Powerpharm Powerthrix Shampoo Σαμπουάν για Άνδρες και Γυναίκες, Εξομάλυνση των Ερεθισμών & Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας 200ml
204 πόντοι

Powerpharm Powerthrix Shampoo Σαμπουάν για Άνδρες και Γυναίκες, Εξομάλυνση των Ερεθισμών & Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας 200ml

Κωδικός 024429
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  15,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Powerpharm Powerthrix Shampoo Σαμπουάν για Άνδρες και Γυναίκες, Εξομάλυνση των Ερεθισμών & Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας 200ml Το Powerthrix Shampoo είναι ένα καινοτόμο σαμπουάν για τα μαλλιά που καθαρίζει και απαλύνει ερεθισμούς και κνησμό, και σε συν...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 204 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0009130005918
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Powerpharm Powerthrix Shampoo Σαμπουάν για Άνδρες και Γυναίκες, Εξομάλυνση των Ερεθισμών & Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας 200ml

Το Powerthrix Shampoo είναι ένα καινοτόμο σαμπουάν για τα μαλλιά που καθαρίζει και απαλύνει ερεθισμούς και κνησμό, και σε συνδυασμό με το Powerthrix Serum δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το Kopexil μαζί με τα εκχυλίσματα ginger και βρώμης παρατείνουν την τελογενή φάση ανάπτυξης της τρίχας, ανανεώνει τις ρίζες των μαλλιών παρέχοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο θύλακα της τρίχας για την υγιή ανάπτυξή της. Το αμυγδαλέλαιο που περιέχει, προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά.

Το Powerthrix Shampoo χάρη στην ειδική σύνθεσή του με συστατικά από το Serum:

Καθαρίζει

Απαλύνει ερεθισμούς και κνησμό

Ενισχύει το τελικό αποτέλεσμα του συστήματος POWERTHRIX!

Συσκευασία: 200ml

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Eνισχυμένη σύνθεση με συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Δερματολογικά ελεγμένο

Ελληνικό προϊόν

Δεν είναι Φάρμακο – δεν αλληλεπιδρά με άλλα φάρμακα και ουσίες

Είναι προϊόν γνωστοποιημένο στον ελληνικό ΕΟΦ

Πληροί την νομοθεσία της Ε.Ε. Ευρωπαϊκή γνωστοποίηση CPNP

Για Γυναίκες και Άνδρες

Χρησιμοποιήστε το σύστημα για :

ενδυνάμωση των μαλλιών σας

προστασία από επιβλαβείς συνθήκες

εκπληκτική λάμψη

όμορφα, πλούσια σε όγκο μαλλιά

….και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας!

Εφαρμόζουμε καθημερινά στο τριχωτό της κεφαλής και κάνουμε απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με νερό. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και πριν, αλλά σίγουρα μετά την εφαρμογή του Powerthrix Serum.

KOPEXIL: Αυξάνει το μέγεθος της τρίχας στο στάδιο ανάπτυξής της δου­λεύοντας στη δομή της ρίζας. Ανα­νεώνει τις ρίζες των μαλλιών έτσι ώστε να επιταχύνει την υγιή ανά­πτυξη τους. Επιπλέον, παρατείνει την τελογενή φάση της τρίχας, αυ­ξάνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος στο θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα το τρι­χωτό της κεφαλής να ανανεώνεται συνεχώς με νέα, γερά μαλλιά!

PROHAIRIN-β4: Eίναι ένα πατεντα­ρισμένο πεπτίδιο που παράγει μό­ρια αγκίστρωσης της ρίζας, ενδυνα­μώνει το στέλεχος και ενεργοποιεί τον πολλαπλασιασμό των βλαστο­κυττάρων του θύλακα. Επιπλέον, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής ενισχύο­ντας την μεταφορά θρεπτικών συ­στατικών στον βολβό με αποτέλε­σμα την αύξηση της τριχοφυΐας.

AUXINA TRICOGENA: Ένα πλούσιο μίγμα εκχυλισμάτων από φυτά που δοκιμάστηκε σε άνδρες εθελοντές που το χρησι­μοποιούσαν καθημερινά και για 6 εβδομάδες, διαπιστώθηκε ότι θρέ­φει τον βολβό της τρίχας και ισορ­ροπεί τον κύκλο ζωής της (αναγε­νή, καταγενή και τελογενή φάση)

Το εκχύλισμα Saw palmetto μπλοκάρει το ένζυμο 5-αλφα ρεδουκτάση αποτρέποντας τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη, υπαίτια για την ανδρογενή αλωπεκία.

Η βιοτίνη προσφέρει ελαστικότητα στα μαλλιά κάνοντας τα λιγότερο εύθραυστα.

Το εκχύλισμα Laurel έχει αναζωογονητικές ιδιότητες. Ενισχύει τη δομή της τρίχας, παρέχει τροφή και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

To olive oil ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

Το Nicotinamide και η Allantoin συμβάλλουν στην καλή υγεία του τριχωτού της κεφαλής ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν υγιή μαλλιά.

Panthenol (προβιταμίνη Β5): Η προβιταμίνη Β5 αποτελεί δομικό συστατικό του συνενζύμου-Α, μιας ουσίας που κατέχει κεντρικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Powerpharm Powerthrix Shampoo Σαμπουάν για Άνδρες και Γυναίκες, Εξομάλυνση των Ερεθισμών & Υγιή Ανάπτυξη της Τρίχας 200ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;