Nestle Nativa 1, 400gr
120 πόντοι

Nestle Nativa 1, 400gr

Γάλα Πρώτης Βρεφικής Ηλικίας σε Σκόνη Κατάλληλο Από τη Γέννηση του Μωρού

Κωδικός 043371
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  16,07€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Nestle Nativa 1 Γάλα Πρώτης Βρεφικής Ηλικίας σε Σκόνη Κατάλληλο Από τη Γέννηση του Μωρού  400gr Κάθε μέρα το μωρό σου μεγαλώνει, μαθαίνει, κάνει κάτι καινούριο και πετυχαίνει μικρούς στόχους. Βοήθησε το να προετοιμαστεί για κάθε βήμα της διαδρομής...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 120 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7613036631679
ΒΑΡΟΣ: 522gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nestle Nativa 1 Γάλα Πρώτης Βρεφικής Ηλικίας σε Σκόνη Κατάλληλο Από τη Γέννηση του Μωρού  400gr

Κάθε μέρα το μωρό σου μεγαλώνει, μαθαίνει, κάνει κάτι καινούριο και πετυχαίνει μικρούς στόχους. Βοήθησε το να προετοιμαστεί για κάθε βήμα της διαδρομής με τo NATIVA® 1.

Το NATIVA®1 είναι ένα βρεφικό γάλα, κατάλληλο για βρέφη από τη γέννηση τους, όταν δεν θηλάζουν. Ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής κατά τους πρώτους 6 μήνες ζωής.
To NATIVA®1 περιέχει DHA* όπως απαιτείται από τη νομοθεσία για όλα τα παρασκευάσματα για βρέφη.

Μετά τους 6 μήνες συνέχισε το ταξίδι με το NATIVA®2. 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε το γάλα.
2. Πλύνετε το μπουκάλι, την πιπίλα και το πώμα μέχρι να φύγουν υπολείμματα γάλακτος.
3. Βράστε τα σκεύη για 5 λεπτά και σκεπάστε τα μέχρι τη χρήση τους.
4. Βράστε πόσιμο νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει.
5. Σύμφωνα με τον πίνακα ανασύστασης, ρίξτε την ακριβή ποσότητα χλιαρού νερού στη φιάλη.
6. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα της συσκευασίας και ισιώστε στην περιμετρική προεξοχή του κουτιού.
7. Συμβουλευτείτε τον πίνακα ανασύστασης και ρίξτε τον ακριβή αριθμό από κοφτές μεζούρες.
8. Σκεπάστε το μπιμπερό και ανακινήστε μέχρι να διαλυθεί η σκόνη.
9. Κλείστε καλά τη συσκευασία και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος. Πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 εβδομάδων.

Σημαντική Υπενθύμιση:

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.

Ανασύσταση:

100ml = 12,9g σκόνη + 90ml νερού
Μία μεζούρα = 4,3g

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ      
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ** ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ NATIVA®1* ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 90 3 6
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 120 4 5
2ος ΜΗΝΑΣ 150 5 5
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ 180 6 5
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ 210 7 5

*Σημείωση: Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από αυτήν που προτείνεται, θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.
** Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών Bifidus, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά
Βρεφικά Γάλατα0-6 μηνών
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΣκόνη, Γάλα

Αποβουτυρωμένο γάλα, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), απομεταλλωμένος ορός γάλακτοςλακτόζη, άμυλο πατάτας, γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες, κιτρικό ασβέστιο, άμυλο καλαμποκιού, ιχθυέλαιο, κιτρικό κάλιο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χλωριούχο μαγνήσιο, διτρυγική χολίνη, χλωριούχο κάλιο, L-φαινυλαλανίνη, χλωριούχο νάτριο, κιτρικό νάτριο, φωσφορικό νάτριο, βιταμίνη C, ταυρίνη, ινοσιτόλη, L-ιστιδίνη, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, L- καρνιτίνη, βιταμίνη Ε, νικοτιναμίδιο, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), καλλιέργεια Βifidus, παντοθενικό ασβέστιο, θειικός χαλκός, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, σεληνικό νάτριο, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D,βιοτίνη, βιταμίνη B12.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nestle Nativa 1, 400gr"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Γιωτα Μ.
Για τα βρεφικα ειδη
Πολυ καλες τιμες και εκπτώσεις,
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;