XLS Medical Pro-7, 180caps
271 πόντοι

XLS Medical Pro-7, 180caps

Συμπλήρωμα Διατροφής Εξειδικευμένο για τη Διαχείριση & την Απώλεια Βάρους

Κωδικός 045598
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  108,48€
  2.7
0
1
0
2
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  2 Ερωτήσεις χρηστών

XLS Medical Pro-7 Συμπλήρωμα Διατροφής Εξειδικευμένο για τη Διαχείριση & την Απώλεια Βάρους 180caps Το XLS-Medical Pro-7 είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για καλύτερο έλεγχο του σωματικού βάρους. Περιέχει Okranol, ένα αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμ...  Διαβάστε περισσότερα

54,24€
Με αυτό το προϊόν, κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά
Κερδίστε 271 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5400951001173
ΒΑΡΟΣ: 350gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Λιποδιαλύτες για Κάψιμο Λίπους, Μείωση Όρεξης
Περιγραφή Προϊόντος

XLS Medical Pro-7 Συμπλήρωμα Διατροφής Εξειδικευμένο για τη Διαχείριση & την Απώλεια Βάρους 180caps

Το XLS-Medical Pro-7 είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για καλύτερο έλεγχο του σωματικού βάρους. Περιέχει Okranol, ένα αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα φυτικών ινών, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι δεσμεύει το διατροφικό λίπος, ενώ βοηθάει να χαθεί έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ' ότι μόνο με δίαιτα.

Το Okranol προέρχεται από 100% φυσικές πηγές και δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές αρωματικές ύλες, συντηρητικά ή συστατικά ζωικής προέλευσης. Δεν είναι καθαρτικό! Έχει την ικανότητα να δεσμεύει το διατροφικό λίπος (fat binder), σχηματίζοντας ένα σύμπλεγμα λίπους-φυτικής ίνας, που εξαιτίας του μεγέθους του δεν απορροφάται από το σώμα, αλλά αποβάλλεται.

 • Μειώνει το υπάρχον σωματικό λίπος
 • Μειώνει σημαντικά το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)
 • Μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης
 • Βοηθάει στην ανάπτυξη της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας
 • Βοηθάει στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού
 • Συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος πείνας
 • Πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από μόλις 1 μήνα

Μηχανισμός δράσης OKRANOL

H ουσία Okranol® είναι ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα φυτικών ινών, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δεσμεύει το διατροφικό λίπος, σχηματίζοντας ένα σύμπλεγμα ινών-λίπους, το οποίο λόγω του μεγάλου του μεγέθους δεν μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Το εν λόγω σύμπλεγμα ινών-λίπους αποβάλλεται με φυσικό τρόπο, βοηθώντας έτσι στη μείωση του σωματικού βάρους και του υφιστάμενου σωματικού λίπους.

Η μελέτη
Το XLS MEDICAL PRO-7 είναι ένα προϊόν που ενδείκνυται για την απώλεια και τη διαχείριση του σωματικού βάρους. Περιέχει το αποκλειστικό μείγμα Okranol® σε αφυδατωμένη μορφή ως κύριο συστατικό, καθώς και άλλα έκδοχα. Προκειμένου να αξιολογηθεί η ανεκτικότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος στη μείωση του σωματικού βάρους σε υπέρβαρα και μετρίως παχύσαρκα άτομα, διεξήχθη μία κλινική δοκιμή υψηλών προτύπων.

Σχεδιασμός κλινικής δοκιμής
Το κύριο τελικό σημείο της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της μέσης μεταβολής του σωματικού βάρους σε διάστημα θεραπείας 12 εβδομάδων μεταξύ της ομάδας που λάμβανε 2 κάψουλες PRO-7 μετά από το γεύμα 3 φορές ημερησίως και της ομάδας του εικονικού φαρμάκου. Εκτός από την απώλεια βάρους, εκτιμήθηκαν και άλλες παράμετροι, όπως για παράδειγμα η περιφέρεια της μέσης και των γοφών και η μείωση του σωματικού λίπους. Η ασφάλεια και η ανεκτικότητα του προϊόντος αξιολογούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της μελέτης.

Αποτελέσματα
Μετά από 12 εβδομάδες λήψης, η ομάδα που λάμβανε το PRO-7 επέδειξε σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου (5,03 ± 2,50 kg έναντι 0,98 ± 2,06 kg, αντίστοιχα, p < 0,001). Η ομάδα του PRO-7 παρουσίασε μέση μείωση του σωματικού λίπους κατά 3,15 ± 2,41 kg σε σχέση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου που παρουσίασε μέση μείωση κατά 0,23 ± 2,74 kg (p < 0.001). Επίσης, το PRO-7 περιόρισε το αίσθημα της πείνας στο 66% των συμμετεχόντων. Επιπλέον, το PRO-7 συσχετίστηκε με ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό των λιπιδίων σε μία υποομάδα ατόμων με επίπεδα ολικής χοληστερόλης αναφοράς άνω των 6,2 mmol/L. Δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες που να σχετίζονται με τη λήψη του PRO-7.

Συμπεράσματα
Το XLS MEDICAL PRO-7 είναι επί του παρόντος το πιο αποτελεσματικό προϊόν του χαρτοφυλακίου του XLS MEDICAL, το οποίο παρέχει 7 οφέλη και επιτρέπει στα άτομα που το λαμβάνουν να χάσουν έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των 12 εβδομάδων δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες που να σχετίζονται με το προϊόν ή άλλα ζητήματα ανεκτικότητας.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα.
Για να επιτευχθεί η ευεργετική δράση των φυτικών ινών κατά τη διέλευση τους στο γαστρεντερικό σύστημα, συνιστάται η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού ή υγρών ημερησίως, διαφορετικά μπορεί να παρατηρηθεί δυσκοιλιότητα.
Στην περίπτωση που παραλείψετε κάποιο γεύμα και πάλι λάβετε δύο (2) κάψουλες.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες άνω των 18: 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τις έξι (6) κάψουλες ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Σε περίπτωση λήψης λιποδιαλυτών φαρμακευτικών σκευασμάτων (π.χ. αντισυλληπτικά χάπια) ή άλλων αγωγών, θα πρέπει να γίνεται λήψη μετά από 2-4 ώρες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Εάν πάσχετε από νεφροπάθεια ή έχετε πέτρες στα νεφρά, αποφεύγετε την τακτική λήψη του προϊόντος.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Δεν πρέπει να λαμβάνεται:

 • Κατά τη διάρκεια της κύησης ή της γαλουχίας
 • Εάν ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) σας είναι κάτω από 18,5
 • Εάν είστε αλλεργικός/ή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα συστατικά περιέχει το προϊόν
 • Έχετε οποιαδήποτε προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση
 • ­Χρησιμοποιείτε φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της χοληστερόλης.
 • ­Έχετε ανεπάρκεια κάποιας λιποδιαλυτής βιταμίνης (A, D, E & K)
 • ­Έχετε σακχαρώδη διαβήτη

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 6 κάψουλες

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Okranol® (κόνις okra + ινουλίνη) - -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Κροσποβιδόνη, κιτρικό οξύ, ασβέστιο φωσφορικό και στεατικό μαγνήσιο

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

 • Κατάλληλο για χορτοφάγους
 • Xωρίς συντηρητικά
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "XLS Medical Pro-7, 180caps"

2.7
3 Κριτικές
0
1
0
2
0
πριν από 1 χρόνο
χρυσανθη κ.
Δεν λειτούργησε σε μένα
Δεν θα το συνιστούσα
πριν από 8 μήνες
ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ Τ.
Καλό!
Μέχρι στιγμής αρκετά καλό! Η γυναίκα μου μετά από 1 μήνα έχασε 2 κιλά, με λίγη προσοχή βέβαια στη διατροφή.
πριν από 1 χρόνο
χρυσανθη κ.
Δεν λειτούργησε σε μένα
Δεν θα το συνιστούσα
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Αρκετά αποτελεσματικό αν και εφόσον όμως προσέχουμε τι τρώμε..από μόνο του δεν κάνει την δουλειά που πρέπει...ακριβό λιγάκι για τις τσέπες μας....πόσο καλό ή κακό κάνει στον οργανισμό σε μακροχρόνια χρηση? Μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σε μακροχρόνια χρηση?
Μπορείτε να κάνετε 3μηνη αγωγή, να διακόψετε την λήψη του για 25-30 ημέρες και έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε ακόμη ένα 3μηνο, ωστόσο δεν υπάρχει αντένδειξη σχετικά με μακροχρόνια χρήση. ... περισσότερα λιγότερα
10/11/2022 από Pharm24
Πως λειτουργεί το προιον
Δεσμεύει το διατροφικό λίπος και κατά συνέπεια μειώνει το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους, βοηθώντας έτσι να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος. ... περισσότερα λιγότερα
18/04/2022 από Pharm24