Προϊόντα Μακιγιάζ

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • LoadingΠροϊόντα Μακιγιάζ video
  • LoadingΠροϊόντα Μακιγιάζ video
  • LoadingΠροϊόντα Μακιγιάζ video
  • LoadingΠροϊόντα Μακιγιάζ video
  • LoadingΠροϊόντα Μακιγιάζ video

Must-have προϊόντα μακιγιάζ για το νεσεσέρ σας:

Make-up Για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση στο πρόσωπό σας
Concealer Για να καλύψετε μαύρους κύκλους ή ατέλειες
Σκιές Ματιών Σε γήινες ή πιο έντονες αποχρώσεις για να τονίσετε το βλέμμα σας
Eyeliner - μολύβια ματιών Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα, αλλά σίγουρα στο νεσεσέρ σας φροντίστε να έχετε το βασικό, μαύρο!
Μάσκαρα Ίσως το σημαντικότερο "εργαλείο" για ένα έντονο και τονισμένο βλέμμα
Προϊόντα Φρυδιών Ένα πρόσωπο δίχως ωραία φρύδια είναι σαν έναν πίνακα χωρίς κορνίζα! 
Ρουζ Για να δώσετε χρώμα στα μήλα του προσώπου αλλά και σε όλο το πρόσωπο!
Πούδρα Για να απομακρύνετε τις γυαλάδες και να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας
Κραγιόν ή/και lipgloss Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο έντονα και ζουμερά
Πινέλα Για να τοποθετήσετε τα παραπάνω προϊόντα σωστά, ώστε να παραμένουν σταθερά

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Προϊόντα Μακιγιάζ

Πώς καλύπτονται οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια;

Για την κάλυψη των μαύρων κύκλων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα concealer. Προτού, όμως, εφαρμόσετε concealer, θυμηθείτε να ενυδατώσετε πρώτα την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αυτό θα βοηθήσει το concealer να μη «σπάσει».

 

Πώς γίνεται το contouring;

Το contouring αναφέρεται στη δημιουργία σκιών στο πρόσωπο, μέσω της εφαρμογής ενός προϊόντος ελαφρώς πιο σκούρου από το χρώμα της επιδερμίδας μας. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να καλύψουμε ατέλειες και να δημιουργήσουμε σκιές, που μπορούν να αναδείξουν ή να υποβαθμίσουν κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνοντας την ψευδαίσθηση του όγκου ή του βάθους κάποιων σημείων του προσώπου.

Για αποτελεσματικό contouring, θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω: 

  • Προμηθευτείτε ένα προϊόν σε όποια μορφή προτιμάτε, το οποίο να είναι 1-2 τόνους σκουρότερο από την επιδερμίδα σας, με γκρι υποτόνους.
  • Για τη διαδικασία, θα πρέπει να διαθέτετε ένα πινέλο για contouring και σφουγγαράκι.
  • Για ευκολία στη χρήση, ειδικότερα για αρχάριες στην τεχνική του contouring, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα contour σε μορφή πούδρας.

Πώς θα κρατήσει το make up περισσότερο;

Επιλέξτε ένα oil-free foundation με λεπτή υφή για να διατηρηθεί το make up περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα. Επίσης, η χρήση μιας πούδρας παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Η πούδρα θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω από το foundation, και ειδικότερα στα σημεία του προσώπου όπου εμφανίζετε λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, μην παραλείψετε την εφαρμογή ενός setting spray για σταθεροποίηση του μακιγιάζ.

Πώς θα δώσω σχήμα στα φρύδια μου;

Τα φρύδια είναι πλέον ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ, ίσως από τα σημαντικότερα. Τα πυκνά φρύδια κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια, όμως χρειάζονται την κατάλληλη περιποίηση. Επιλέξτε ένα βουρτσάκι φρυδιών για να χτενίζετε τα φρύδια σας, κάποιο τζελ φρυδιών για να τους δίνετε το επιθυμητό σχήμα και φυσικά κάποιο προϊόν γεμίσματος φρυδιών, με το οποίο μπορείτε να γεμίζετε οποιαδήποτε κενά ή και να αλλάζετε το σχήμα των φρυδιών σας. Υπάρχουν μολύβια φρυδιών, σκιές και τζελ με χρώμα για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Πώς πρέπει να καθαρίζω τα πινέλα του μακιγιάζ;

Τα πινέλα μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται σωστά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς οι τρίχες των πινέλων είναι πηγή συσσώρευσης μικροβίων, τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν ερεθισμούς. Οι make up experts συστήνουν τα πινέλα μακιγιάζ να καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιείστε ζεστό νερό και κάποιο ειδικό καθαριστικό για πινέλα για τον σωστό καθαρισμό τους. 

Τα νύχια «βάφουν» όταν χρησιμοποιώ σκούρο βερνίκι. Τι να κάνω;

Χρησιμοποιήστε μια βάση βερνικιού για να αποφύγετε τους λεκέδες στα νύχια σας από σκούρα ή κόκκινα βερνίκια νυχιών πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή του χρώματος.

Γιατί και πως θα πρέπει να χρησιμοποιώ πούδρα σε σκόνη (loose powder);

Οι πούδρες, εκτός από το ότι δίνουν ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας, μπορούν να προσφέρουν ένα πιο καλυπτικό ή ανάλαφρο φινίρισμα. Η πούδρα σε σκόνη μπορεί να δώσει και κάλυψη όταν εφαρμόζεται με σφουγγαράκι ή ανάλαφρο φινίρισμα, αν εφαρμοστεί με μεγάλο πινέλο.

Ποια ειναι τα καλύτερα make up για πρόσωπα με ακμή ή λιπαρότητα;

Το ιδανικό make up για επιδερμίδες με ακμή ή λιπαρότητα, θα πρέπει να είναι oil-free και μη φαγεσωρογόνο. Αν ταλαιπωρήστε από ενεργή ακμή ή σημάδια ακμής, επιλέξτε ένα make up με υψηλή κάλυψη.