Nivea Sun Kids Protect & Play Face & Body Roll on Spf50+, 50ml
27 πόντοι

Nivea Sun Kids Protect & Play Face & Body Roll on Spf50+, 50ml

Παιδικό Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας σε Μορφή Roll on

Κωδικός 039425
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  9,80€
  4.5
2
2
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  2 Ερωτήσεις χρηστών

Nivea sun Kids Protect & Play Face & Body Spf50+ Παιδικό Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας σε Μορφή Roll on 50ml  Πολύ Αποτελεσματικό - Άμεση προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, τα ηλιακά εγκαύματα και την μακροχρόνια βλάβη της επιδερμίδ...  Διαβάστε περισσότερα

5,38€
Κερδίστε 27 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 42397229
ΒΑΡΟΣ: 90gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nivea sun Kids Protect & Play Face & Body Spf50+ Παιδικό Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας σε Μορφή Roll on 50ml

  •  Πολύ Αποτελεσματικό - Άμεση προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, τα ηλιακά εγκαύματα και την μακροχρόνια βλάβη της επιδερμίδας ενώ η σύνθεσή του είναι έξτρα ανθεκτική στο νερό.
  •  Για την Παιδική Ευαίσθητη Επιδερμίδα – Αξιόπιστη αντηλιακή προστασία που βοηθά στην μείωση του ρίσκου για ηλιακές αλλεργίες. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί ενώ υποστηρίζει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Συμβατό με την επιδερμίδα και παιδιατρικά εγκεκριμένο.
  •  Ευκολία στη χρήση – Σύνθεση που απλώνεται εύκολα και ευχάριστα με τη συσκευασία Roll-on
  •  Βιωσιμότητα - Με σύνθεση που σέβεται τη θάλασσα χωρίς UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone

Το NIVEA SUN Kids Αντηλιακό Roll-on SPF 50+ προσφέρει στα παιδιά πολύ αποτελεσματική UVA/UVB προστασία, ενώ απλώνεται εύκολα χάρη στη συσκευασία roll-on των 50ml.

Άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και την μακροχρόνια βλάβη της επιδερμίδας. Ειδικό για τη λεπτή παιδική επιδερμίδα.

Η σύνθεσή του υποστηρίζει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και μειώνει το ρίσκο για ηλιακές αλλεργίες. Ειδικό για τα παιδιά είναι έξτρα ανθεκτικό στο νερό και το παιχνίδι με πιτσίλισμα. Συμβατό με την επιδερμίδα και παιδιατρικά εγκεκριμένο.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν τη μοναδική, φιλική προς τη χρήση συσκευασία που κάνει την εφαρμογή αντηλιακού μια ευχάριστη διαδικασία.

Η NIVEA SUN αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. H νέα και βελτιωμένη σύνθεση σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει UV filters Octinoxate και Oxybenzone. Προστασία για όλους! Ανακαλύψτε την παιδική σειρά NIVEA SUN και τις αντηλιακές κρέμες προσώπου UV Face.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • Γλυκερίνη

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΕΝΙΚΑ
Εφαρμόστε αντηλιακό γενναιόδωρα πριν από την έκθεση στον ήλιο, αρκετό για να δώσει ένα ορατό στρώμα πριν το τρίψετε. Αφήστε να απορροφηθεί πλήρως

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Εφαρμόστε συχνά συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και την πετσέτα

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΕΚΘΕΣΗ
Ακόμα και όταν προστατεύεται, αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΑντηλιακή Προστασία
Δείκτης ΠροστασίαςSPF 50+
ΗλικίαΠαιδί
ΜορφήRoll On
ΠεριοχήΣώμα

Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Copernicia Cerifera Cera, Panthenol, VP/Hexadecene Copolymer, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Cellulose Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nivea Sun Kids Protect & Play Face & Body Roll on Spf50+, 50ml"

4.5
4 Κριτικές
2
2
0
0
0
πριν από 8 μήνες
ΑΡΓΥΡΩ Λ.
Nivea Sun Kids Protect & Play
Πολύ εύκολο στη χρήση.
πριν από 8 μήνες
ΑΡΓΥΡΩ Λ.
Nivea Sun Kids Protect & Play Face & Body Roll on Spf50
Πολύ εύκολο στη χρήση.
πριν από 10 μήνες
Σοφία Κ.
Πολύ καλό προϊόν!
Εύκολο στην χρήση, με την ασύγκριτη ποιότητα της nivea. Προσωπικά το πήρα για χρήση στο πρόσωπο των παιδιών μου, λόγω συσκευασίας.
πριν από 3 χρόνια
Ardit K.
Πολι καλό προϊόν
Τό πρτιμο σε όλους τους γονείς για τα παιδιά τους είναι πολύ σημαντικό για το επιδερμίδα τους
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    είναι κατάλληλο για μωράκια? Ο μικρός μου είναι 4μηνών
    Η χρήση του προϊόντος ενδείκνυται για βρέφη 6 μηνών και άνω.
    26/04/2023 από Pharm24
    Πόσο περιέχει
    Η ποσότητα του προϊόντος είναι 50ml.
    14/05/2021 από Pharm24