Epsilon Health Silben Rectal 5 Suppositories
26 πόντοι

Epsilon Health Silben Rectal 5 Suppositories

Υπόθετα για την Υποστήριξη & Αναγέννηση του Ορθικού Βλεννογόνου

Κωδικός 059571
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  7,03€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Epsilon Health Silben Rectal Υπόθετα για την Υποστήριξη & Αναγέννηση του Ορθικού Βλεννογόνου 5 Suppositories To Silben Rectal Epsilon Health είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα που προορίζεται για ορθική χρήση. Ένα υπόθετο το οποίο εισάγεται μέσα σ...  Διαβάστε περισσότερα

5,12€
Κερδίστε 26 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5213001491592
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 360gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Αντιμετώπιση Δυσκοιλιότητας - Αιμορροΐδες

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Epsilon Health Silben Rectal Υπόθετα για την Υποστήριξη & Αναγέννηση του Ορθικού Βλεννογόνου 5 Suppositories

To Silben Rectal Epsilon Health είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα που προορίζεται για ορθική χρήση. Ένα υπόθετο το οποίο εισάγεται μέσα στον πρωκτικό σωλήνα, μετά από επαφή με τη βλέννη που παράγεται φυσιολογικά από τα καλυκοειδή κύτταρα του ορθικού βλεννογόνου, σχηματίζει επάνω στην επιφάνεια του βλεννογόνου ένα προστατευτικό περίβλημα με βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες. Αυτό προστατεύει και βελτιώνει την ενυδάτωση του ορθικού βλεννογόνου.

Το ιατροτεχνολογικό βοήθημα Silben Rectal Epsilon Health προορίζεται για ορθική χρήση προκειμένου να:

  • Αποκαταστήσει φυσικά τη φυσιολογική κατάσταση του ορθικού βλεννογόνου
  • Υποστηρίξει την αναγέννηση διαβρώσεων, ρωγμών και άλλων ελαττωμάτων στον ορθικό βλεννογόνο
  • Ανακουφίσει από τα επώδυνα συμπτώματα των κενώσεων τα οποία σχετίζονται με βλάβες στο επιθήλιο ή με την παρουσία μιας φλεγμονώδους διαδικασίας στον πρωκτό
  • Υποστηρίξει την αναγέννηση των ιστών του πρωκτικού σωλήνα μετά από χειρουργείο ή ακτινοθεραπεία

Τρόπος δράσης

Το ιατροτεχνολογικό βοήθημα Silben Rectal Epsilon Health σχηματίζει επάνω στην επιφάνεια του ορθικού βλεννογόνου ένα περίβλημα με πολύ καλές βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες (προσκόλληση) και ιδιότητες υψηλού φραγμού. Ως αποτέλεσμα, προστατεύει και ενυδατώνει το ορθό και σχηματίζει ένα περιβάλλον που ευνοεί τη φυσική αποκατάσταση της φυσιολογικής κατάστασης του πρωκτικού βλεννογόνου.

Δρα στους ιστούς του ορθού με φυσικό τρόπο, παρέχοντας μηχανική προστασία. Το υπόθετο έχει την ικανότητα να διογκώνεται γρήγορα και να διατηρεί τη δομή του κατά τη διαβροχή του, χάρη στην οποία παράγει ένα υγρό περίβλημα στο ορθό με σημαντικό ιξώδες, πλαστικότητα και καλές ιδιότητες φραγμού.

Άνοιγμα του blister:
Άνοιγμα του blister - το υπόθετο πρέπει να αφαιρείται από το blister ακριβώς πριν από τη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε τον περιέκτη κατά μήκος στα σημεία διάτρησης και ανοίξτε τα φύλλα του περιέκτη. Στη συνέχεια, ξετυλίξτε το υπόθετο και προσεκτικά αφαιρέστε το από το blister. Το υπόθετο δεν πρέπει να αφαιρείται από τη συσκευασία με πίεση.

Χρήση:
Πριν την εφαρμογή του προϊόντος, πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας. Το υπόθετο πρέπει να τοποθετηθεί προσεκτικά στον πρωκτικό σωλήνα. Είναι πιο βολικό να εισάγετε το υπόθετο στο ορθό σε πλάγια, ξαπλωτή θέση, με ελαφρώς λυγισμένα πόδια. Συστήνεται να εφαρμόζετε το υπόθετο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση του προϊόντος.

Τα ορθικά υπόθετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 5 ημέρες. Η χρήση του προϊόντος κατόπιν συμβουλής γιατρού μπορεί να παραταθεί για έως 10 ημέρες. Συστήνεται να χρησιμοποιείτε ένα υπόθετο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην πρώτη και την επόμενη εφαρμογή του υπόθετου δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 24 ώρες.

Ακολουθήστε τον συνιστώμενο τρόπο χρήσης.

Κύριες αντενδείξεις:

  1. Υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό που περιέχεται στα υπόθετα.
  2. Νεοπλασματικές αλλαγές ορθού.
  3. Σοβαρός, οξύς πόνος στην περιοχή του πρωκτού.
  4. Αιμορραγία από το ορθό, αυθόρμητη ή κατά την κένωση, αναγνωρίζε ται ως έντονο κόκκινο αίμα στα κόπρανα.

Η αντένδειξη 1 διατυπώθηκε στη βάση μιας ανάλυσης κινδύνου κατά το στάδιο του σχεδιασμού. Οι αντενδείξεις 2,3,4 διατυπώθηκαν με βάση τη γνώση ότι οι κλινικές καταστάσεις που αναφέρονται σε αυτές τις ενότητες απαιτούν τη συμβουλή γιατρού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ιατροτεχνολογικό βοήθημα Silben Rectal Epsilon Health μπορεί να
χρησιμοποιηθεί μόνο μετά από ρητή ιατρική σύσταση.

Ένα ορθικό υπόθετο Silben Rectal Epsilon Health βάρους 29 περιέχει:
βουτυρικό νάτριο, αλγινικό νάτριο, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, τριγλυκε ρίδια κορεσμένων λιπαρών οξέων με την προσθήκη μονο- και διγλυκερι- δίων.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Epsilon Health Silben Rectal 5 Suppositories"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;