Vican Promo Back to School Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C 60ζελεδάκια & AlcoLiquid Gel 70% v/v 100ml & Δώρο Cer\'8 Free Kids Shampoo 200ml
234 πόντοι

Vican Promo Back to School Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C 60ζελεδάκια & AlcoLiquid Gel 70% v/v 100ml & Δώρο Cer'8 Free Kids Shampoo 200ml

Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά με Πρόπολη για την Υγεία του Ανοσοποιητικού & Αντισηπτικό Χεριών με Οινόπνευμα & Σαμπουάν με Χτενάκι για Απομάκρυνση της Κόνιδας

Κωδικός 048364
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  25,90€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Vican Promo Back to School Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C 60ζελεδάκια & AlcoLiquid Gel 70% v/v 100ml & Δώρο Cer'8 Free Kids Shampoo 200ml Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά με Πρόπολη για την Υγεία του Ανοσοποιητικού & Αντισηπτικό Χεριών μ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 234 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5204559006277
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 1309gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vican Promo Back to School Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C 60ζελεδάκια & AlcoLiquid Gel 70% v/v 100ml & Δώρο Cer'8 Free Kids Shampoo 200ml

Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά με Πρόπολη για την Υγεία του Ανοσοποιητικού & Αντισηπτικό Χεριών με Οινόπνευμα & Σαμπουάν με Χτενάκι για Απομάκρυνση της Κόνιδας

Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά που Βοηθά στη Διατήρηση Ενός Υγιούς Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Ζελεδάκια

Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος

 Chewy Vites® Kids με Πρόπολη και Βιταμίνη C, μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν από τα κρυολογήματα, ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, καθώς και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών θωρακίζοντας την άμυνά τους. 

Πρόπολη

Οι Chewy Vites με Πρόπολη συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν από τα κρυολογήματα, ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Βιταμίνη C συμβάλλει:

  • Στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Στην ομαλή ενεργειακή απόδοση του μεταβολισμού
  • Στη μείωση της κόπωσης
  • Στο σχηματισμό κολλαγόνου απαραίτητου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος, των οστών, των ούλων, των δοντιών, των χόνδρων των οστών και των αγγείων του αίματος.

Τα Chewy Vites παρασκευάζονται από φυσικό χυμό και φυσική πηκτίνη φρούτων, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα μαλακά και ζουμερά.

Κατάλληλα και για χορτοφάγους.

Με γεύση Φράουλα.

Χωρίς γλουτένη, ζελατίνη, ζωικά συστατικά, τεχνητές γεύσεις, τεχνητά χρώματα, γάλα, σιτάρι, σίκαλη, αυγά, ξηρούς καρπούς, βρώμη, φυστίκια, τεχνητά γλυκαντικά, γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς (GMO free), συντηρητικά

&

Vican AlcoLiquid Gel Ήπιο Αντισηπτικό Χεριών με 70% v/v Περιεκτικότητα σε Οινόπνευμα 100ml

Βοηθά με δραστικό τρόπο στη μείωση μετάδοσης των μικροβίων που γίνεται μέσω των χεριών. Έξυπνη καθαριότητα, χωρίς νερό και σαπούνι.

&

Δώρο Vican Cer'8 Free Kids Shampoo for Nits Removal Σαμπουάν & Χτενάκι για Απομάκρυνση της Κόνιδας 200ml

To CER’8 Free Kids Shampoo, με το ευχάριστο άρωμα πράσινου μήλου, είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση μετά την εφαρμογή του Cer’8 Anti-Lice Spray για την εξάλειψη φθειρών, καθώς βοηθά στην αποκόλληση και την αποτελεσματική απομάκρυνση της κόνιδας από την τρίχα, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με ξύδι φρούτων (μήλο, βερύκοκο, ροδάκινο) και γαλακτικό οξύ.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βαμβακιού, αλόη και μέλι αποτελεί παράλληλα ιδανική καθημερινή λύση για υγιή και καθαρά μαλλιά σε όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, στην κατασκήνωση ή στις αθλητικές δραστηριότητες.

Καθαρίζει αποτελεσματικά, περιποιείται το τριχωτό του κεφαλιού και τα μαλλιά αφήνοντάς τα καθαρά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Αποτελεί μέρος της σειράς Cer’8 Anti-Lice, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινό σαμπουάν. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ειδικό χτενάκι με μεγεθυντικό φακό που απομακρύνει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες. 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά που Βοηθά στη Διατήρηση Ενός Υγιούς Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Ζελεδάκια

Παιδιά 3 ετών και άνω: 1 αρκουδάκι ημερησίως

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Vican AlcoLiquid Gel Ήπιο Αντισηπτικό Χεριών με 70% v/v Περιεκτικότητα σε Οινόπνευμα 100ml

Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε τα μέχρι να απορροφηθεί.

Vican Cer'8 Free Kids Shampoo for Nits Removal Σαμπουάν & Χτενάκι για Απομάκρυνση της Κόνιδας 200ml

1. Σαν καθημερινό σαμπουάν κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου  

2. Ανακινήστε τη συσκευασία πριν από τη χρήση και απλώστε ομοιόμορφα επαρκή ποσότητα CER’8 Free Kids Shampoo κάνοντας ελαφρύ μασάζ προκειμένου να απομακρυνθεί αποτελεσματικά το CER’8 Anti-Lice Spray Εξάλειψης. Ξεπλύνετε επιμελώς με άφθονο νερό. Χτενίστε τα μαλλιά προσεκτικά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, με το ειδικό χτενάκι Cer’8 προκειμένου να αφαιρεθούν ψείρες και κόνιδες.

Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τους βλεννογόνους (μάτια, στόμα, μύτη). Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Διατηρήστε το καλά κλεισμένο σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδιά που Βοηθά στη Διατήρηση Ενός Υγιούς Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Ζελεδάκια

Ένα ChewyVites αρκουδάκι με Πρόπολη & βιταμίνη C περιέχει 35mg Βιταμίνης C και 3.25mg Πρόπολης.

Glucose Syrup, Fructose, Water, Strawberry Fruit Juice, Gelling Agent (Pectin), Black Carrot Juice, Acidity Regulator (Citric acid), Flavouring (Strawberry), Propolis powder, Vitamin C (L-ascorbic acid), Anti-caking agent (Sunflower Oil, Carnauba Wax)

Vican Cer'8 Free Kids Shampoo for Nits Removal Σαμπουάν & Χτενάκι για Απομάκρυνση της Κόνιδας 200ml

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Acetum (Vinegar), Mel (Honey*) Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium- 7, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Lactic Acid, Polysorbate 80, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate * Οργανικά καλλιεργημένο¬ / Organically cultivated

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vican Promo Back to School Chewy Vites Kids Propolis & Vitamin C 60ζελεδάκια & AlcoLiquid Gel 70% v/v 100ml & Δώρο Cer'8 Free Kids Shampoo 200ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Σταυρούλα Φ.
Πολύ καλό
Πολύ καλό και πρακτική η συσκευασία
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;