Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι + 1 Φράουλα
262 πόντοι

Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι + 1 Φράουλα

Συμπλήρωμα Διατροφής με Κολλαγόνο για το Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια

Κωδικός 057994
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  78,31€
  4.9
192
13
2
3
0
Διαβάστε κριτικές
(210)
Γράψτε τη γνώμη σας
  18 Ερωτήσεις χρηστών

Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο Συμπλήρωμα Διατροφής με Κολλαγόνο για το Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι +1 Φράουλα Το Collagen Pro-active είναι το αγα...  Διαβάστε περισσότερα

52,46€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 262 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0009202844992
ΒΑΡΟΣ: 1200gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο Συμπλήρωμα Διατροφής με Κολλαγόνο για το Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι +1 Φράουλα

Το Collagen Pro-active είναι το αγαπημένο μας πόσιμο κολλαγόνο, εδώ και χρόνια! Γιατί μας χαρίζει ελαστικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια, υγιείς αρθρώσεις! . Και όλα αυτά, με ένα μόνο καπάκι, κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος. Η ενίσχυση του κολλαγόνου του οργανισμού μας έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με πιο γρήγορο ρυθμό από τους άντρες, κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Το Collagen Pro-active έχει οφέλη και στην υγεία και στην ομορφιά μας:

  • Ενισχύονται οι αρθρώσεις μας, μειώνονται οι πόνοι, αυξάνεται η ευλυγισία και η κινητικότητα της άρθρωσης
  • Αυξάνεται η ελαστικότητα και η λάμψη του δέρματος, δυναμώνουν τα μαλλιά και μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα, δυναμώνουν τα νύχια

Το Collagen Pro-active είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή που το καθιστά πιο εύληπτο. Η πατενταρισμένη διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσής του επιτρέπει την καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό μας και τη συσσώρευσή του στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα. Κάθε ημερήσια δόση περιέχει 10.000mg υδρολυμένου κολλαγόνου.

Βάσει κλινικών μελετών, αυτή είναι η ενδεδειγμένη δόση για να έχουμε όλα τα οφέλη του. Με δύο λόγια είναι 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου!

Ενεργά συστατικά:

  • Υδρολυμένο κολλαγόνο
    Το κολλαγόνο είναι ένα δομικό συστατικό του δέρματος. Το κολλαγόνο βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του
  • Μαγνήσιο
    Το μαγνήσιο είναι σημαντικότατο στοιχείο της ανθρώπινης διατροφής και διευκολύνει την απορρόφηση του ασβεστίου και της βιταμίνης D
  • Βιταμίνη Β1
    Η βιταμίνη Β1 συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας μέσω ρύθμισης του μεταβολισμού του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών. Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των νεύρων και αυξάνει την πνευματική δραστηριότητα και τον μυϊκό τόνο
  • Βιταμίνη Β2
    Η βιταμίνη Β2 συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού, στη δημιουργία υγιούς δέρματος, νυχιών και μαλλιών. Επιπλέον, καταπραΰνει οιδήματα στο στόμα, τα χείλη, τη γλώσσα και βοηθά στην όραση
  • Βιταμίνη Β5
    Η βιταμίνη Β5 βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στη σύνθεση ορμονών, στην ομαλή ανάπτυξη του σώματος και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Επίσης, βοηθά στην καλή λειτουργία των επινεφριδίων και μετατρέπει τη ζάχαρη και το λίπος σε ενέργεια
  • Βιταμίνη Β6
    Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη φυσιολογική ενεργειακή απόδοση του μεταβολισμού των αμινοξέων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ η λειτουργία της είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και του μυϊκού συστήματος
  • Πυρίτιο
    Το πυρίτιο συμβάλλει στη δημιουργία πιο ελαστικού και σφριγηλού δέρματος, δυναμώνει τα μαλλιά και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που δέχεται ο ανθρώπινος οργανισμός

Οδηγίες Χρήσης

Συστήνεται να λαμβάνεται 30 λεπτά πριν το βραδινό ύπνο.
Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι ή χυμό.

Δοσολογία

Ενήλικες: 25 ml την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Δε συνιστάται η χρήση του στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας.

Δε συνιστάται η χρήση του στην κύηση και γαλουχία.

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος.

Σε πολύ ευκοίλιους οργανισμούς ίσως εμφανιστεί διάρροια. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζουσα, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 78511/18-11-2010. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 
Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 25 ml

Δόσεις ανά Συσκευασία: 24

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Υδρολυμένο κολλαγόνο 10.000 mg -
Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) 1,10 mg 100
Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) 1,40 mg 100
Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ) 6 mg 100
Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη) 1,4 mg 100
Μαγνήσιο 133 mg -
Πυρίτιο <1 -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Θειαμίνη (Β1), Ριβοφλαβίνη (Β2), Παντοθενικό Οξύ (Β5), Πυριδοξίνη (Β6), Φρουκτόζη, Κιτρικό Οξύ, Υδροξείδιο του Μαγνησίου, Άρωμα Λεμόνι, Διοξείδιο του Πυριτίου, Αποσταγμένο Νερό, Συντηρητικό (Σορβικό Κάλιο).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει ζάχαρη
  • Xωρίς συντηρητικά

Συνήθεις Ερωτήσεις για το προϊόν
«Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι + 1 Φράουλα»


Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Επιπλέον, το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων, αλλά και των οστών.

Τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.  Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με τους άντρες.

Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, δυστυχώς αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη.

Η ενίσχυση του κολλαγόνου μέσω ενός συμπληρώματος διατροφής είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το κολλαγόνο φροντίζει τις αρθρώσεις και τα οστά μας, και μας χαρίζει φωτεινό και ελαστικό δέρμα, δυνατά μαλλιά και νύχια.

Πώς λειτουργεί το Collagen Pro-active;

To μυστικό του Collagen Pro-active βρίσκεται στη σύνθεσή του! Η μοναδική του φόρμουλα ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικά κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

Η πατενταρισμένη, από Ισπανούς επιστήμονες, διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης του κολλαγόνου επιτρέπει την 90% απορρόφηση του με τη μορφή πεπτιδίων, τη συσσώρευσή τους στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα και την ενεργοποίηση του οργανισμού να παράξει κολλαγόνο αποκαθιστώντας βλάβες στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

H ανωτερότητα της πόσιμης μορφής

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου.

Τα χάπια μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα η πόσιμη μορφή δίνει μεγαλύτερη αξία στην αγορά μας, αφού το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται και διανέμεται πιο αποτελεσματικά σε όλο το σώμα.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν αντίστοιχα χάπια, ταμπλέτες ή κάψουλες.

Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον, οι στέρεες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε αντίθεση με την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και ταχέως απορροφήσιμη.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται θετικά πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, όπως τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η εκτενής έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα κ.ο.κ. Όσοι λαμβάνουν το Collagen Pro-active διαπιστώνουν καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του δέρματος τις πρώτες 2-3 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, ενώ ταυτόχρονα υποχωρούν οι πόνοι των αρθρώσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Γιατί το Collagen Pro-active μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις;

Διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις και τραυματισμοί προκαλούν φθορά του αρθρικού χόνδρου που καλύπτει την επιφάνεια των οστών μέσα στην άρθρωση. Με τη συστηματική χρήση του Collagen Pro-active, το κολλαγόνο με τη μορφή πεπτιδίων απορροφάται έως και 95% και συσσωρεύεται στα χονδροκύτταρα ενεργοποιώντας τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο προκαλώντας την ανάπλαση του χόνδρου. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες για το Collagen Pro-active, οι πόνοι και το πρήξιμο των αρθρώσεων μειώνεται έως και 80,8% τους 4 πρώτους μήνες χρήσης του.

Γιατί το Collagen Pro-active είναι κορυφαία επιλογή;

Το Collagen Pro-active είναι η μεγαλύτερη καινοτομία στην επιστήμη του κολλαγόνου. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο σε πεπτίδια επίσης εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β. 
Το Collagen Pro-active είναι το  μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να μας καλύπτει πάνω από 1 μήνα. Είναι η πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, καθώς 1 δόση  Collagen Pro-active  ισοδυναμεί με 20 χάπια σκευασμάτων κολλαγόνου που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει 20% επιπλέον προϊόν δώρο, σε πόσιμη μορφή, δοκιμασμένο για πάνω από δεκαετία. Αυτό, το καθιστά μοναδική και ξεχωριστή πρόταση σε σχέση με άλλα κολλαγόνα και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση των πόνων στις αρθρώσεις. Επιπλέον, η μοναδική του σύνθεση πέρα από υγιείς αρθρώσεις, μας ωφελεί και εξωτερικά, χαρίζοντας μας λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια.

Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση του δέρματος. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων και η άτονη, θαμπή και «σπασμένη» επιδερμίδα.

Αυξάνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του σώματος, ενισχύεται η ελαστικότητα και τόνωση του δέρματος, συντελώντας στη διατήρηση τόσο μιας νεανικής εμφάνισης, όσο και εσωτερικής υγείας.

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει τους ινοβλάστες στο χόριο του δέρματος, ώστε να συνθέσουν κολλαγόνο, πετυχαίνοντας :

  • Αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος
  • Υγιή, δυνατά μαλλιά που μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα
  • Ενδυνάμωση και σκλήρυνση των νυχιών

Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για τις αρθρώσεις μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στις αρθρώσεις μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι οι πόνοι και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτές (οστεοαρθρίτιδα).

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει αποτελεσματικά τα χονδροκύτταρα, ώστε να αναπλάσουν τον χόνδρο, πετυχαίνοντας:

  • Ενίσχυσή των αρθρώσεων με ταυτόχρονη μείωση του πόνου
  • Αύξησή της ευλυγισίας και της κινητικότητας της άρθρωσης
  • Αποκατάσταση της κίνησης

Σε ποιους απευθύνεται το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active απευθύνεται σε:

  • Όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών
  • Γυναίκες και άντρες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους, μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων
  • Άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις όπως η αρθρίτιδα και ή οστεοαρθρίτιδα
  • Άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές
  • Γυναίκες στην περίοδο εμμηνόπαυσης αλλά και την κλιμακτήριο
  • Σε όλες και όλους που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους από μέσα!

Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία και ποιος ο τρόπος λήψης του Collagen Pro-active;

Σύμφωνα με πλήθος κλινικών μελετών η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι Collagen Pro Active, είναι καθοριστική για την υγεία των αρθρώσεων και την εμφάνισή μας. Αναφορικά με την ημερήσια δοσολογία, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.

Βάρος                                                                   Δοσολογία

<50kg                                                                    3/4 καπακιού -  15ml

50kg -  80kg                                                        1 καπάκι -  20ml

>96kg                                                                    1+ 1/2 καπακιού - 30 ml

Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι ή χυμό.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα λήψης του Collagen Pro-active;

Ο οργανισμός απορροφά και παράγει τα θρεπτικά του συστατικά καλύτερα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και το χόριο του δέρματος.

Από τον πρώτο μήνα χρήσης, θα νιώσετε τη διαφορά στις αρθρώσεις, αλλά και σε δέρμα, νύχια και μαλλιά.

Το Collagen Pro-active έχει περενέργειες;

Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δε συνιστάται η χρήση του:

  • Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας
  • Στην κύηση και γαλουχία

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active αν είμαι έγκυος ή σε περίοδο θηλασμού;

Παρόλο που το Collagen Pro-active είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, συστήνεται οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο θηλασμού να μην το λαμβάνουν, όπως και γενικά κανένα συμπληρώματα διατροφής στην περίοδο αυτή, ειδικά αν δεν έχουν συνεννοηθεί πρώτα με τον προσωπικό τους ιατρό.

Διαθέτει το Collagen Pro-active όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις/πιστοποιήσεις;

Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

Επίσης, είναι γνωστοποιημένο στο Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).

Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.

Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.

Τι γεύση έχει το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active;

Η καθημερινή δοσολογία ενός καπακιού Collagen Pro-active περιλαμβάνει 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, βιταμίνη B1 (θειαμίνη), βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη B6 (πυροξίνη) τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα επιθυμητά επίπεδα κολλαγόνου εξασφαλίζονται με χρήση διάρκειας 4 μηνών, 2 φορές το έτος, με δίμηνη αποχή.

Πόσο διαρκεί ένα μπουκάλι και πώς το διατηρώ;

Ένα μπουκάλι Collagen Pro-active διαρκεί 30-35 ημέρες. Η συστηματική του χρήση εξασφαλίζει την υγιή κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και συμβάλλει στην βελτίωση της ευεξίας του οργανισμού.

To Collagen Pro-active διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Βεβαίως! Το Collagen Pro-active μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μία ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Γενικά Χαρακτηριστικά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Σετ Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο 1200ml (2x600ml) - 1 Λεμόνι + 1 Φράουλα"

4.9
210 Κριτικές
192
13
2
3
0
πριν από 10 χρόνια
Δέσποινα Κ.
Ικανοποιημένη απο το προϊόν!
Το συγκεκριμένο κολλαγόνο το προτιμώ επειδή ειναι σε υγρή μορφή κ πίνετε ευχάριστα και ταυτόχρονα απορροφάται απο τον οργανισμό πιο εύκολα. Επίσης οι βιταμίνες συμπλέγματος Β που περιέχει ειναι πολυ ευεργετικές τοσο για υγιές δέρμα κ μαλλιά όσο και για το νευρικό σύστημα και τα ματιά.. Η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό κ βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου στο οργανισμό.. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή ούτε αρκεί μόνο ενα μπουκάλι για να δει κάποιος διαφορά και ειναι λιγο ακριβό σε σχεση με άλλα. Τουλάχιστον να ήταν μεγαλύτερη η έκπτωση στην αγορά των δυο..
πριν από 10 χρόνια
Δέσποινα Κ.
Ικανοποιημένη απο το προϊόν!
Το συγκεκριμένο κολλαγόνο το προτιμώ επειδή ειναι σε υγρή μορφή κ πίνετε ευχάριστα και ταυτόχρονα απορροφάται απο τον οργανισμό πιο εύκολα. Επίσης οι βιταμίνες συμπλέγματος Β που περιέχει ειναι πολυ ευεργετικές τοσο για υγιές δέρμα κ μαλλιά όσο και για το νευρικό σύστημα και τα ματιά.. Η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό κ βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου στο οργανισμό.. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή ούτε αρκεί μόνο ενα μπουκάλι για να δει κάποιος διαφορά και ειναι λιγο ακριβό σε σχεση με άλλα. Τουλάχιστον να ήταν μεγαλύτερη η έκπτωση στην αγορά των δυο..
πριν από 10 χρόνια
Δέσποινα Κ.
Ικανοποιημένη απο το προϊόν!
Το συγκεκριμένο κολλαγόνο το προτιμώ επειδή ειναι σε υγρή μορφή κ πίνετε ευχάριστα και ταυτόχρονα απορροφάται απο τον οργανισμό πιο εύκολα. Επίσης οι βιταμίνες συμπλέγματος Β που περιέχει ειναι πολυ ευεργετικές τοσο για υγιές δέρμα κ μαλλιά όσο και για το νευρικό σύστημα και τα ματιά.. Η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό κ βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου στο οργανισμό.. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή ούτε αρκεί μόνο ενα μπουκάλι για να δει κάποιος διαφορά και ειναι λιγο ακριβό σε σχεση με άλλα. Τουλάχιστον να ήταν μεγαλύτερη η έκπτωση στην αγορά των δυο..
πριν από 10 χρόνια
Δέσποινα Κ.
Ικανοποιημένη απο το προϊόν!
Το συγκεκριμένο κολλαγόνο το προτιμώ επειδή ειναι σε υγρή μορφή κ πίνετε ευχάριστα και ταυτόχρονα απορροφάται απο τον οργανισμό πιο εύκολα. Επίσης οι βιταμίνες συμπλέγματος Β που περιέχει ειναι πολυ ευεργετικές τοσο για υγιές δέρμα κ μαλλιά όσο και για το νευρικό σύστημα και τα ματιά.. Η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό κ βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου στο οργανισμό.. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή ούτε αρκεί μόνο ενα μπουκάλι για να δει κάποιος διαφορά και ειναι λιγο ακριβό σε σχεση με άλλα. Τουλάχιστον να ήταν μεγαλύτερη η έκπτωση στην αγορά των δυο..
πριν από 10 χρόνια
Δέσποινα Κ.
Ικανοποιημένη απο το προϊόν!
Το συγκεκριμένο κολλαγόνο το προτιμώ επειδή ειναι σε υγρή μορφή κ πίνετε ευχάριστα και ταυτόχρονα απορροφάται απο τον οργανισμό πιο εύκολα. Επίσης οι βιταμίνες συμπλέγματος Β που περιέχει ειναι πολυ ευεργετικές τοσο για υγιές δέρμα κ μαλλιά όσο και για το νευρικό σύστημα και τα ματιά.. Η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό κ βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου στο οργανισμό.. Τα αποτελέσματα δεν ειναι άμεσα εμφανή ούτε αρκεί μόνο ενα μπουκάλι για να δει κάποιος διαφορά και ειναι λιγο ακριβό σε σχεση με άλλα. Τουλάχιστον να ήταν μεγαλύτερη η έκπτωση στην αγορά των δυο..
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Καλημέρα!!! Θα ήθελα να παραγγείλω 2 collagen proactive... Το ένα με γεύση φράουλα και το άλλο λεμόνι... μπορεί να γίνει ένας τέτοιος συνδυασμός; Σας ευχαριστώ
    Mάλιστα μπορεί να γίνει συνδυασμός, διότι η δραστική ουσία παραμένει αναλλοίωτη.
    26/02/2024 από Pharm24
    Μπορείτε να εντοπίσετε το προϊόν στην σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τον κωδικό 057992.
    25/01/2024 από Pharm24
    Το συγκεκριμένο κολλαγόνο συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, στην απελευθέρωση ενέργειας και στην καλύτερη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.
    03/11/2023 από Pharm24
    Γιατί υπάρχει διαφορά τιμής από φαρμακείο σε φαρμακείο είναι διαφορετικό?????
    Οι εκπτώσεις διαμορφώνονται βάση της πολιτικής του εκάστοτε φαρμακείου οι οποίες τυγχάνει να διαφέρουν.
    25/10/2023 από Pharm24