Vitabiotics Pregnacare Plus 28tabs & 28caps
108 πόντοι

Vitabiotics Pregnacare Plus 28tabs & 28caps

Συμπλήρωμα Διατροφής Ενισχυμένη Διατροφική Φροντίδα για τη Μητέρα και το Έμβρυο

Κωδικός 004191
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  32,29€
  5.0
6
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(6)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Vitabiotics Pregnacare Plus Συμπλήρωμα Διατροφής Ενισχυμένη Διατροφική Φροντίδα για τη Μητέρα και το Έμβρυο 28tabs & 28caps Ενισχυμένη διατροφική φροντίδα για τη μητέρα και το έμβρυο. Το Pregnacare® Plus είναι μια πρακτική διπλή συσκευασία που ...  Διαβάστε περισσότερα

21,60€
Κερδίστε 108 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5021265221523
ΒΑΡΟΣ: 90gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vitabiotics Pregnacare Plus Συμπλήρωμα Διατροφής Ενισχυμένη Διατροφική Φροντίδα για τη Μητέρα και το Έμβρυο 28tabs & 28caps

Ενισχυμένη διατροφική φροντίδα για τη μητέρα και το έμβρυο.

Το Pregnacare® Plus είναι μια πρακτική διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τα αυθεντικά πολυθρεπτικά δισκία Pregnacare® και κάψουλες με υψηλής καθαρότητας Ωμέγα-3 (300mg DHA).

Δισκία Pregnacare® Κάθε δισκίο παρέχει ένα ευρύ φάσμα απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Με 400μg φυλλικό οξύ και 10μg βιταμίνη D, όπως προτείνουν οι γυναικολόγοι.

  • Με τη συμπληρωματική λήψη φυλλικού οξέος αυξάνονται τα επίπεδα του στην έγκυο. Τα χαμηλά επίπεδα φυλλικού οξέος αποτελούν παράγοντα κινδύνου βλαβών του νευρικού σωλήνα στο αναπτυσσόμενο έμβρυο.
  • Ο σίδηρος και οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιριών του αίματος. Κάψουλες Ωμέγα-3

Έρευνες δείχνουν ότι τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως το DHA, είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη των εμβρύων, των βρεφών και των νηπίων.

  •  Η πρόσληψη DHA από τη μητέρα συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου & οφθαλμών του εμβρύου.
  • Κάθε κάψουλα παρέχει 300mg DHA, όπως προτείνεται από ειδικούς.

Τρόπος χορήγησης:

1 δισκίο (πράσινο blister) και 1 κάψουλα (ροζ blister) την ημέρα κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος.

Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα.

Μην τα μασάτε.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Μην τα χρησιμοποιείτε με άδειο στομάχι.

Αυτή η πλήρης φόρμουλα αντικαθιστά άλλες πολυβιταμίνες της σειράς Pregnacare®. Δεν χρειάζεται να λαμβάνετε επιπλέον πολυβιταμίνες. Το προïόν περιέχει σίδηρο το οποίο αν χορηγείται σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι επιβλαβές για μικρά παιδιά. Περιέχει βιταμίνη Κ και κατά συνέπεια δεν πρέπει να λαμβάνεται ταυτόχρονα με αντιπηκτικά χωρίς τη συμβουλή του γιατρού.

Το προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και δεν πρέπει να αντικαταστήσει μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και σε άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση, εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, εάν πάσχετε από επιληψία, διαταραχές του θυρεοειδή, αιμοχρωμάτωση, τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε ένα από τα συστατικά.

Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία κάτω από 25°C, στην αρχική συσκευασία.

Να καταναλωθεί, κατά προτίμηση, πριν από το τέλος της περιόδου που αναφέρεται στη συσκευασία.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Πολύ-διατροφικό Δισκίων (Δισκίο πολλαπλών θρεπτικών συστατικών)

Διατροφικές Πληροφορίες Μέσος Όρος ανά δισκίο % EC ΣΗΔ*
Βιταμίνη D (as D3 400 IU) 10 µg 200
Βιταμίνη E 4 mg α-TE 33
Βιταμίνη K 70 µg 93
Βιταμίνη C 70 mg 88
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 3 mg 273
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 2 mg 143
Νιασίνη (Βιταμίνη B3) 20 mg NE 125
Βιταμίνη B6 10 mg 714
Φυλλικό Οξύ 400 µg 200
Βιταμίνη B12 6 µg 240
Βιοτίνη 150 µg 300
Παντοθενικό Οξύ 6 mg 100
Μαγνήσιο 150 mg 40
Σίδηρος 17 mg 121
Ψευδάργυρος 15 mg 150
Χαλκός 1000 µg 100
Σελήνιο 30 µg 55
Ιώδιο 150 µg 100
Β-καροτίνη (Φυσική πηγή) 2mg

*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία, µg = microgram,
mg = miligram, IU = International Units.

Συστατικά δισκίου: Μαλτοδεξτρίνη, Οξείδιο μαγνησίου, Διογκωτικός παράγοντας: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ [φορείς: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & τρυγικό οξύ]), Φουμαρικός σίδηρος, Επικάλυψη δισκίου (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Καπρικό/Καπριλικό Τριγλυκερίδια, Χρωστικές [ Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδια του σιδήρου] Γλυκερίνη, κεκαθαρμένος Τάλκης) Θειικός ψευδάργυρος, Αντισυσσωματικοί παράγοντες: Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο, Νιασίνη (ως Νικοτιναμίδη), Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη HCl), Β-καροτίνη (Φορείς: Άμυλο, Νερό, Αντιοξειδωτικό: DL –Alpha Τοκοφερόλη), Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου), Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβαλαμίνη [Φορείς: Μαλτοδεξτρίνη, Κιτρικό νάτριο, κιτρικό οξύ]), Βιταμίνη Ε (ηλεκτρική όξινη D-Αλφα Τοκοφερόλη) (από σόγια), Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη [Φορείς: Ακακία, Σακχαρόζη, Άμυλο αραβοσίτου, Τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, Αντιοξειδωτικά: DL-άλφα τοκοφερόλη]), Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1 ως Μονονιτρική), Ριβοφλαβίνη, Θειικό χαλκό, Βιταμίνη Κ (Βιταμίνη Κ1 [Φορείς: Ακακία & Σουκρόζη]), Φυλλικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ), Ιώδιο, Κάλιο, Βιοτίνη, Σεληνικό νάτριο. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

Ωμέγα-3 DHA Κάψουλα

Διατροφικές πληροφορίες Μέσος όρος ανα κάψουλα % EC ΣΗΔ*
Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο 600 mg  
Παροχή:    
DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ) 300 mg
EPA (Εικοσιπεντανοϊκό Οξύ) 60 mg

*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία, µg = microgram,
mg = miligram, IU = International Units.

Συστατικά: Συστατικά κάψουλας: Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο (συμπύκνωμα δοκοσαεξανοϊκό οξύ ) (από ψάρια), Κέλυφος καψακίου: ζελατίνη φαρμακευτικής ποιότητας (πηγή Halal Bovine), γλυκερίνη & έλαιο λεμονιού φυσικής γεύσης. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vitabiotics Pregnacare Plus 28tabs & 28caps"

5.0
6 Κριτικές
6
0
0
0
0
πριν από 7 ημέρες
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Λ.
Super
Πολύ καλές βιταμίνες τις έχω εμπιστευτεί και στις δύο εγκυμοσύνες μου.
πριν από 10 ημέρες
Nikoletta P.
Over all πολύ καλές βιταμίνες
Μου τις σύστησε ο γιατρός μου, δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα ούτε στο στομάχι ούτε στο έντερο τους μήνες που τις έπαιρνα. Πολύ καλές!
πριν από 2 μήνες
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Λ.
Εξαιρετικό
Με έχει βοηθήσει πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου.
πριν από 1 χρόνο
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Τ.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ Ω3 (ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ
πριν από 3 χρόνια
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α.
Απαραίτητο συμπλήρωμα εγκυμοσύνης
Απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε μέλλουσα μητέρα, ειδικά αν υπάρχει δυσκολία στην λήψη όλων των απαραίτητων τροφών για την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Καλησπέρα αυτές τις βιταμίνες μπορείς να τις πάρεις κ όταν είσαι στην προσπάθεια να μείνεις έγκυος?
    Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε τις Vitabiotics Pregnacare Conception 30tabs.
    28/04/2021 από Pharm24