RosVeda Mature Mask 100% Φυτική Σύνθεση για Ώριμα Δέρματα Αντιγηραντική Μάσκα Προσώπου Αναζωογόνησης-Αποτοξίνωσης 50ml
97 πόντοι

RosVeda Mature Mask 100% Φυτική Σύνθεση για Ώριμα Δέρματα Αντιγηραντική Μάσκα Προσώπου Αναζωογόνησης-Αποτοξίνωσης 50ml

Κωδικός 012621
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  22,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

RosVeda Mature Mask Φυτική Σύνθεση για Ώριμα Δέρματα Αντιγηραντική Αντιρυτιδική Μάσκα Προσώπου Αναζωογόνησης & Αποτοξίνωσης 50ml 100% Φυτικό & Βιολογικό Προιόν    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η μάσκα προσώπου Mature της Rosveda είναι ιδιαίτερο μείγμα βοτάνω...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 97 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8901059429045
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

RosVeda Mature Mask Φυτική Σύνθεση για Ώριμα Δέρματα Αντιγηραντική Αντιρυτιδική Μάσκα Προσώπου Αναζωογόνησης & Αποτοξίνωσης 50ml

100% Φυτικό & Βιολογικό Προιόν 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μάσκα προσώπου Mature της Rosveda είναι ιδιαίτερο μείγμα βοτάνων, εκχυλισμάτων, ελαίων και εξωτικών πηλών της Ανατολής, σε μια μαλακτική, υγραντική και ενυδατική βάση. Η βάση αυτή αποτελεί το μέσον για να φθάσουν τα εκχυλίσματα των βοτάνων, στο βαθύτερο δερματικό στρώμα και να εκτελέσουν την δράση τους. Αυτό προσφέρει μια αποτελεσματική θεραπεία που διενεργείται μέσα από το ίδιο το δέρμα. Η μάσκα Mature, χάρη στην έξοχη ισορροπία των συστατικών της, δρα άμεσα με εντυπωσιακά αποτελέσματα, που έχουν μεγάλη διάρκεια.

Αποτοξινώνει το δέρμα, ανοίγει τους πόρους, καθαρίσει σε βάθος το πρόσωπο από το σμήγμα, τις βρωμιές και άλλες επιβλαβείς ουσίες που τους κλείνουν και οι οποίες απορροφώνται και απομακρύνονται από τον άργιλο που περιέχει. Μόλις αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, ο φορέας συστατικών θα μεταφέρει τα συστατικά, στο βαθύτερο δερματικό στρώμα από τους ήδη ανοιχτούς πόρους, έτσι ώστε η απαιτούμενη δράση των εκχυλισμάτων της μάσκας Mature Face, να εκτελεστεί από το εσωτερικό του δέρματος προς τα έξω. Ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει, αποτοξινώνει και παρέχει αντιγηραντική προστασία. Η τακτική της χρήση εξασφαλίζει μια πραγματική μεταμόρφωση, σε ένα αναζωογονημένο, νεανικό, λείο, ενυδατωμένο, απαλό, και λαμπερό δέρμα 

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία Mud Pack Masque, όσο συχνά θέλετε. 

 

ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

• Αναζωογονεί, ανανεώνει, συσφίγγει και ανορθώνει το δέρμα

• Έχει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση

• Ενυδατώνει

• Αποτοξινώνει το δέρμα από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το μακιγιάζ

• Χαρίζει λείο, σφικτό, απαλό και νεανικό δέρμα

• Ενισχύει την ανασύσταση και ανανέωση των κυττάρων και του συνδετικού ιστού τους

• Δίνει λάμψη στα κουρασμένα, ώριμα και θαμπά δέρματα, χαρίζοντας ξεκούραστη όψη

• Καταπραΰνει από τους ερεθισμούς κατά την απολέπιση

• Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος 

 

Για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για ώριμα δέρματα. 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μετά τον καθαρισμό με γαλάκτωμα ή απολεπιστικό, απλώστε την Mature Face Mask στο πρόσωπο και τον λαιμό, μέχρι να σχηματιστεί ένα παχύ στρώμα, αποφεύγοντας τα μάτια και τα χείλη. Σας συνιστούμε για τον καθαρισμό του προσώπου, να χρησιμοποιείτε το Margosa Face & Body Wash ή το Aloe Vera Cleansing Milk της Rosveda. Για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, αφήστε να ενεργήσει για 20 λεπτά, μέχρι να στεγνώσει πλήρως, αποφεύγοντας να κάμπτετε πάρα πολύ το πρόσωπό σας. Η εξομάλυνση, η αποτοξίνωση και η συνολική δράση της μάσκας, πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια που στεγνώνει στο πρόσωπο. Αφαιρέστε κατόπιν την μάσκα με χλιαρό νερό και σκουπίστε απαλά. Συνεχίστε με τονωτική λοσιόν, ή την ενυδατική σας κρέμα.

Σας συνιστούμε, για καλύτερα αποτελέσματα, τη χρήση της λοσιόν Skin Toner ή της Aloe Vera Moisturizing ή ενυδατικής κρέμας από την μεγάλη σειρά της Rosveda. Χρησιμοποιείτε την μάσκα 2 φορές την εβδομάδα, ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για όλους τους τύπους του δέρματος. Ιδανική για ώριμα δέρματα.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες Φύλαξη προϊόντος: Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι μεγαλύτερη των 30° C. Να μην εκτίθεται απ’ ευθείας στον ήλιο και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Clays (Gopichandan* + Kaolium): Προσροφητικό, αποσυμφορητικό πόρων 

Coco/Palm Stearyl Alcohol: Μαλακτική βάση, φορέας συστατικών 

Helianthus Annuus Oil: Βιταμίνη Ε, θρεπτικό, αποτοξινωτικό, ενυδατικό

Glycerol Vegetalis: Ενυδατικό, υγραντικό

Natural Purified Spring Water: Φορέας συστατικών

Calamine: Θρεπτικό, καταπραϋντικό

Citrus Aurantifolia: Φυσικό α-υδροξυοξύ (AHA), αναζωογονητικό 

Honey: Θρεπτικό, ενυδατικό

 

Συσκευασία

Γυάλινο δοχείο 50ml

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "RosVeda Mature Mask 100% Φυτική Σύνθεση για Ώριμα Δέρματα Αντιγηραντική Μάσκα Προσώπου Αναζωογόνησης-Αποτοξίνωσης 50ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;