Γιατί είναι σημαντικός ο σίδηρος κατά την εγκυμοσύνη;

από Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019

Ο σίδηρος είναι το πρώτο θρεπτικό συστατικό που έρχεται στο μυαλό κάθε μέλλουσας μαμάς που ήδη διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης. Αν τώρα βιώνετε ένα από τα πιο όμορφα γεγονότα στη ζωή σας, είναι καλό να γνωρίζετε και να κατανοήσετε γιατί ο σίδηρος είναι τόσο σημαντικός για εσάς και το μωρό σας!

Μάθε πόσες θερμίδες χρειάζεσαι καθημερινά και πώς μπορείς να χάσεις βάρος;

από Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019

Μην τις υποτιμάς γιατί η δύναμή τους και η επιρροή τους στο σώμα σου είναι καταλυτική. Οι θερμίδες είναι εκείνες που ελέγχουν το ανεβοκατέβασμα στη ζυγαριά και καθορίζουν το βάρος σου. Μάθε πόσες πρέπει να παίρνεις και να χάνεις, αλλά και ποιοι είναι οι παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τη μάχη μαζί τους και να… χάσεις βάρος!

 

Στην κορυφή του βάθρου τo Pharm24.gr στο Peak Performance Marketing Awards 2019

από Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019

Παρουσία σύσσωμης της αγοράς του Performance Marketing, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στο Anais Club, η Τελετή Απονομής των φετινών Peak Performance Marketing Awards, τα οποία διοργανώθηκαν με την υποστήριξη της Google.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τα κουνούπια και πώς να προστατευτείτε!

από Παρασκευή, 7 Ιούνιος 2019

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες του καλοκαιριού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες. Η παρουσία τους δυσάρεστη και πόσο μάλλον ενοχλητική καθώς μπορούν να χαλάσουν την απογευματινή μας βόλτα, τα ήσυχα βράδια, τον ύπνο μας κ.ά.  Μιλάμε προφανώς για αυτά τα μικροσκοπικά δίπτερα έντομα, τα κουνούπια!