Protonex Κράνμπερυ+Spirulina 400mg 120caps
52 πόντοι

Protonex Κράνμπερυ+Spirulina 400mg 120caps

Συμπλήρωμα Διατροφής Υψηλής Αξίας για Προστασία από Ουρολοιμώξεις & Ενδυνάμωση Ανοσοποιητικού

Κωδικός 013893
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  21,72€
  4.9
7
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(8)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Κράνμπερυ+Spirulina 400mg Διατροφικό Συμπλήρωμα Υψηλής Αξίας για Προστασία από Ουρολοιμώξεις & Ενδυνάμωση Ανοσοποιητικού 120caps Μοναδικός συνδυασμός για την προστασία από τις Ουρολοιμώξεις & την Ενδυνάμωση του Ανοσοποιητικού Κράνμπερυ & Ελληνι...  Διαβάστε περισσότερα

10,43€
Κερδίστε 52 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200121201101
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Σπιρουλίνα, Cranberry - Κράνμπερι, Ουροποιητικό, Ανοσοποιητικό

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Κράνμπερυ+Spirulina 400mg Διατροφικό Συμπλήρωμα Υψηλής Αξίας για Προστασία από Ουρολοιμώξεις & Ενδυνάμωση Ανοσοποιητικού 120caps

Μοναδικός συνδυασμός για την προστασία από τις Ουρολοιμώξεις & την Ενδυνάμωση του Ανοσοποιητικού

Κράνμπερυ & Ελληνική Spirulina 400mg 

Φόρμουλα μοναδικού συνδυασμού για την προστασία από τις ουρολοιμώξεις και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού.

Ο μοναδικός συνδυασμός και των δύο , αποτελεί μια πλήρη υπερτροφή για την προστασία του ουροποιητικού από ουρολοιμώξεις και τη γενικότερη υγεία και ευεξία του οργανισμού.

Δεν περιέχει ιώδιο, λιπαρά και χοληστερόλη. Τα επίπεδα νατρίου είναι πολύ χαμηλά. 

 

CRANBERRY

Ιστορία

Το κράνμπερυ είναι αυτοφυές φυτό της Β.Αμερικής και χρησιμοποιείτο από τους ιθαγενείς ινδιάνους στη θεραπεία ασθενειών των νεφρών και της ουροδόχου κύστης. Οι Αγγλοι κατακτητές έμαθαν από τους ινδιάνους και επεξέτειναν τη χρήση του και για προβλήματα στομάχου, αιματολογικές καταστάσεις και σκορβούτου, περιλαμβανομένης και της ικανότητας στην απώλεια βάρους.

Η κύρια χρήση του CRANBERRY αφορά την πρόληψη μολύνσεων του ουροποιητικού συστήματος που συνήθως οφείλονται στο βακτήριο Ecsherichia coli (E.coli). Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι η δράση του CRANBERRY οφείλετε στην οξύτητα που προσέδιδε στα ούρα. Σήμερα, νεότερες έρευνες δείχνουν ότι η δράση του οφείλεται στην ικανότητα του να παρεμποδίζει την προσκόλληση των βακτηρίων στα εσωτερικά τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος.

Πλήρεις επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την ικανότητα  του CRANBERRY να προλαμβάνει ανεπιθύμητες μολύνσεις από μικροοργανισμούς οι οποίοι ξεπερνώντας την φυσική άμυνα του οργανισμού προκαλούν ουριθρίτιδες, κυστίτιδες ή πυελονεφρίτιδες. Αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα σε πολύ υψηλά ποσοστά πολυφαινολών όπως οι προανθοκυανιδίνες και κυανιδίνες (PACS), τα φλαβονοειδή και η quercetin .

Πέραν των παραπάνω, μελέτες επίδρασης του CRANBERRY σε άλλα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού αναφέρονται:

Στην προληπτική προστασία μέσω ενίσχυσης της απόπτωσης καρκινικών κυττάρων προστάτου.

Στην προστασία έναντι καρκίνου και καρδιακών ασθενειών, μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης της βιταμίνης C.

Στην παρεμπόδιση του ελικοβακτηρίου Helicobacter pylori να προσκολλάται στα τοιχώματα του στομάχου.

Στην αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερόλης (HDL). 

 

SPIRULINA

Ιστορία

Η SPIRULINA είναι ένα αρχέγονο πολυκυτταρικό μικροφύκι που εμφανίστηκε στη γη πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια.

Με την ικανότητά του να φωτοσυνθέτει απορροφώντας διπλάσια της βιομάζας του ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα (CO2)  και να δεσμεύει ατμοσφαιρικό άζωτο (Ν). Ιστορικά, οι Ισπανοί κατακτητές του Mexico, τον 16ο αιώνα παρατήρησαν τους Αζτέκους να συλλέγουν με λεπτά δίχτυα από λίμνες φυσική SPIRULINA και να την μετατρέπουν σε κέικ.

Σήμερα αυτή η διαδικασία γίνεται συστηματικά στην λίμνη Texcoco.

Παρόμοια διαδικασία εφαρμόζεται στο Chad της Αφρικής στη λίμνη Kossoron, όπου η SPIRULINA είναι κύριο συστατικό της διατροφής των τοπικών πληθυσμών, ιδιαίτερα για τις εγκυμονούσες γυναίκες και στην τοπική φαρμακευτική. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο Γερμανοί και Γάλλοι καθηγητές μελέτησαν λεπτομερώς τη SPIRULINA.

Το 1967 η spirulina ανακηρύχθηκε ως «η εξαιρετική πηγή διατροφής του μέλλοντος» , από την Διεθνή Ενωση Μικροβιολόγων. Πιο πρόσφατα η NASA επέλεξε τη SPIRULINA ως την κύρια πηγή διατροφής των αστροναυτών. Τα διαφορετικά στοιχεία που μας παρέχει η SPIRULINA είναι πλήρως υδατοδιαλυτά και απολύτως εύπεπτα, προσφέροντας επιπλέον ενέργεια, συμπληρώνοντας ανεπάρκειες της καθημερινής διατροφής, αποκαθιστώντας το σωστό μεταβολικό ισοζύγιο.

Αυξάνει τις επιδόσεις στην πνευματική και σωματική εργασία, την άθληση και τη διάθεση για ανταγωνιστική διάκριση στους χώρους που κινείται κάθε σύγχρονος άνθρωπος.

Σύμφωνα με επίσημη δημοσίευση του Οργανισμού Γεωργίας και Τροφίμων (FAO), του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Circular 1034 FIMA/C1034 (EN), 155N 2070-2065 του 2008), στην SPIRULINA αναγνωρίζεται η δυνατότητα χρήσης της για επιβοηθητική ίαση (supplementary cure) σε πολλές ασθένειες ή προβληματικές καταστάσεις υγείας.

Η σπουδαιότερη είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος από την Phycocyanin, η οποία μειώνει δραστικά τα λιπίδια του αίματος, καταπολεμά το αίσθημα της «κούρασης» με την αύξηση των επιπέδων των immunoglobulin A (IgA) και M (IgM). 
 

Οι πρωτεΐνες, οι βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και οι πολυσακχαρίτες βελτιώνουν όλες τις σωματικές επιδόσεις, ιδίως στους αθλητές. Στους αρσιβαρίστες αυξάνει την ικανότητα των πνευμόνων χωρίς να επηρεάζει την πίεση του αίματος.

Η ξηρή βιομάζα της SPIRULINA περιέχει έως 2% γ-linoleic acid (GIA), ποσοστό ίσο με αυτό του μητρικού γάλακτος. Αυτό το υψηλό ποσοστό βοηθά στην αρθρίτιδα, παχυσαρκία, καρδιοαγγειακά και σύνδρομο πενίας ψευδαργύρου.

Η SPIRULINA σε πειράματα που έγιναν στη Γερμανία και την Ιαπωνία, έδειξε ότι μειώνει την Χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τις χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτείνες του αίματος, δρώντας ευεργετικά στην καταπολέμηση της Αθηροσκλήρωσης. 

Λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε  αφομοιώσιμο σίδηρο, η SPIRULINA βοηθά άμεσα στη διόρθωση αναιμιών, χαμηλού αιματοκρίτη και του εμμηνορροϊκού συνδρόμου. 

Τρέχουσες μελέτες υποστηρίζουν τη θετική επίδραση της SPIRULINA στην πρόληψη του καρκίνου (λευχαιμίες), προστασία ατόμων που υποβάλλονται σε ακτινο-χημειο-θεραπείες και λόγω αντιϊκής δράσης σε υποβοήθηση ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS

2-4 δισκία πρωί ή μεσημέρι, ώς διατροφικό συμπλήρωμα, κατά προτίμηση πριν το φαγητό με ένα ποτήρι νερό 

Το CRANBERRY ως υπερτροφή περιέχει:

Όλες τις κύριες βιταμίνες: C, E, K, B1, B2, B3, B5, B

 Όλα τα μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία (σωματική και πνευματική) του ανθρώπινου σώματος.

Υδατάνθρακες 12%, κυτταρίνες 4%.

Ειδικότερα αναφέρεται η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και σε Μαγγάνιο, πέραν όλων των υπολοίπων μεταλλικών στοιχείων, όπως: Σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, νάτριο και κάλιο .

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Protonex Κράνμπερυ+Spirulina 400mg 120caps"

4.9
8 Κριτικές
7
1
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
Ευθαλια ..
Πολύ καλό
Κανένα πρόβλημα
πριν από 2 χρόνια
Κατερίνα Π.
Κρανμπερι και σπιρουλινα 400mg
Εξαιρετικό σε ότι αφορά ανοσοποιητικό κ ουροποιητικο!! Το παίρνω εδώ και μήνες..
πριν από 5 χρόνια
Κατερίνα Γ.
Ενέργεια
Απορροφάται εύκολα, δίνει ενέργεια, τονώνει. Πολύ καλό προϊόν. Εξυπηρέτηση άριστη όπως πάντα.
πριν από 5 χρόνια
polis k.
Κρανμπερυ
Υπερτροφη
πριν από 6 χρόνια
Παναγιώτης Μ.
πολύ καλό προϊόν
τόνωση και ευεξία
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Εχω υποθηρεοειδη μηπως μου κανει κακο η σπιρουλινα;
    Το προϊόν δεν περιέχει ιώδιο, συνεπώς δεν θα επηρεαστεί ο θυρεοειδής.
    26/11/2018 από Pharm24