Vitabiotics Perfectil Original for Healthy Hair, Skin & Nails 30tabs
59 πόντοι

Vitabiotics Perfectil Original for Healthy Hair, Skin & Nails 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών, Μετάλλων & Ιχνοστοιχείων για τη Διατήρηση της Φυσιολογικής Κατάστασης σε Δέρμα Μαλλιά & Νύχια

Κωδικός 001376
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  21,41€
  5.0
5
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Vitabiotics Perfectil Original Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών, Μετάλλων & Ιχνοστοιχείων για τη Διατήρηση της Φυσιολογικής Κατάστασης σε Δέρμα Μαλλιά & Νύχια 30tabs Σχεδιασμένο από ειδικούς σε θέματα διατροφής, το Perfectil Original σας δίνει θ...  Διαβάστε περισσότερα

11,76€
Κερδίστε 59 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5021265220038
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 58gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Vitabiotics Perfectil Original Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών, Μετάλλων & Ιχνοστοιχείων για τη Διατήρηση της Φυσιολογικής Κατάστασης σε Δέρμα Μαλλιά & Νύχια 30tabs

Σχεδιασμένο από ειδικούς σε θέματα διατροφής, το Perfectil Original σας δίνει θρέψη εκεί από όπου ξεκινά η ομορφιά, στο εσωτερικό.

  • Ένα τριπλά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας
  • 20 ιχνοστοιχεία συμπεριλαμβανομένης της βιοτίνης που συμβάλλει στην υγεία του φυσιολογικού δέρματος και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην υγεία των φυσιολογικών μαλλιών και νυχιών
  • Το Νο1* συμπλήρωμα ομορφιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ομορφιά από μέσα …
Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την υγεία και την εμφάνισή μας. Η VITABIOTICS γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό που βάζετε μέσα στο σώμα σας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εσωτερική υγεία σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ως εκ τούτου, το Perfectil έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα ειδικών επιστημόνων για να προσφέρει «ομορφιά από μέσα» και έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών σας με μια ποικιλία άνω των 20 ιχνοστοιχείων.

Το Perfectil είναι το Νο1 συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Η προηγμένη σύνθεσή του βασίζεται σε 45 χρόνια επιστημονικής έρευνας στοχεύοντας τα οφέλη της άριστης διατροφής.

Πώς λειτουργεί η τριπλά ενεργή σύνθεση του Perfectil;
Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας χρειάζονται συγκεκριμένες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Το Perfectil λειτουργεί παρέχοντας τροφή μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και έτσι λειτουργεί «από μέσα».

Κάθε δισκίο περιέχει ιχνοστοιχεία που περιλαμβάνουν:
Ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), Νιασίνη (βιταμίνη Β3) και βιοτίνη (βιταμίνη B7) που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικού δέρματος.

Μέταλλα, όπως το σελήνιο και ο ψευδάργυρος που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα. Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 ταμπλέτα την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος,  βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Το προϊόν περιέχει σίδηρο μπορεί να είναι επιβλαβές για μικρά παιδιά.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 50390/11.05.2020. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 ταμπλέτα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

  Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Βιταμίνη D (D3 200 IU) 5 µg 100
Βιταμίνη E (Natural Source) 40 mg α-TE 333
Βιταμίνη C 60 mg 75
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 8 mg 727
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 4 mg 286
Νιασίνη (Βιταμίνη B3) 18 mg NE 113
Βιταμίνη B6 10 mg 714
Φυλλικό Οξύ 400 µg 200
Βιταμίνη B12 9 µg 360
Βιοτίνη 45 µg 90
Παντοθενικό Οξύ 40 mg 667
Μαγνήσιο 75 mg 20
Σίδηρος 12 mg 86
Ψευδάργυρος 15 mg 150
Χαλκός 1000 µg 100
Μαγγάνιο 0.5 mg 25
Σελήνιο 100 µg 182
Χρώμιο 50 µg 125
Ιώδιο 200 µg 133
L-Κυστεϊνη 10 mg -
Φυσικό μίγμα καροτενοειδών 2 mg -
Εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού (95% προανθοκυανιδίνες) 15 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Μαλτοδεξτρίνη, Διογκωτικοί παράγοντες: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη και διβασικό φωσφορικό ασβέστιο, οξείδιο του μαγνησίου, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ [φορέας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & τρυγικό οξύ]), παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου), βιταμίνη Ε (ως όξινη ηλεκτρική Αλφα- τοκοφερόλη) από Σόγια), Επικάλυψη δισκίου: (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, Υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Καπρικό /καπριλικό Τριγλυκερίδιο Χρωστικές [Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδια του Σιδήρου], Θειικός Ψευδάργυρος, Φουμαρικός Σίδηρος, Αντι-Συσσωματικοί Παράγοντες: Στεατικό οξύ, Διοξείδιο του πυριτίου και Στεατικό μαγνήσιο, Νιασίνη (ως νικοτιναμίδη) , L-κυστεΐνη, εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού, θειαμίνη (βιταμίνη Β1 ως μονονιτρική), βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCI), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη [φορείς: κιτρικό τρινάτριο, κιτρικό οξύ, μαλτοδεξτρίνη]), βητακαροτίνη (φορείς: άμυλο, νερό, Αντιοξειδωτικό: DL-άλφα τοκοφερόλη), κόμμι κυτταρίνης με διασταυρούμενο δεσμό, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη [φορείς: ακακία, σακχαρόζη, άμυλο αραβοσίτου, τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, αντιοξειδωτικό: DL-άλφα τοκοφερόλη]), Χλωριούχο χρώμιο, θειικό χαλκό, θειικό μαγγάνιο, φυλλικό οξύ (ως Πτεροϋλομονογλουμικό οξύ), ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο, βιοτίνη.

Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Xωρίς συντηρητικά
Γενικά Χαρακτηριστικά
ΠεριοχήΜαλλιά, Νύχια
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vitabiotics Perfectil Original for Healthy Hair, Skin & Nails 30tabs"

5.0
5 Κριτικές
5
0
0
0
0
πριν από 10 χρόνια
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Α.
Poli kalo!
Poli kalo!
πριν από 3 χρόνια
ΕΥΤΥΧΙΑ Π.
Εξαιρετικό προϊόν.
Είδα βελτίωση σε δέρμα, μαλλιά και νύχια. Θα το ξαναγορασω οπωσδήποτε.
πριν από 5 χρόνια
panagiotis v.
Υγεία του Δέρματος των Μαλλιών και των Νυχιών
τελειο
πριν από 6 χρόνια
ΑΝΤΙΓΟΝΗ Κ.
perfectil
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ.
πριν από 6 χρόνια
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ε.
!!
εξαιρετικο!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Εάν κάποιος έχει έντονο θέμα τριχοπτωσης, ποιο σκευασμα ειναι καλύτερο να παρει... Το original ή τοplus hair?
    Αν υπάρχει θέμα με τριχόπτωση θα προτείναμε ιδανικά το plus hair καθώς είναι πιο ενισχυμένο για θέματα τριχόπτωσης.
    13/04/2020 από Pharm24