθωση 150ml
15 πόντοι

N.A.E. Riparazione Repairing Conditioner & Μάσκα 2 in 1 για Επανόρθωση 150ml

Κωδικός 036085
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  6,15€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

N.A.E. Riparazione Repairing Conditioner & Μάσκα 2 in 1 για Επανόρθωση 150ml ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ COSMOS & VEGAN ΦΟΡΜΟΥΛΑ. Συνδυάζοντας οργανικό έλαιο ελιάς και εκχύλισμα βασιλικού, αυτό το conditioner επανόρθωσης ξεμπλέκει, θρέφει και ενδυναμώ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 15 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8015700162394
ΒΑΡΟΣ: 150gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

N.A.E. Riparazione Repairing Conditioner & Μάσκα 2 in 1 για Επανόρθωση 150ml

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ COSMOS & VEGAN ΦΟΡΜΟΥΛΑ.

Συνδυάζοντας οργανικό έλαιο ελιάς και εκχύλισμα βασιλικού, αυτό το conditioner επανόρθωσης ξεμπλέκει, θρέφει και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Δίνει στα μαλλιά την έντονη φροντίδα που χρειάζονται χωρίς να τα βαραίνει και προστατεύει τα μαλλιά από ψαλίδα. Αφήνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά, απαλά και απαλά.
  Αυτό το conditioner επανόρθωσης φέρει την οργανική πιστοποίηση COSMOS Organic από τον οργανισμό Ecocert Greenlife και σύμφωνα με το πρότυπο περιλαμβάνει  98% συστατικά φυσικής προέλευσης , ενώ 11% των συστατικών προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες. χωρίς σιλικόνες. Vegan φόρμουλα.

Φόρμουλα εμπλουτισμένη με οργανικό έλαιο ελιάς και εκχύλισμα βασιλικού
•    Το οργανικό έλαιο ελιάς είναι πλούσιο σε υγιή λίπη και αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνη Ε. Το έλαιο ελιάς είναι γνωστό στον κόσμο των καλλυντικών προιόντων για τις μαλακτικές του ιδιότητες. Είναι γεμάτο με πολυφαινόλες που βοηθούν στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών.
•    Ο οργανικός βασιλικός είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, Κ, C, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο, γνωστό για τις επανορθωτικές και  προστατευτικές του ιδιότητες προς το  τριχωτό της κεφαλής και για τις ευεργετικές του ιδιότητες που συμβάλλουν στην μείωση της υπερβολικής τριχόπτωσης

Βιωσιμότητα:

To μπουκάλι προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο PET, πλήρως ανακυκλώσιμο.

  Το N.A.E. Naturale Antica Erboristeria είναι η επιτομή των παραδοσιακών ιταλικών συνταγών ομορφιάς και της bella vita. Αντλώντας έμπνευση από την Ιταλική βοτανολογία, οι φόρμουλες ομορφιάς μας είναι εμπλουτισμένες με μοναδικά μείγματα οργανικών συστατικών και εκχυλισμάτων.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα conditioner σε βρεγμένα μαλλιά, εστιάζοντας στην εφαρμογή από τη μέση ως τις άκρες των μαλλιών σας.

Αφήστε το να δράσει για 2 λεπτά και έπειτα ξεβγάλετε με νερό.
Για χρήση ως μάσκα αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και έπειτα ξεβγάλετε με νερό.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, εφαρμόστε μετά τη χρήση του σαμπουάν επανόρθωσης riparazione.

'Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil**, Polyelyceryl-3 Dicitrate/ Stearate, Sorbitan Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter**, Benzyl Alcohol, Parfum, Sodium
Stearoyl Glutamate, Polyglyceryl-4Caprate, Xanthan Gum, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Dehydroacetic Acid, Citronellol, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Linalool, Limonene, Sodium Benzoate, Geraniol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Ocimum Baslicum, Leaf Extract**
**Ingredients from organic farming.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "N.A.E. Riparazione Repairing Conditioner & Μάσκα 2 in 1 για Επανόρθωση 150ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 3 χρόνια
Κατερίνα Κ.
Καταπληκτικό προϊόν!!
Προστατεύει τα μαλλιά! Είναι ευκολοκτενιστα και απαλά!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;