Natures Plus Propolplus 60 Softgels
279 πόντοι

Natures Plus Propolplus 60 Softgels

Συμπλήρωμα Διατροφής με Καθαρή Πρόπολη & Γύρη Μελισσών για Γερό Ανοσοποιητικό με Αντιφλεγμονώδεις & Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες

Κωδικός 032592
Αναμένεται στις 10/04/2024

Π.Λ.Τ.  33,98€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Natures Plus Propolplus Συμπλήρωμα Διατροφής με Καθαρή Πρόπολη & Γύρη Μελισσών για Γερό Ανοσοποιητικό με Αντιφλεγμονώδεις & Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες 60 Softgels Κάθε κάψουλα περιέχει 100% καθαρή πρόπολη (180mg) με γύρη μελισσών (20mg), σε βάση απ...  Διαβάστε περισσότερα

18,65€
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 279 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 097467037878

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Natures Plus Propolplus Συμπλήρωμα Διατροφής με Καθαρή Πρόπολη & Γύρη Μελισσών για Γερό Ανοσοποιητικό με Αντιφλεγμονώδεις & Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες 60 Softgels

Κάθε κάψουλα περιέχει 100% καθαρή πρόπολη (180mg) με γύρη μελισσών (20mg), σε βάση από έλαιο ατρακτυλίδας (safflower oil). Απόλυτα στεγανή κάψουλα για την αποφυγή οξειδώσεως. 

Η πρόπολη έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες σαν λαϊκό φάρμακο. Κυριότερες ουσίες φαρμακολογικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν στην πρόπολη είναι βιοφλαβονοειδή (quercetin, kaempferol, apigenin, κλπ) τερπένια και φαινολικές ενώσεις. Μελέτες in vitro έδειξαν αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιιικές ιδιότητες της πρόπολης. Πολλοί παθογόνοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων ιοί της γρίπης και του έρπη, καθώς και διάφορα βακτήρια και μύκητες παρουσιάζουν ευαισθησία στην πρόπολη. Η πρόπολη έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο, τουλάχιστον, μελετών, αφού εμπόδισε την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου σε αρουραίους στους οποίους είχε χορηγηθεί η καρκινογόνος ουσία azoxymethane. Τέλος, η πρόπολη, λόγω των αντιφλεγμονικών ιδιοτήτων της, ενδέχεται να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις αρθρίτιδας, ενώ έχει αξιόλογες ιδιότητες εφαρμοζόμενη τοπικά. Η πρόπολη εφαρμοζόμενη στα ούλα βοηθάει στην καταπολέμηση των περιοδοντικών παθήσεων.

Θεωρούμενη σαν η πληρέστερη τροφή της φύσης, η γύρη μελισσών περιέχει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών, μεταξύ των οποίων 22 αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως του συμπλέγματος Β), μέταλλα, βιοφλαβονοειδή (ιδιαίτερα ρουτίνη), ένζυμα, φυσικά αντιβιοτικά, ορμόνες, γλυκοσίδες, απαραίτητα λιπαρά οξέα. Η γύρη μελισσών είναι γνωστή από την αρχαιότητα σαν μια θαυμάσια τροφή. Στη σύγχρονη εποχή, μόνο πρόσφατα οι επιστήμονες καταπιάστηκαν μ’ αυτή, για να διαπιστώσουν, κυρίως από τη χημική της σύσταση και από μελέτες, ότι τα δεδομένα φαίνεται να δικαιολογούν τη φήμη της. Πρώτοι, Σοβιετικοί επιστήμονες κατά τις δεκαετίες του 1970, 1980 διατύπωσαν την άποψη ότι η γύρη μελισσών αυξάνει την αντοχή και βελτιώνει την απόδοση των αθλητών, οι οποίοι, με τη σειρά τους, απέδιδαν αρκετές από τις κορυφαίες επιδόσεις τους στη βοήθεια της γύρης μελισσών. Άλλη αξιόλογη ιδιότητα της γύρης μελισσών είναι ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της καλοήθους διόγκωσης του προστάτη και της προστατίτιδας, μπορεί δε να συνδυασθεί με το Saw Palmetto ή/και το Pygeum, βότανα με αποδεδειγμένη δράση κατά των προβλημάτων που προκαλεί η καλοήθης διόγκωση του προστάτη. Η γύρη μελισσών ενδέχεται να είναι χρήσιμη στο γλαύκωμα, λόγω της άφθονης ρουτίνης που περιέχει, και στην αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων, ενώ έχει τη φήμη ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και ενισχύει την ανδρική γονιμότητα.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 κάψουλα ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Παρενέργειες από τη χρήση πρόπολης είναι σχετικά σπάνιες. Έχουν σημειωθεί περιπτώσεις δερματίτιδας από τοπική χρήση, ενώ από εσωτερική χρήση έχουν αναφερθεί αντιδράσεις υπερευαισθησίας, μεταξύ των οποίων ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, δερματικά εξανθήματα.

Δε συνιστάται η χρήση πρόπολης στις έγκυες και θηλάζουσες.

Εάν είστε αλλεργικό άτομο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη γύρη, ξεκινήστε με το 1/4 ενός κουταλιού του γλυκού, προκειμένου για γύρη σε κόκκους και με 20-50mg, προκειμένου για κάψουλες. Εάν δεν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις συνεχίστε αυξάνοντας σιγά, σιγά τη δοσολογία, μέχρι να φθάσετε τις δύο κουταλιές της σούπας σε κόκκους ή τα 500 mg σε κάψουλες. Oρισμένα άτομα έχουν ακόμη και σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις στη γύρη, αυτές όμως οι αντιδράσεις δεν θα πρέπει να συσχετίζονται με τις αλλεργίες που προκαλούνται από την αιωρούμενη γύρη της άνοιξης. Ένα άτομο μπορεί να είναι αλλεργικό στη γύρη που αναπνέει, όχι όμως στη γύρη που λαμβάνει στοματικά, και το αντίστροφο.

Να μη λαμβάνεται από όσους πάσχουν από άσθμα ή άτομα με αλλεργία στην πρόπολη, γύρη ή γενικά σε προϊόντα μέλισσας.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 4704/16-01-2020. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 
Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*  
100% καθαρή Πρόπολη 180 mg -
Γύρη μελισσών 20 mg -

Συστατικά-Έκδοχα

Ζελατίνη, φυσικές χρωστικές, γλυκερίνη, κεκαθαρμένο νερό, λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natures Plus Propolplus 60 Softgels"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;