Phyto Πακέτο Προσφοράς Phytophanere 2x120caps & Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo 250ml
142 πόντοι

Phyto Πακέτο Προσφοράς Phytophanere 2x120caps & Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo 250ml

Κωδικός 040806
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  64,50€
  4.8
28
4
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(33)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Phyto Πακέτο Προσφοράς Phytophanere 2x120caps & Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo 250ml   Phyto Phytophanere Πακέτο Προσφοράς Συμπλήρωμα Διατροφής για Μαλλιά & Νύχια, Δύναμη, Ανάπτυξη, Όγκος 2x120 Caps 1+1 Δώρο Το πακέτο περιλαμβάνει ...  Διαβάστε περισσότερα

28,38€
Κερδίστε 142 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0009202967982
ΒΑΡΟΣ: 600gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Phyto Πακέτο Προσφοράς Phytophanere 2x120caps & Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo 250ml

 

Phyto Phytophanere Πακέτο Προσφοράς Συμπλήρωμα Διατροφής για Μαλλιά & Νύχια, Δύναμη, Ανάπτυξη, Όγκος 2x120 Caps 1+1 Δώρο

Το πακέτο περιλαμβάνει 2 συσκευασίες PHYTOPHANERE στην τιμή της μιας. Συνολική αγωγή τεσσάρων μηνών.

Δύναμη και ζωντάνια με 2 κάψουλες την ημέρα! Τα μαλλιά και τα νύχια σας θα σας ευγνωμονούν.
Το PHYTOPHANERE αντιμετωπίζει δραστικά την τριχόπτωση (βιταμίνες Β2, Β5, Β6, Β8, C, Ε) δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια (βιταμίνη Β6) και εξασφαλίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα (ουσιώδη λιπαρά οξέα από εκχυλίσματα ελαίου μποράντσας). Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τον όγκο τους. Συστήνεται σε περιπτώσεις: Τριχόπτωσης, Μαλλιά λεπτά, μαλακά ή άτονα, Νύχια ευαίσθητα, που σπάνε ή ξεφλουδίζουν. ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1980, το PHYTOPHANERE για μαλλιά και νύχια παραμένει το αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά χωρίς ζωντάνια και για τα νύχια που σπάνε.

Phyto Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo Δυναμωτικό Αναζωογονητικό Σαμπουάν 250ml

Ιδανικό για χρήση μαζί με το PHYTOPHANERE συμπλήρωμα διατροφής, αυτό το σαμπουάν προσδίδει ζωντάνια και ενέργεια στα μαλλιά. Τα μαλλιά καθαρίζονται απαλά και επανακτούν την απαλότητα και την ελαφρότητα τους.
Εξαιρετικά ήπια βάση καθαρισμού για να καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό σε καθημερινή βάση.
Ψευδάργυρος και βιταμίνες B5 και B6 έχουν συνδυαστεί με εκχυλίσματα πίτουρου Ρυζιού μαζί με εκχυλίσματα Cinchona, γνωστό για τις διεγερτικές του ικανότητες.

Phyto Phytophanere Πακέτο Προσφοράς Συμπλήρωμα Διατροφής για Μαλλιά & Νύχια, Δύναμη, Ανάπτυξη, Όγκος 2x120 Caps 1+1 Δώρο

Πίνετε 2 κάψουλες την ημέρα, με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση το πρωί.

Η συμβουλή της PHYTO

Σας προτείνουμε να κάνετε 2 αγωγές 3 μηνών το χρόνο: Μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

Phyto Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo Δυναμωτικό Αναζωογονητικό Σαμπουάν 250ml

Αυτό το σαμπουάν προσφέρει ζωντάνια και ενέργεια στα μαλλιά. Τα μαλλιά καθαρίζονται απαλά και επανακτούν την απαλότητα και την ελαφρότητα τους.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΠεριοχήΜαλλιά, Νύχια

Phyto Phytophanere Πακέτο Προσφοράς Συμπλήρωμα Διατροφής για Μαλλιά & Νύχια, Δύναμη, Ανάπτυξη, Όγκος 2x120 Caps 1+1 Δώρο

Η βιταμίνη B6 συμβάλλει στην παραγωγή της παραγωγή κυστεΐνης, συστατικού της κερατίνης, ενώ η βιταμίνη Β8 και ο ψευδάργυρος ενισχύουν την ομορφιά και την ποιότητα των μαλλιών.

Gélatine, Macérât Huileux de Carotte (Huile de Tournesol, Extrait de Carotte, Extrait de Romarin), Extrait d'Acerola Enrichi en Vitamines C, Affermissant : Glycérine, Huile de Bourrache à 20% de GLA, Huile de Soja Hydrogénée, Huile de Poisson, Huile de Son de Riz, Acétate de DL-Alpha Tocopherol, Levure, Huile de Germe de Blé, Pantothenate de Calcium, Emulsifiant : Lécithine de Soja, Gamma Oryzanol, Chlorhydrate de Pyridoxine, Riboflavine, Biotine-Colorants : E171, E172, Arôme Céréale, Gluten.

Phyto Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo Δυναμωτικό Αναζωογονητικό Σαμπουάν 250ml

Βιταμίνες B5 και B6
Ψευδάργυρος
Εκχυλίσματα πίτουρου Ρυζιού και Gingko
Εκχυλίσματα Cinchona

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Phyto Πακέτο Προσφοράς Phytophanere 2x120caps & Phytophanere Fortifying Vitality Shampoo 250ml"

4.8
33 Κριτικές
28
4
1
0
0
πριν από 8 χρόνια
ΑΓΝΗ Α.
Απλα καταπληκτικο!
Ειμαι απο τα ατομα που δυσκολευονται με τις μεγαλες καψουλες των συμπληρωματων διατροφης- ειδικα αυτες που ειναι για τα μαλλια και δερμα. Το συγκεκριμενο συμπληρωμα διατροφης ειναι πανευκολο στην καταποση, ειναι σε γυαλινο μπουκαλι οποτε μπορεις να δεις τις καψουλες και εχει και μια ιδεα απο αρωμα σοκολατα η επικαλυψη που το κανει ακομα πιο ευχαριστο. Επιτελους βρηκα αυτο που χρειαζομουν.
πριν από 3 χρόνια
ΑΝΘΗ Χ.
Phyto phytophanere
Βοήθησε στην ανάπτυξη των μαλλιών αλλά δεν είδα σημαντική βελτίωση στα νυχια
πριν από 3 χρόνια
ΘΕΟΔΩΡΑ Κ.
Εξαιρετικό
Είναι η τρίτη φορά που αγοράζω αυτές τις βιταμίνες.... Μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της τρίχας και σταματάει την τριχόπτωση μετά από 15 μέρες χρήσης.
πριν από 5 χρόνια
.
Εξαιρετικο προιον!!!
Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα συμπληρωματα!!!Προσωπικα ειχα τρομερο προβλημα με τα μαλλια μου μετα απο δυο ντεκαπαζ και μετα απο 2 μηνη θεραπεια δεν το πιστευε ουτε η κομμωτρια το ποσο πολυ ειχαν αλλαξει,ειχαν δυναμωσει και ειχαν ξανα βρει τη ζωντανια τους!!!Το προτεινω με κλειστα ματια!!!
πριν από 2 χρόνια
Μαρία Ζ.
Φανταστικό προϊόν
Από όσα προϊόντα βιταμινών έχω δοκιμάσει για αραίωση και ενδυνάμωση της τρίχας είναι τουλάχιστον σε μένα το πιο αποτελεσματικό. Έχω πάρει την αγωγή σχεδόν 6 μήνες και η σημαντικη προσφορά με το ένα μπουκαλάκι δωρεάν της pharm24 Μ έκανε να τη συνεχίσω και να δω πυκνωση και ανθεκτικοτητα στην τριχα. Το συνιστώ και εγώ προσωπικά θα το συνεχίσω όσο βλέπω ορατή διαφορά.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;