Otosan Comfy Family Κώνος Καθαρισμού Της Ακουστικής Κοιλότητας Με Πρόπολη 6 Τεμάχια
112 πόντοι

Otosan Comfy Family Κώνος Καθαρισμού Της Ακουστικής Κοιλότητας Με Πρόπολη 6 Τεμάχια

Κωδικός 007482
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  18,61€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Otosan Comfy Family Κώνος Καθαρισμού Της Ακουστικής Κοιλότητας Με Πρόπολη 6 Τεμάχια Ο κώνος OTOSAN είναι μια φυσική μέθοδος πρακτικής φροντίδας της υγιεινής του αυτιού που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας  χωρίς κίνδυνο. Αυτή η φυσική πρακτική υγι...  Διαβάστε περισσότερα

11,16€
x2 Διπλοί πόντοι | Κερδίστε 112 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8016887001148
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Ωτικά-Ρινικά-Οφθαλμολογικά Προϊόντα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Otosan Comfy Family Κώνος Καθαρισμού Της Ακουστικής Κοιλότητας Με Πρόπολη 6 Τεμάχια

Ο κώνος OTOSAN είναι μια φυσική μέθοδος πρακτικής φροντίδας της υγιεινής του αυτιού που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας  χωρίς κίνδυνο. Αυτή η φυσική πρακτική υγιεινής δίνει μια αίσθηση ευεξίας και ανακούφισης από τα περισσότερα  προβλήματα του αυτιού από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Ο κώνος OTOSAN για τη φροντίδα του αυτιού είναι η εκ νέου ανακάλυψη μιας αρχαίας παράδοσης για τη θεραπεία και την πρόληψη των προβλημάτων του αυτιού. Φτιαγμένο από φυσικά κερωμένο πανί, συμβάλλει στην αφαίρεση του κεριού από το αυτί, και στην εκ νέου εξισορρόπηση της πίεσης στα αυτιά, και αποτρέπει τη δυσάρεστη αίσθηση του «βουλωμένου αυτιού». Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο σπίτι απ’ όλους εκείνους που ψάχνουν για υγιεινούς τρόπους επίλυσης καθημερινών, απλών προβλημάτων υγείας με φυσικές μεθόδους θεραπείας. 

Το κερί του αυτιού, είναι ένα μίγμα των ουσιών που παράγονται από τις κηροποιούς αδένες του αγωγού του αυτιού για να εμποδιστούν ξένες ύλες (σκόνη, έντομα, κλπ.) από να μπουν στο αυτί. Η φύση, στην πραγματικότητα, έχει προβλέψει ώστε τα επιδερμικά στρώματα των ουσιών αυτών να κινούνται από τη μέση προς το εξωτερικό του αυτιού κατά μήκος της μεμβράνης τυμπάνου. Κατά τη διάρκεια της κίνησης τους, αναμιγνύονται με συγκεκριμένα λίπη που παράγονται στους αδένες και έτσι αφήνουν το αυτί με τη μορφή κεριού. Όταν αυτό το "αυτοκαθαριζόμενο σύστημα" του αυτιού δεν λειτουργεί πλέον τέλεια, μπορεί να σχηματιστεί ένα κέρινο πώμα  το οποίο, αν δεν απομακρυνθεί, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως ερεθισμό ή ακόμη και μπλοκάρισμα του ακουστικού πόρου. Μπορεί να γίνει έτσι η αιτία της μειωμένης ακοής, αίσθησης φαγούρας, σφυρίγματος, βουίσματος , καθώς επίσης να προκαλεί στιγμιαία απώλεια της ισορροπίας.


Πως λειτουργεί:

Μετά την τοποθέτηση του στενού άκρου του κώνου μέσα στο αυτί, ανάβετε το ευρύ άκρο. Όπως καίγεται, ο κώνος προκαλεί δύο αποτελέσματα:

1. Θερμότητα
Η ωφέλιμη θερμότητα, η οποία απελευθερώνεται προς το εσωτερικό του αυτιού, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά μαλακώσει το κερί.

2. Αναρρόφηση
Ο θερμός αέρας, καθώς ανεβαίνει, δημιουργεί μια υποπίεση στη βάση του κώνου και επακόλουθη αναρρόφηση ("φαινόμενο καμινάδας"). Αυτό βοηθά στην αφαίρεση των αποβλήτων (κερί) και των ξένων υλικών (σκόνες κλπ) από το κανάλι του αυτιού. Ταυτόχρονα ελευθερώνει τους κλειστούς πόρους, αναζωογονεί την αναπνοή του δέρματος, και βοηθά να ανακτηθεί η σωστή ένταση του τυμπάνου μετά από διακοπές στα βουνά, πτήσεις, κολύμβηση και καταδύσεις που μπορούν να προκαλέσουν ένα συναίσθημα «μπλοκαρίσματος του αυτιού»
 

Προληπτική υγιεινή

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη σε πάνω από τριακόσιες χειρουργικές επεμβάσεις  γιατρού, προέκυψε ότι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αφαιρέσουν τα «κέρινα βύσματα" με την υπερβολική καθαριότητα ή τη χρήση βίαιων μεθόδων, όπως τον καθαρισμό του αγωγού αυτιού με σύριγγες καουτσούκ, χημικά σπρέι, με το χέρι ή με μπατονέτες. Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να γίνουν επικίνδυνες, καθώς το κερί μπορεί να πιέζεται περαιτέρω μέσα στον αγωγό του αυτιού, μπλοκάροντας τελείως και διακινδυνεύοντας βλάβες στην εξαιρετικά ευαίσθητη μεμβράνη του τυμπάνου. Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο στα βακτήρια για το μέσο αυτί όπου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις.
Με το OTOSAN αποφεύγονται όλοι αυτοί οι κίνδυνοι. Επιπλέον η πρόπολη (ένα από τα καλύτερα αντιμικροβιακά της φύσης, προϊόν μελισσοκομίας) που περιέχει, δυναμώνει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού.
Είναι ασφαλές, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.

Η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια με δακτύλιο που σταματά τη φλόγα, εσωτερική βαλβίδα για να μη στάζει, προστατευτικό δίσκο και comfy για μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και αποτελεσματικότητα κατά την εφαρμογή.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Otosan Comfy Family Κώνος Καθαρισμού Της Ακουστικής Κοιλότητας Με Πρόπολη 6 Τεμάχια"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Κώστας Ν.
Άμεση παράδοση
Άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας και παράδοση την επόμενη ημέρα! Και καλή συσκευασία, Όλα άψογα !!! μπράβο σας
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Απο ποια ηλικία επιτρέπεται? 0
    Το προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες.
    11/01/2021 από Pharm24