×

Εντομοαπωθητικά Nobit από τη PharmaLead

 04/04/2023 1m, 33s

Το καλοκαίρι και οι ζεστές θερμοκρασίες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και μαζί τους και τα ενοχλητικά κουνούπια. Με την έλευση των ενοχλητικών επισκεπτών αρχίζει και η έντονη ανησυχία, όχι μόνο λόγω των ιών που μεταδίδονται με το τσίμπημά τους αλλά και για τον έντονο κνησμό, ερεθισμούς και πιθανές μολύνσεις που προκαλούν στο δέρμα μας.

 

Την αποτελεσματική λύση την έχει η PharmaLead!

Με τη σειρά Εντομοαπωθητικών Nobit! Εντομοαπωθητικό Spray, Εντομοαπωθητική κρέμα και Εντομοαπωθητικά Aυτοκόλλητα!

 

Nobit Εντομοαπωθητικό Spray & Εντομοαπωθητική κρέμα για Σκνίπες και Κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού Τίγρης.

 

Pharmalead Nobit Insect Repellent Spray
Pharmalead Nobit Insect Repellent Spray

 

Pharmalead Nobit Insect Repellent Cream
Pharmalead Nobit Insect Repellent Cream

 

Αποτελεσματική σύνθεση που βασίζεται στο δραστικό συστατικό Eycaluptus citriodora oil, φυτικής προέλευσης και με αποδεδειγμένη εντομοαπωθητική δράση. Παράλληλα, ο συνδυασμός των πέντε αιθέριων ελαίων φυτικής προέλευσης που περιέχει (γεράνι, μέντα, ευκάλυπτος, λεβάντα και βασιλικός) προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα. Δρα έως και 5 ώρες με μία μόνο εφαρμογή, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Με ευχάριστο άρωμα. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών

Αρ. Έγκρισης Υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων: ΤΠ-19-0242/2017, ΤΠ19-0356/15.06.2020

 

Nobit Εντομοαπωθητικά Aυτοκόλλητα για Σκνίπες και Κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού Τίγρης

 

Nobit patches
Pharmalead Nobit Insect Repellent Patches

Κολλήστε το σε ρούχα ή επιφάνειες και αποφύγετε τα τσιμπήματα!

Αποτελεσματική σύνθεση που βασίζεται στο δραστικό συστατικό Eycaluptus citriodora oil, φυτικής προέλευσης και με αποδεδειγμένη εντομοαπωθητική δράση. Επίσης, περιέχει φυτικό αιθέριο έλαιο λεβάντας που προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα. Δρα έως και 8 ώρες. Είναι διακριτικό στην εφαρμογή, επικολλάται στα ρούχα, σε διάφορα σημεία και αντικείμενα για τοπική προστασία ενός χώρου, όπως στον τοίχο, στην καρέκλα, στο παιδικό καρότσι, στην κούνια. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Με ευχάριστο άρωμα. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών.

Αρ. Έγκρισης Υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων: ΤΠ-19-0243/14.02.2017

 

Πηγή Άρθρου: Pharmalead

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα