Youth Lab Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches 1 Ζευγάρι
11 πόντοι

Youth Lab Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches 1 Ζευγάρι

Μάσκα Ματιών με Υδροτζέλ για Φωτεινότητα & Μείωση Μαύρων Κύκλων, Οιδημάτων, Δυσχρωμιών

Κωδικός 046401
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  2,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Youth Lab Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches Μάσκα Ματιών με Υδροτζέλ για Φωτεινότητα & Μείωση Μαύρων Κύκλων, Οιδημάτων, Δυσχρωμιών 1 Ζευγάρι   Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. μετά την τεράστια επιτυχία της μάσκας ματιών Peptides Spring Hydra...  Διαβάστε περισσότερα

2,17€
Κερδίστε 11 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200142100339
ΒΑΡΟΣ: 13gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Youth Lab Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches Μάσκα Ματιών με Υδροτζέλ για Φωτεινότητα & Μείωση Μαύρων Κύκλων, Οιδημάτων, Δυσχρωμιών 1 Ζευγάρι

 

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. μετά την τεράστια επιτυχία της μάσκας ματιών Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches που την καθιέρωσαν σε #1 σε πωλήσεις μάσκα ματιών στην Ελλάδα*,  τώρα παρουσιάζουν τα Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches με βιταμίνη C. Μια νέα εξειδικευμένη σύνθεση, για την ενίσχυση της φωτεινότητας και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης όπως: μαύροι κύκλοι, οιδήματα, δυσχρωμίες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δείτε σε μόλις 20 λεπτά, το βλέμμα σας ορατά πιο λαμπερό και ξεκούραστο, και νιώστε την περιοχή γύρω από τα μάτια πιο σφριγηλή, λεία και φωτεινή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Σε πρακτική συσκευασία μονοδόσης (1 ζευγάρι patches), για να τα έχετε παντού μαζί σας, ακόμα και στις σύντομες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Παράλληλα, τα Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches κυκλοφορούν και σε οικονομική συσκευασία βάζου, που περιέχει 30 ζευγάρια patches και σπάτουλα.


Κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Δερματολογικά ελεγμένα - Χωρίς παραβένες & γλουτένη.

Κατάλληλα για vegans.

*σε πωλήσεις στα online φαρμακεία στην κατηγορία Μάσκες Ματιών για το 2021, βάσει eRetail Audit by Convert Group

Αφορά:

  • Μαύρους κύκλους 
  • Κατακράτηση και οιδήματα
  • Ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο
  • Ρυτίδες
  • Έλλειψη ελαστικότητας

Ενεργά Συστατικά: 

  • Βιταμίνη C σε 2 μοφές: σταθεροποιημένo Sodium Ascorbyl Phosphate (SAP) και Ασκοριβικό οξύ. Το SAP, είναι ένα ενεργό συστατικό το οποίο προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την εμφάνισή του. Το Ασκορβικό οξύ, αποτελεί την ενεργή μορφή της Βιταμίνης C, που μπορεί να αξιοποιηθεί από το δέρμα. Είναι ένα πανίσχυρο φυσικό αντιοξειδωτικό συστατικό με αντιγηραντική δράση, που παράλληλα συμβάλλει στην λεύκανση της επιδερμίδας και στη μείωση των ωχρών κηλίδων.
  • Υαλουρονικό Οξύ: Χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού λειτουργεί σαν ενυδατικός παράγοντας, γεμίζοντας το δέρμα, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ αυξάνει την ελαστικότητά του.
  • Νιασιναμίδη: γνωστή για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη της δράση, επανορθώνει τις φθορές από τις ελεύθερες ρίζες, αποκαθιστά τη φωτεινότητα, ενώ μειώνει ερεθισμούς και μελαγχρωματικές βλάβες. Θωρακίζοντας τον επιδερμιδικό φραγμό, περιορίζει την απώλεια νερού & διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. 
  • Β5 με ασβέστιο: Η σταθερή μορφή της βιταμίνης Β5. Ενυδατώνει σε βάθος, αναστέλλει τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ένα απαραίτητο συστατικό που αναζωογονεί, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα.
  • Καφεΐνη: αυξάνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή κάτω από τα μάτια, μειώνοντας έτσι τους μαύρους κύκλους, τις «σακούλες» και τα ανεπιθύμητα πρηξίματα
  • Εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Γλυκόριζα: φυτικό εκχύλισμα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Περιποιείται και βελτιώνει την όψη του δέρματος βοηθώντας στην ενίσχυση της ενυδάτωσης, την καταπράυνση των ερεθισμών και την αποκατάσταση της ελαστικότητας.

  1. Ανοίξτε τη συσκευασία της μονοδόσης (1 ζευγαριού) και εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι.
  2. Αφήστε για 20-30 λεπτά.
  3. Απομακρύνετε τα patches και ταμπονάρετε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορριφθεί.

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Citrus Unshiu Peel Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (5ppm), Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Arbutin, Niacinamide (1.75ppm), Calcium Pantothenate (0.75ppm), Sodium Ascorbyl Phosphate (0.35ppm), Tocopheryl Acetate (0.175ppm), Pyridoxine Hci (0.175ppm), Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Ascorbic Acid (0.5ppm), Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sucrose, Polyglyceryl-10 Laurate, Pentylene Glycol, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Xanthan Gum, Allantoin, Gellan Gum, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Cellulose Gum, Carrageenan, Potassium Chloride, Hydroxyacetophenone, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Sodium Polyacrylate, Dipotassium Glycyrrhizate, Calcium Lactate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Ci 77492, Ci 77491

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Youth Lab Brightening Vit-C Hydra Gel Eye Patches 1 Ζευγάρι"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;