Rene Furterer 5 Sens Baume Demelant Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών για Κάθε Τύπο, Χωρίς Σιλικόνη 150ml
65 πόντοι

Rene Furterer 5 Sens Baume Demelant Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών για Κάθε Τύπο, Χωρίς Σιλικόνη 150ml

Κωδικός 019266
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  17,31€
  5.0
4
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Rene Furterer 5 Sens Baume Demelant Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών για Κάθε Τύπο, Χωρίς Σιλικόνη 150ml Ήπια μαλακτική κρέμα με ένα μείγμα από 5 πολύτιμα φυτικά έλαια, που χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση και μεταξένια αίσθηση για λαμπερά, όμορφα μαλλιά. Ε...  Διαβάστε περισσότερα

12,98€
Κερδίστε 65 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770105896
ΒΑΡΟΣ: 189gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Conditioners (Μαλακτικές Κρέμες)

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Rene Furterer 5 Sens Baume Demelant Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών για Κάθε Τύπο, Χωρίς Σιλικόνη 150ml

Ήπια μαλακτική κρέμα με ένα μείγμα από 5 πολύτιμα φυτικά έλαια, που χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση και μεταξένια αίσθηση για λαμπερά, όμορφα μαλλιά.

Εμπλουτισμένη με πέντε φυτικά έλαια, αποτελεί μέρος του τελετουργικού ομορφιάς των μαλλιών 5 SENS. Εξαιρετική μαλακτική κρέμα για το ξέμπλεγμα των μαλλιών για καθημερινή χρήση. Υπέροχη και κρεμώδης υφή που γίνεται ένα με την τρίχα ξυπνώντας τις αισθήσεις και τυλίγοντας τα μαλλιά με ένα αισθησιακό, ακαταμάχητο άρωμα. Τα μαλλιά είναι απαλά και αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Ένα έως δύο λεπτά αναμονής αρκούν για τέλειο ξέμπλεγμα. Το προϊόν παρέχει τη σωστή θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται : γίνονται απίστευτα απαλά, ανάλαφρα και λαμπερά.

Έλαιο γλυκού αμυγδάλου: Καταπραϋντικό και μαλακτικό, το Έλαιο γλυκού αμυγδάλου θρέφει το δέρμα και τα ξηρά μαλλιά, ενώ τα καλύπτει με ένα προστατευτικό φιλμ.

Έλαιο αβοκάντο: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, το Έλαιο αβοκάντο θρέφει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά.

Χαρακτηριστικά:

  • Ένα σαγηνευτικό άρωμα για μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία
  • 100% φυσικά, βιοδιασπώμενα δραστικά συστατικά
  • Για κάθε τύπο μαλλιών
  • Περιποίηση μαλλιών χωρίς σιλικόνη
  • Λάμψη

Πλεονέκτημα
Θεϊκό άρωμα που συνδυάζει νότες λουλουδιών και κεχριμπαριού. Ένα εθιστικό άρωμα που τυλίγει τα μαλλιά διαρκώς με μια ακαταμάχητη, αύρα. Με κάθε χρήση, μια μοναδική εμπειρία ξυπνά τις αισθήσεις.

Οφέλη

  • Πέντε φυσικά έλαια : καστορέλαιο, γλυκό αμυγδαλέλαιο, καρδαμέλαιο και έλαια από Jojoba και αβοκάντο.
  • Χαρίζει θρέψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά : για απαλά και μεταξένια μαλλιά.
  • Καθημερινό βήμα ομορφιάς : ένα έως δύο λεπτά αναμονής είναι αρκετά για τέλειο ξέμπλεγμα.

Οφέλη της υφής
Με ημιδιαφανή, χρυσαφένια υφή που μεταμορφώνεται σε έναν αέρινο, κρεμώδη αφρό που καθαρίζει τα μαλλιά με ήπιο τρόπο.

Άρωμα της σύνθεσης
Ένα εθιστικό άρωμα που συνδυάζει μια λουλουδένια πνοή από γιασεμί και πασχαλιά, μια βάση από βανίλια και πατσουλί πάνω σε ένα στρώμα από κεχριμπάρι και musc.

Αποτελέσματα

  • Θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει : 88%¹
  • Ξεμπλέκει τέλεια τα μαλλιά : 94%¹
  • Τα μαλλιά ενισχύονται και μεταμορφώνονται : 94%¹

¹ποσοστό ικανοποίησης. Δοκιμή που πραγματοποιήθηκε για 2 εβδομάδες με τη συμμετοχή 64 γυναικών. Αποτελέσματα μετά από 15 ημέρες εφαρμογής.

  1. Μετά το λούσιμο, απλώστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος σε νωπά μαλλιά.
  2. Αφήστε το να δράσει για 1 έως 2 λεπτά.
  3. Ξεμπλέξτε και ξεπλύνετε καλά.

Συχνή χρήση.

WATER (AQUA). CETEARYL ALCOHOL. DICAPRYLYL CARBONATE. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE. CETYL ALCOHOL. GLYCERIN. FRAGRANCE (PARFUM). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CETEARYL GLUCOSIDE. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL (PERSEA GRATISSIMA OIL). PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL). RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL). SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). TOCOPHERYL ACETATE. CARAMEL. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. LACTIC ACID. PHENOXYETHANOL. SALICYLIC ACID. SORBIC ACID. TOCOPHEROL. YELLOW 5 (CI 19140). YELLOW 6 (CI 15985)

100% φυσικά ενεργά συστατικά

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Rene Furterer 5 Sens Baume Demelant Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών για Κάθε Τύπο, Χωρίς Σιλικόνη 150ml"

5.0
4 Κριτικές
4
0
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κ.
Value for money
Εξαιρετικά προϊόντα με
πριν από 5 χρόνια
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Π.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ! ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!
πριν από 6 χρόνια
Ευτερπη Β.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
πριν από 6 χρόνια
.
Μαλακτική Κρέμα ΜαλλιώνRene Furterer 5 Sens Baume Demelant
Πολύ ικανοποιημένη! Μαλακώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει,το εκπληκτικό είναι ότι χρειάζεται περιορισμένη ποσότητα ακόμα και για μαλλιά με μεγάλο μήκος!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;