Rene Sublime Curl Veloute Nutri Activateur de Boucles Sans Rincage Κρέμα Αναδιαμόρφωσης Μπούκλας για Σπαστά, Σγουρά Μαλλιά 100ml
78 πόντοι

Rene Sublime Curl Veloute Nutri Activateur de Boucles Sans Rincage Κρέμα Αναδιαμόρφωσης Μπούκλας για Σπαστά, Σγουρά Μαλλιά 100ml

Κωδικός 019663
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  23,00€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Rene Sublime Curl Veloute Nutri Activateur de Boucles Sans Rincage Κρέμα Αναδιαμόρφωσης Μπούκλας για Σπαστά, Σγουρά Μαλλιά 100ml Βελούδινος ορός αναδιαμόρφωσης της μπούκλας, πλούσιος σε φυσικό εκχύλισμα Άκανθου, δραστικό συστατικό με κατοχυρωμένες...  Διαβάστε περισσότερα

15,64€
Κερδίστε 78 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770152951
ΒΑΡΟΣ: 134gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Μάσκες Μαλλιών

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Rene Sublime Curl Veloute Nutri Activateur de Boucles Sans Rincage Κρέμα Αναδιαμόρφωσης Μπούκλας για Σπαστά, Σγουρά Μαλλιά 100ml

Βελούδινος ορός αναδιαμόρφωσης της μπούκλας, πλούσιος σε φυσικό εκχύλισμα Άκανθου, δραστικό συστατικό με κατοχυρωμένες ιδιότητες επανασχεδιασμού της μπούκλας, δίνει ελαστικότητα, σχήμα και συμμετρία στις μπούκλες. 

Χάρη στο έλαιο Νυχτολούλουδου, προστατεύει, "γεμίζει" και θρέφει την τρίχα, προστατεύοντάς της από το φριζάρισμα καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας. 

Αποτέλεσμα: απαλά και μεταξένια μαλλιά, τέλειες και καλοσχηματισμένες μπούκλες. 

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με κρεμώδη, ελαφριά υφή. 
  • Δεν περιέχει σιλικόνη. 

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλα για να δώσετε σχήμα ή να διαμορφώσετε τις μπούκλες σας όπως επιθυμείτε. Στεγνώστε με πιστολάκι ή αφήστε να στεγνώσει φυσικά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 

WATER (AQUA). GLYCERIN. GLYCOLIC ACID. TRIETHANOLAMINE. ACANTHUS MOLLIS LEAF EXTRACT. ALPHA-ISOMETHYL IONOME. BENZYL SALICYLATE. BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL. CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRONELLOL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. FRAGRANCE (PARFUM). HEXYL CINNAMAL. LIMONENE. LINALOOL MALTODEXTRIN. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). OLETH-10. PANTHENOL PANTOLACTONE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PHENOXYETHANOL. POLYQUATERNIUM-10. POLYQUATERNIUM-68. PPG-26-BUTETH-26. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. VP/VA COPOLYMER.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Rene Sublime Curl Veloute Nutri Activateur de Boucles Sans Rincage Κρέμα Αναδιαμόρφωσης Μπούκλας για Σπαστά, Σγουρά Μαλλιά 100ml"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ.
Απόλυτα ικανοποιημένη
Φανταστικο προϊον αν και λίγο ακριβό!Μυρίζει υπέροχα και δεν κολλάει τα μαλλιά ούτε τα βαραίνει.Ειναι αποτελεσματικό ακόμη και αν δεν χρησιμοποιήσω πιστολάκι.
πριν από 2 χρόνια
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π.
ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
πριν από 4 χρόνια
ΜΑΡΙΑ Τ.
rene sublime
αρκετά καλό για τη διαμόρφωση της μπούκλας
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    περιέχει οινόπνευμα ή κάποιο άλλο συστατικό που μπορεί να αφυσατώσει τη τρίχα?
    Το προϊόν δεν περιέχει οινόπνευμα ή οποιοδήποτε άλλο συστατικό που μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα.
    22/11/2019 από Pharm24