Nuxe Sun Light Fluid Face Anti Aging Cellular Protection Spf50, 50ml
65 πόντοι

Nuxe Sun Light Fluid Face Anti Aging Cellular Protection Spf50, 50ml

Αντιγηραντική & Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Κατά των Μαύρων Κηλίδων

Κωδικός 039568
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  23,99€
  4.0
3
0
1
1
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Nuxe Sun Light Fluid Face Anti Aging Cellular Protection Spf50 Αντιγηραντική, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας 50ml Αντιγηραντική & Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Κατά των Μαύρων Κηλίδων Αυτό το ελαφρύ ηλιακό υγρό προσώπου...  Διαβάστε περισσότερα

12,94€
Κερδίστε 65 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3264680022166

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nuxe Sun Light Fluid Face Anti Aging Cellular Protection Spf50 Αντιγηραντική, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας 50ml

Αντιγηραντική & Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Κατά των Μαύρων Κηλίδων

Αυτό το ελαφρύ ηλιακό υγρό προσώπου SPF50 προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου και αποτρέπει τη φωτογήρανση των κυττάρων.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Υάκινθου, η ανθεκτική στο νερό φόρμουλα ενισχύει το φράγμα του δέρματος για να το προστατεύσει από την αφυδάτωση και ενισχύει το μαύρισμα.

Η εξαιρετικά πρακτική μορφή τσέπης * ανακινείται πριν από την εφαρμογή για να προσφέρει ελαφριά, μη κολλώδη υφή με εφέ "γυμνού δέρματος", ιδανικό για συνδυασμό δέρματος.

Αδιάβροχο, σαγηνεύει επίσης τις αισθήσεις με το ακαταμάχητο άρωμά του με νότες Tiare και Vanilla.

- Αποδεδειγμένη υψηλή προστασία SPF 50 από τις ακτίνες UVB και UVA χάρη στην προσεκτική επιλογή μόνο 4 ηλιακών φίλτρων.

Και επίσης:
- Φυσικά εκχυλίσματα ρυζιού, δενδρολίβανου και βιταμίνης Ε: γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δύναμη, προσφέρουν αντιγηραντική κυτταρική προστασία στο δέρμα.
- Ένα εκχύλισμα Kau Pe Flower: αναγνωρισμένο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, ηρεμεί τα αισθήματα υπερθέρμανσης που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο.
- Ένα εκχύλισμα Water Hyacinth (ευρεσιτεχνία FR) για την προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση Φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό φόρμουλα.

Εφαρμόστε πριν την έκθεση στον ήλιο.

Ανανεώστε συχνά, ειδικά μετά το μπάνιο, το σκούπισμα με πετσέτα, την εφίδρωση ή κολύμπι.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΡυτίδες - Λεπτές Γραμμές, Αντηλιακή Προστασία
Δείκτης ΠροστασίαςSPF50
ΔράσηΚατά των Πανάδων, Αντιγηραντική
Κατάλληλο γιαVegans
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
ΧρώμαΧωρίς Χρώμα

 AQUA/WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIBUTYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, POLYMETHYL METHACRYLATE, PHENYL TRIMETHICONE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, P-ANISIC ACID, SODIUM GLUCONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM LAURETH SULFATE, DIMETHICONOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AMINOMETHYL PROPANOL, EICHHORNIA CRASSIPES EXTRACT, ETHYL FERULATE, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, FAGRAEA BERTEROANA FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN [N2613/B]

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nuxe Sun Light Fluid Face Anti Aging Cellular Protection Spf50, 50ml"

4.0
5 Κριτικές
3
0
1
1
0
πριν από 3 χρόνια
Άννα Μ.
Άψογο
Κάνει ότι υπόσχεται μια τέτοια εταιρία! Έχει ωραία ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, δεν αφήνει λευκά σημάδια σε αντίθεση με αλλά αντιηλιακά! Και επιπλέον μυρίζει πολυ όμορφα! Το συνιστώ για όσες δεν θέλουν να νιώθουν το προσωπο τους βαρυ ή λιπαρό!
πριν από 8 μήνες
Sophia S.
Μέτρια προστασία
Έβγαλα πανάδες, αν έβαζα αρκετή ποσότητα. Επίσης, άφηνε ένα λιπαρό φιλμ πάνω στο δέρμα. Κρίμα γιατί είχε πολύ ωραίο άρωμα.
πριν από 9 μήνες
Maria X.
Πολύ καλή
Απορροφητική, έχω καταργήσει την αντιρυτιδική το πρωΐ.
πριν από 1 χρόνο
Ματινα Κ.
:-(
Παρότι έχω ξηρο δερμα και το χρησιμοποιησα χειμωνα, εξακολουθει να ειναι ενα αρκετα λιπαρο αντιηλιακο. Ελαφρια, ρευστη υφη αλλα δυσκολα θα ταιριαζε σε ενα μεικτο δερμα θεωρω. Γυαλιζει σχεδον σαν να εχεις βαλει λαδι στο προσωπο, ακομα και οταν απο κατω δεν εχει χρησιμοποιηθει ενυδατικη. Με ενα ελαφρυ υποκιτρινο χρωμα οποιο ξεβαφει στα ρουχα. Αναγκαστηκα να σταματησω τη χρηση του.
πριν από 2 χρόνια
Νικολεττα Κ.
10 αστέρια!!!
Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Ενημέρωση σε κάθε στάδιο της αποστολής!!!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;