Nuk Nature Sense Glass Bottle Silicone Medium 0-6m Κωδ 10745119, 240ml - Άσπρο
44 πόντοι

Nuk Nature Sense Glass Bottle Silicone Medium 0-6m Κωδ 10745119, 240ml - Άσπρο

Γυάλινο Μπιμπερό με Δείκτη Ελέγχου Θερμοκρασίας & Θηλή Σιλικόνης

Κωδικός 051015
Σύντομα διαθέσιμο
Nuk

Π.Λ.Τ.  10,45€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Nuk Nature Sense Glass Bottle Silicone Medium Κωδ 10745119 Γυάλινο Μπιμπερό με Δείκτη Ελέγχου Θερμοκρασίας & Θηλή Σιλικόνης 0-6m 240ml - Άσπρο Ο ενσωματωμένος Δείκτης Ελέγχου...  Διαβάστε περισσότερα

8,88€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 44 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 2400000001780
ΒΑΡΟΣ: 257gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Πιπίλες και Μπιμπερό, Μπιμπερό Γυάλινα - Αξεσουάρ

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nuk Nature Sense Glass Bottle Silicone Medium Κωδ 10745119 Γυάλινο Μπιμπερό με Δείκτη Ελέγχου Θερμοκρασίας & Θηλή Σιλικόνης 0-6m 240ml - Άσπρο

  • Ο ενσωματωμένος Δείκτης Ελέγχου Θερμοκρασίας αλλάζει χρώμα αν η τροφή είναι πολύ ζεστή.
  • Οι πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με πρότυπο το μητρικό στήθος, χαρίζουν μια ιδανική, ομαλή και φυσική ροή.
  • Φαρδιά, εύκαμπτη βάση θηλής με εξαιρετικά απαλή άκρη θηλής, όμοια με τη θηλή της μητέρας.
  • Το καινοτόμο σύστημα κατά των κολικών anti-colic vent βοηθά στην αποφυγή κατάποσης αέρα.
  • Η φιάλη από βοριοπυριτικό γυαλί δεν περιέχει BPA.
  • 240ml, μέγεθος M με 6 οπές (για μέτρια ταχύτητα ροής).

Είναι τόσο ευχάριστο! Όταν είστε υπ’ ατμόν μια μικρή επιπλέον ασφάλεια είναι τόσο ευπρόσδεκτη! Τα μπιμπερό NUK Nature Sense+ με Δείκτη Ελέγχου Θερμοκρασίας δείχνουν με μια ματιά όταν το περιεχόμενο της φιάλης έχει τη σωστή θερμοκρασία.

Με το Δείκτη Ελέγχου Θερμοκρασίας, η κλίμακα στο μπιμπερό αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιεχομένου της φιάλης. Αν η τροφή είναι πολύ ζεστή, η μπλε ένδειξη μετατρέπεται σε λευκή.

NUK Nature Sense Μπιμπερό

Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη Μητέρα Φύση. Ωστόσο, μπορούμε να την πάρουμε ως παράδειγμα. Γι’ αυτό, εμείς στη NUK, προσπαθώντας να πλησιάσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη φύση, αναπτύξαμε το νέο μπιμπερό NUK Nature Sense. Τι κάνει αυτό το μπιμπερό να διαφέρει από τα υπόλοιπα; Η θηλή διαθέτει πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με πρότυπο τους γαλακτοφόρους πόρους του μητρικού στήθους και χαρίζουν ένα αίσθημα οικειότητας στο μωρό σας όταν πίνει, και κυρίως μια φυσική ροή. Και αυτό ακριβώς είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για εμάς. Αυτή η φυσική αίσθηση κατά το τάισμα, διευκολύνει τη μετάβαση από τον θηλασμό στο τάισμα με μπιμπερό, προσφέροντας ευχαρίστηση, τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό σας.

Σχεδιασμένη με πρότυπο το μητρικό στήθος – H θηλή του μπιμπερό NUK Nature Sense

Η θηλή του μπιμπερό NUK Nature Sense προσομοιάζει τη μητρική θηλή όσο ποτέ άλλοτε! Αυτό το μπιμπερό είναι ιδανικό κυρίως για μητέρες που δεν μπορούν να θηλάσουν, που θέλουν να συνδυάσουν το τάισμα με μπιμπερό με τον θηλασμό ή θέλουν το μωρό τους να συνηθίσει την αίσθηση του μπιμπερό. Η ιδιαιτέρως φαρδιά και εύκαμπτη βάση της θηλής επιτρέπει στο μωρό σας να πιάσει τη θηλή με τρόπο φυσικό, ενώ η καινοτόμος οπή διαφυγής αέρα κατά των κολικών anti-colic vent, καθιστά εφικτό το τάισμα χωρίς παύση και προλαμβάνει την κατάποση αέρα από το μωρό σας. Η εξαιρετικά μαλακή άκρη της θηλής είναι ιδιαιτέρως εύκαμπτη και προσαρμόζεται στο στόμα όπως η θηλή της μητέρας .Έτσι, η θηλή NUK Nature Sense επιτρέπει στο μωρό σας να απολαμβάνει μια οικεία αίσθηση κατά το τάισμα. Tο καινοτόμο μπιμπερό της ΝUK ωφελεί και εσάς τις ίδιες. Τώρα, μπορούν ακόμη και οι μπαμπάδες να ξυπνήσουν το βράδυ και να αναλάβουν το τάισμα του νεογέννητου, χαρίζοντας σας έτσι μερικές πολύτιμες ώρες ύπνου.

Τι προσφέρει ένα μπιμπερό με φυσική αίσθηση

Δεν είμαστε οι μόνοι που πιστεύουμε ότι το Μπιμπερό NUK Nature Sense είναι το καλύτερο μπιμπερό που δημιούργησε ποτέ η NUK. Πρόσφατες μελέτες* παρέχουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα, που είναι σαφώς υπέρ αυτού του μπιμπερό. 92% των βρεφών δέχονται τη νέα θηλή λόγω της φυσικής αίσθησης που χαρίζει, 99% των μητέρων θα πρότειναν το μπιμπερό σε άλλες μητέρες και 98% των μαιών και των παιδιάτρων, που ερωτήθηκαν, επιβεβαιώνουν την απαλότητα και μια αίσθηση σχεδόν παρόμοια με το μητρικό στήθος.

Τι θα ήταν όμως αυτή η τέλεια θηλή, η οποία συστήνεται από μητέρες, μαίες και παιδιάτρους, χωρίς το κατάλληλο μπουκάλι; Το μπιμπερό NUK Nature Sense είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας και δεν περιέχει BPA. Το εξαιρετικά φαρδύ στόμιο της φιάλης καθιστά το γέμισμα και το καθάρισμα πολύ απλό. Το προστατευτικό καπάκι κλείνει όλες τις μικροσκοπικές οπές χαρίζοντας ασφάλεια ακόμη κι όταν είστε εκτός σπιτιού. Το πρακτικό μπιμπερό και η θηλή με την αίσθηση φυσικότητας αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό, που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και το μωρό σας.

*Ανεξάρτητη Έρευνα Αγοράς στη Γερμανία, 2016.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΑνάγκηΚολικοί
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΑξεσουάρ
Τύπος ΠιπίλαςΘηλή Μπιμπερό Σιλικόνης
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nuk Nature Sense Glass Bottle Silicone Medium 0-6m Κωδ 10745119, 240ml - Άσπρο"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
Ανδριάνα Λ.
Πολύ καλή επιλογή!
Εξαιρετικά φιλικό για τα μωράκια!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Μπορούμε να αγοράσουμε μόνο θήκη για το συγκεκριμένο μπουκάλι ... S m
    Θηλή όχι θήκη.
    17/04/2023 από Τατιάνα Λ.