Αφέσου στον θρύλο της Tanpire, εκεί όπου η νύχτα γεμίζει με φως και η λάμψη αναδύεται μέσα από τις σκιές.

Η ιστορία της Tanpire ξεκίνησε σε έναν κόσμο, όπου η λάμψη ήταν προσωρινή, η ομορφιά περιορισμένη και οι επιλογές… ανύπαρκτες. Αρνηθήκαμε να δεχτούμε αυτή την τόσο βαρετή καθημερινότητα και ξεκινήσαμε την αναζήτηση για κάτι πέρα από το προφανές, κάτι που θα ξύπναγε την αιώνια λάμψη που κρύβει μέσα του κάθε ένας από εμάς. 

Η Tanpire δεν είναι απλώς μια επιλογή. Είναι η απόφαση να αγκαλιάσεις την απόλυτη δυναμική της ομορφιάς σου, να ζήσεις με αυτοπεποίθηση και να λάμψεις με τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Είμαστε εδώ, για να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, να ταράξουμε τα νερά της ομορφιάς και να σου προσφέρουμε τα εργαλεία, για να αναδείξεις την πιο δυναμική και ατρόμητη εκδοχή του εαυτού σου!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Στην Tanpire, η επανάσταση είναι η καρδιά μας. Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας. Μιας κοινότητας, όπου η διαφορετικότητα γιορτάζεται, η αυθεντικότητα ανταμείβεται, και η ελευθερία της έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Αγκαλιάζουμε την επιστήμη και την καινοτομία, αλλά ποτέ δεν χάνουμε από τα μάτια μας την ανάγκη για βιωσιμότητα και σεβασμό προς τον πλανήτη μας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ
Η Tanpire δεν είναι απλώς ένα όνομα, αλλά μια ιδέα που ενσαρκώνει την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ φωτός και σκότους, ημέρας και νύχτας. Συνδυάζει αυτές τις δυνάμεις, δημιουργεί κάτι μοναδικό: την αιώνια αντίθεση.
 

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Όλα ξεκίνησαν από τη Μιρκέτα, την ατρόμητη ιδιοκτήτρια και την κινητήρια δύναμη πίσω από την Tanpire. Με τον ακαταμάχητο δυναμισμό της, την ασταμάτητη δημιουργικότητα και το ανήσυχο πνεύμα της, η Μιρκέτα έγινε πηγή έμπνευσης για όλους όσους γνωρίζουν την Tanpire. Η ιστορία της δεν είναι απλώς μια ιστορία επιτυχίας, αλλά μια ιστορία πάθους, αφοσίωσης και αναζήτησης της αληθινής ομορφιάς.

Είμαστε πολλά περισσότερα από μια εταιρεία, είμαστε ένα κίνημα: τολμηρό, ανυπότακτο, και ανατρεπτικό.

Καλωσορίσατε στην άλλη πλευρά της ομορφιάς.

Καλωσορίσατε στην Tanpire∙ εδώ, που οι θρύλοι αναγεννιούνται, μέσα από τη λάμψη.