VivaPharm  Prostenal Perfect Για Τα Προβλήματα Του Προστάτη 60κάψουλες
126 πόντοι

VivaPharm Prostenal Perfect Για Τα Προβλήματα Του Προστάτη 60κάψουλες

Κωδικός 005394
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  36,00€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Για τα προβλήματα του προστάτη
Αν έχεις συχνά επείγουσα ανάγκη για ούρηση, ή δυσκολία κατά την ούρηση ή διακεκομμένη ούρηση, ή ούρηση σε σταγόνες ή και η ακράτεια, αν σηκώνεσαι το βράδυ για να ουρήσεις, τότε χρειάζεσαι το PROSTENAL® ...  
Διαβάστε περισσότερα

25,19€
Κερδίστε 126 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8594003971259
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Ουροποιητικό, Προστάτης

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Για τα προβλήματα του προστάτη


Αν έχεις συχνά επείγουσα ανάγκη για ούρηση, ή δυσκολία κατά την ούρηση ή διακεκομμένη ούρηση, ή ούρηση σε σταγόνες ή και η ακράτεια, αν σηκώνεσαι το βράδυ για να ουρήσεις, τότε χρειάζεσαι το PROSTENAL® PERFECT.
Ολα αυτά είναι συμπτώματα που προέρχονται από υπερπλασία του προστάτη, που εκτός από σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί επίσης να οδηγούν σε επιδείνωση της ποιότητας στη σεξουαλική ζωή.

Τι είναι ο προστάτης;
Ο προστάτης είναι ένας αδένας κάτω από την ουροδόχο κύστη που περικλείει την ουρήθρα. Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός άνδρα ο προστάτης υποβάλλεται σε διάφορες αλλαγές.  Το μέγεθος του προστάτη παραμένει σταθερό μέχρι το τέλος της 5ης δεκαετίας ζωής, αλλά μετά αρχίζει να διογκώνεται στα περισσότερα άτομα. Αυτή η διόγκωση γίνεται από την αναπαραγωγή των κυττάρων κατά τη διάρκεια της οποίας υπάρχει μια γενική υπερτροφία του προστατικού ιστού. Η επιστημονική ονομασία αυτής της διαδικασίας ονομάζεται: Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη (ΚΥΠ). 
Ευτυχώς υπάρχει ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποτραπούν αυτά τα προβλήματα από τον προστάτη. Αυτός ο τρόπος είναι η χρήση των φυσικών ουσιών που περιέχονται στο Prostenal® Perfect που αναπτύχθηκε ειδικά για τους άνδρες.
Το Prostenal® Perfect περιέχει τρεις ιδιαίτερα δραστικές φυσικές ουσίες που επηρεάζουν ενεργά τον προστατικό ιστό και μειώνουν τη δημιουργία των ουσιών που οδηγούν στην υπερτροφία του προστάτη. Είναι ένα υψηλής ποιότητας, τυποποιημένο εκχύλισμα από βότανα Saw Palmetto που συμπληρώνεται με Lycopene (εκχύλισμα από ντομάτα) και Common Nettle. 
Το περιεχόμενο και η αναλογία αυτών των ενεργών ουσιών καθορίστηκαν βάσει κλινικά αποδεδειγμένων δόσεων.  Το Prostenal® PERFECT COMPLEX είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό παρασκεύασμα για μια δραστική λύση για τα προβλήματα του προστάτη χωρίς παρενέργειες από τη χρήση του.
Δράσεις:

  • Βοηθά στα προβλήματα από τον προστάτη (διαταραχές ούρησης, συχνοουρία, πόνος, διακεκομμένη ούρηση, δυσουρία)
  • Έχει θετική επίδραση στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη
  • Επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας σε μεγάλη ηλικία
  • Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος

Κάθε κάψουλα περιέχει:
Εκχύλισμα Saw Palmetto = 160,00 mg
Fatty acids 85-95%, = 120,00 mg sterols 0,2-0,4%, equiv. min. 1600 mg)
Common nettle (Urtica dioica) (εκχύλισμα 10:1 - equiv. 1200 mg)
Lycopene = 3,00 mg

Συσκευασία: 60 κάψουλες Δοσολογία: 1 - 2 κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το γεύμα μαζί με λίγο νερό.
Συνιστάται η χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά από 3 – 6 εβδομάδες.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,00€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "VivaPharm Prostenal Perfect Για Τα Προβλήματα Του Προστάτη 60κάψουλες"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 10 χρόνια
Τριανταφυλλος Π.
Prostenal
Δεν εχει δοκιμαστει ακομη
πριν από 10 χρόνια
christos p.
Προσφατη η χρηση του.
Δεν μπορω να κανω κριτικη ακομη λογω του οτι ειναι πολυ συντομο το χρονικο διαστημα που το λαμβανω.Αργοτερα θα ειμαι σε θεση να κανω κριτικη.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;