Terranova Running Pack Πακέτο Για Αθλητές Full Spectrum Multivitamins, 50 caps
499 πόντοι

Terranova Running Pack Πακέτο Για Αθλητές Full Spectrum Multivitamins, 50 caps

Κωδικός 011727
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  138,62€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

ΤΕRRANOVA Running Pack ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ με Full Spectrum Multivitamins, 50 caps, Life Drink, 227gr, Cordyceps, Rhodiola & Ginseng, 30gr & Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi, 70 gr : Πακέτο Fitness με ΔΩΡΟ μια προπόνηση με το Χριστόφορο Μερούση T...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Με αυτό το προϊόν, κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά
Κερδίστε 499 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

ΤΕRRANOVA Running Pack ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ με Full Spectrum Multivitamins, 50 caps, Life Drink, 227gr, Cordyceps, Rhodiola & Ginseng, 30gr & Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi, 70 gr : Πακέτο Fitness με ΔΩΡΟ μια προπόνηση με το Χριστόφορο Μερούση

TERRANOVA Running Pack 

 

Προπονήσου με τον Καλύτερο !

Όσοι αγοράσουν το TERRANOVA Running Pack κερδίζουν μια προπόνηση με το Χριστόφορο Μερούση που θα γίνει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Στην προπόνηση με τον Χριστόφορ Μερούση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι αγοράσουν το TERRANOVA Running Pack. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16/4 και ώρα 4μμ σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της προπόνησης θα σας γνωστοποιηθεί μέσω email 1 ημέρα πριν. Για την έγκυρη ενημέρωση σας είναι απαραίτητο στην παραγγελία σας να δηλώσετε email και τηλέφωνο.

 

 

 

 



 

TERRANOVA Full-Spectrum Multivitamins

Μοναδική πολυβιταμίνη ενισχυμένη με υπερτροφές για μέγιστη αποτελεσματικότητα

 

Πολυβιταμίνη μοναδικής σύνθεσης απόλυτα ισορροπημένη διατροφικά, καθώς είναι ενισχυμένη με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με σπιρουλίνα, κριθάρι, μούρα και πίτουρο ρυζιού, που λειτουργεί συνεργιστικά για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε ένα ευρύ φάσμα των απαραίτητων μικροθρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. 

100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

 

Κατάλληλο για ενέργεια και τόνωση, άτομα που δεν τρέφονται σωστά και ισορροπημένα, άτομα που εργάζονται πολλές ώρες, ηλικιωμένους.

Ιδανικό και για vegetarian και vegans.

 

Μορφή 50 κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.

Δοσολογία

Ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

 

Συστατικά

Βιταμίνη Α, Βιταμίνες Συμπλέγματος Β, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη E, Βιταμίνη K, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Ψευδάργυρος, Χαλκός, Χρώμιο, Σελήνιο, Σίδηρος, Σπιρουλίνα, Βλαστάρι κριθαριού, Πίτουρο Ρυζιού, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Βατόμουρα, Νεροκάρδαμο.

 

TERRANOVA Life Drink

Ελιξίριο ζωής και υγείας. Μοναδικός συνδυασμός ολόκληρων φρέσκων υπερτροφών

 

Μοναδική σύνθεση 8 κατηγοριών υπερτροφών σε 1 προϊόν, 100% φυσική, με ενισχυμένη διατροφική αξία για όσους αναζητούν υψηλής θρεπτικής αξίας τροφές χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

Περιέχει μια εξαιρετική σειρά συστατικών, όπως σπιρουλίνα και χλωρέλλα, ωμέγα 3-6-9 από λιναρόσπορο, μποράγκο καθώς και ελαιόλαδο. Επίσης περιέχει 10 ποικιλίες φρέσκων ψυχρής ξήρανσης λαχανικών, 10 διαφορετικά αντιοξειδωτικά berries (ιπποφαές, ακάι μπέρρι, κλπ) και 2 είδη μανιταριών (shitake & γανόδερμα). Ακόμη έχει πάνω από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, καθώς και μια ευρεία ποικιλία βιταμινών και μετάλλων από πίτουρο ρυζιού, 7 διαφορετικά πεπτικά ένζυμα και 5 διαφορετικούς τύπους προβιοτικών με πρεβιοτικά.

Κατάλληλο για τόνωση και ενέργεια, ενίσχυση της άμυνας και της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού, ενίσχυση της αντιοξειδωτικής προστασίας, βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου, για άτομα σε δίαιτα, που γυμνάζονται συστηματικά, εργάζονται πολλές ώρες και δεν τρέφονται ισορροπημένα.

Ιδανικό και για vegetarians και vegans.

 

Μορφή Φρέσκα αποξηραμένα συστατικά βιολογικής καλλιέργειας σε μορφή σκόνης.

Συσκευασία 227 γρ. με ειδικό δοσομετρητή.

Μετά το άνοιγμα διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο.

 

Δοσολογία

1 μεζούρα (12 g) την ημέρα αναμειγμένο σε χυμό ή πολτοποιημένα φρούτα (smoothie). Μετά το άνοιγμα διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο.

 

Συστατικά

ΜΕΙΓΜΑ ΕΛΑΙΩΝ ΩΜΕΓΑ 3,6,9, ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ & ΧΛΩΡΕΛΛΑ, 10 ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΜΟΥΡΑ ΨΥΧΡΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ (acai berry, bilberry, cranberry, ιπποφαές, κλπ), 10 ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΥΧΡΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ (μπρόκολο, μαϊντανός, σπανάκι, παντζάρι κλπ), 2 ΕΙΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΨΥΧΡΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ (shitake & γανόδερμα) ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΡΥΖΙΟΥ, 5 ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ, 11 ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ.

 

TERRANOVA Cordyceps, Rhodiola & Ginseng

Άμεση φυσική και πνευματική τόνωση για υψηλές επιδόσεις.

 

Μοναδικός συνδυασμός των πιο γνωστών υπερτροφών με τονωτική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Περιέχει μανιτάρι cordyceps, που ιστορικά είναι γνωστό για τις προσαρμογόνες ιδιότητές του, δηλαδή την ικανότητά του να προσαρμόζει τη δράση του ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ένας μοναδικός συνδυασμός μανιταριού Cordyceps, ροντιόλα, Αμερικάνικο Τζίνσενγκ, Τζίντζερ, Βρώμη και Πιπεριού Καγιέν, όλα αποξηραμένα με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried ) που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές τους ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα, βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

100% φυτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

 

Κατάλληλο για αθλητές ή άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, άτομα με έντονη σωματική δραστηριότητα., υποστηρίξει την αντοχή, τον υγιή μεταβολισμό της ενέργειας, την αντοχή στην άσκηση και την αξιοποίηση του οξυγόνου. Ιδανικό και για vegetarian και vegans.

Μορφή Φρέσκα αποξηραμένα (fresh freeze dried) συστατικά βιολογικής καλλιέργειας σε μορφή σκόνης. Συσκευασία 30 γρ.

 

Δοσολογία

Ενήλικες 1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5γρ) αναμειγμένο με χυμό ή νερό, περίπου 1 ώρα πριν από την προπόνηση.

 

Συστατικά

Χυμός και φύλλα παντζαριού, Μανιτάρι cordyceps, Ρίζωμα/ρίζα τζίντζερ, Καρπός πιπεριού καγιέν, Μανιτάρια Reishi, Χυμός βλαστών σταριού.

 

Συστατικά

Μανιτάρι cordyceps, Ρίζα ροδιόλας Αμερικανικό τζίνσενγκ, Ρίζωμα/ρίζα τζίντζερ, Βρώμη Καρπός, Πιπέρι καγιέν.

 

TERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi

Μοναδική σύνθεση για αντοχή και ενέργεια με διάρκεια.

 

Το Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi Super-Blend είναι μια έντονα δυναμική και συνεργιστική σύνθεση που βελτιώνει την αντοχή, καθώς και τα επίπεδα ενέργειας του σώματος και του οξυγόνου στο αίμα. Ένας μοναδικός συνδυασμός Παντζαριού, μανιταριού Cordyceps και μανιταριού Reishi, χυμού Σιταρόχορτου, Τζίντζερ και Πιπεριού Καγιέν, όλα αποξηραμένα με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές τους ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα και βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Είναι ιδανικό συμπλήρωμα για να καταναλώνεται μια ώρα πριν από την άσκηση. 

100% φυτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

 

Κατάλληλο για αντοχή κατά την προπόνηση από αθλητές ή άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, για άτομα με χειρονακτική εργασία. Ιδανικό και για vegetarian και vegans.

Μορφή Φρέσκα αποξηραμένα συστατικά (fresh freeze dried) βιολογικής καλλιέργειας σε μορφή σκόνης. Συσκευασία 70 γρ.



 

Εγγύση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας της Αγγλίας και της Ε.Ε.

Τα προϊόντα TERRANOVA παρασκευάζονται στην Αγγλία, σε πιστοποιημένη με ISO 9001 GMP (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.

Οι πρώτες ύλες τους (βότανα) προέρχονται από την πιστοποιημένη Βιολογική Φάρμα Eclectic Institute στο Όρεγκον, ΗΠΑ.

Τα TERRANOVA διατίθενται σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Terranova Running Pack Πακέτο Για Αθλητές Full Spectrum Multivitamins, 50 caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;