Nestle NAN Lactose Free Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη για Δυσαπορρόφηση/Δυσανεξία στη Λακτόζη & Διάρροια,Κατάλληλο Από την Γέννηση 400gr
-15%

Nestle NAN Lactose Free Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη για Δυσαπορρόφηση/Δυσανεξία στη Λακτόζη & Διάρροια,Κατάλληλο Από την Γέννηση 400gr

Κωδικός 027806
Σύντομα διαθέσιμο

  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Nestle NAN Lactose Free Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη για Δυσαπορρόφηση/Δυσανεξία στη Λακτόζη & Διάρροια,Κατάλληλο Από την Γέννηση 400gr Το NAN Lactose Free είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διαιτητική αντι...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 72 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7613035603899
ΒΑΡΟΣ: 400gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Nestle NAN Lactose Free Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη για Δυσαπορρόφηση/Δυσανεξία στη Λακτόζη & Διάρροια,Κατάλληλο Από την Γέννηση 400gr

Το NAN Lactose Free είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διαιτητική αντιμετώπιση της δυσαπορρόφησης / δυσανεξίας της λακτόζης και τη διάρροια.

Το NAN Lactose Free είναι κατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής για βρέφη κατά τους πρώτους 6 μήνες και μετά σε συνδυασμό με άλλες κατάλληλες τροφές. Παρέχει στο μωρό σου ότι χρειάζεται για τη σωστή του ανάπτυξη.

Ελεύθερο λακτόζης – Βοηθά στην πρόληψη της δυσανεξίας της λακτόζης λόγω διάρροιας χάρη στα πολυμερή γλυκόζης που περιέχει ως μοναδική πηγή υδατανθράκων. Διασφαλίζει χαμηλή ωσμωτικότητα καθώς και εύκολη πέψη κατά τη διάρροια.

Περιέχει:
• Eνεργείς καλλιέργειες L.Reuteri – Λακτοβάκιλοι που φυσιολογικά υπάρχουν στο μητρικό γάλα και στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.
• Πολύτιμα λιπαρά DHA – ARA, δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.

Αντενδείξεις:
Μη χρησιμοποιείτε το NAN LF σε περίπτωση δυσαπορρόφησης γλυκόζης, γαλακτόζης και γαλακτοζαιμίας. Το NAN LF περιέχει ίχνη από κατάλοιπα λακτόζης, τα οποία σύμφωνα με κάποιους ειδικούς μπορεί να είναι υψηλά για βρέφη με τις παραπάνω ασθένειες. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.


Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 2018-12-07 18:59:06. Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-19 03:37:33

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ        
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑ   ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ  
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml* ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** NAN Lactose Free ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 90 3 6 -
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 120 4 5 -
2ος ΜΗΝΑΣ 150 5 5 -
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ 180 6 5 -
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ 210 7 5 -
7ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ 210 7 4-2 1-3***

  *Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, το βραστό νερό πρέπει να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.

**Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Σε περίπτωση που άλλες τροφές εισάγονται στη διατροφή του μωρού σας, θα πρέπει να συμφωνούν με την τρέχουσα θεραπεία (απουσία λακτόζης). Πριν τους 6 μήνες, το προϊόν είναι κατάλληλο ως αποκλειστική διατροφική πηγή για τα βρέφη όταν δε θηλάζουν. Σε περίπτωση οξείας διάρροιας είναι σημαντικό να χορηγείτε στο μωρό σας αρκετή ποσότητα νερού και ηλεκτρολυτών. Σοβαρή απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη για το βρέφος αφυδάτωση. Σε παρόμοια περίπτωση ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Σημαντική Υπενθύμιση: Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση: Προετοιμάστε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
Άβραστό νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία και διατροφή μπορεί πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη                                                                   

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού
Μία μεζούρα NAN® LF  = 4,4g

Διατροφικός Πίνακας

Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά    
 
Μέση ανάλυση Ανά 100 ml προιόντος  
     
Ενέργεια 67 kcal
Ενέργεια 281 kj
Λιπαρά εκ των οποίων 3,3 g
Κορεσμένα 1,3 g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων 7,8 g
Σάκχαρα 1,1 g
Πρωτεΐνες 1,4 g
Αλάτι 0,06 g

 

 
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά    
Βιταμίνη Α 70,5 μg RE
Βιταμίνη D 0,88 μg D
Bιταμίνη Ε 0,86 mg TE
Βιταμίνη Κ 5,0 μg
Βιταμίνη C 11 mg
Βιταμίνη Β1 0,07 mg
Βιταμίνη Β2 0,07 mg
Νιασίνη 0,66 mg
Bιταμίνη B6 0,05 mg
Φολικό οξύ 10,5 μg
Βιταμίνη Β12 0,18 μg
Βιοτίνη 1,50 μg
Παντοθενικό οξύ 0,68 mg
Νάτριο 22,4 mg
Κάλιο 79,0 mg
Χλώριο 49,4 mg
Ασβέστιο 55,3 mg
Φώσφορος 32,3 mg
Μαγνήσιο 6,6 mg
Σίδηρος 0,74 mg
Ψευδάργυρος 0,54 mg
Χαλκός 0,05 mg
Μαγγάνιο 16.7 mg
Φθόριο ≤7.90 μg
Σελήνιο 1,4 μg
Χρώμιο ≤2 μg
Μολυβδαίνιο ≤2 μg
Ιώδιο 9,2 μg

     
 
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες    
DHA 7,4 μg
ARA 7,4 mg
Λινολεικό οξύ 0,6 g
α- Λινολενικό οξύ 67,2 mg
Λακτόζη ≤0,01 g
Ολικά Νουκλεοτίδια 2,0 g
Χολίνη 6,6 mg
Ινοσιτόλη 9,2 mg
Ταυρίνη 4,3 mg
Καρνιτίνη 1.1 mg

Σιρόπι γλυκόζης, φυτικά έλαια (ελαΐνη φοινικελαίου, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, κοκκόλιπος, ηλιέλαιο, έλαιο Mortiella alpina πλούσιο σε ARA, έλαιο Crypthecodinium cohni πλούσιο σε DHA), πρωτεϊνες ορού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), μαλτοδεξτρίνη, κιτρικό ασβέστιο, λεκιθίνη σόγιας, κιτρικό οξύ, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο μαγνήσιο, υδροξείδιο του καλίου, φωσφορικό νάτριο, φωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό κάλιο, βιταμίνη C, όξινη τρυγική χολίνη, καλλιέργεια L. Reuteri, ινοσιτόλη, υδροξείδιο του νατρίου, ταυρίνη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια, θειικός ψευδάργυρος, L-καρνιτίνη, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, βιταμίνη Ε, θειικός χαλκός, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, θειικό μαγγάνιο, φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη D3, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Β12, βιοτίνη, σεληνιούχο νάτριο. 

Aλλεργιογόνα

Πρωτεΐνες ορού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), λεκιθίνη σόγιας.

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Speedex ή ACS Courier.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 19€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Εξαιρούνται οι αποστολές με ACS Courier

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν!, δείτε αναλυτικά τα προνόμια του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 29€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 79€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 1,9€. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!
 4. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,9€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,9€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,7€ κλπ.
 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα ή με Paypal.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier και η Speedex), μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;