Σχετικά με εμάς

24 ώρες Pharm24! Πάνω από 20.000 προϊόντα για εσάς & την οικογένειά σας!

Τι γίνεται όταν ένας φαρμακοποιός συναντάει έναν άνθρωπο της πληροφορικής; Ο Κωνσταντίνος Νικόλαρος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βαβλιάκη αποφάσισαν το 2012 να συνεργαστούν και να ανοίξουν το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm24.gr το οποίο μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί ως το αγαπημένο φαρμακείο χιλιάδων επισκεπτών και ως ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της χώρας.

Εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και καθημερινής φροντίδας με εκπτώσεις που φτάνουν έως 50% και μέσα από μόλις λίγα βήματα μπορείτε να τα έχετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες στην πόρτα σας!

Το όραμά μας

Tο όραμά μας

Όραμά μας η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες μας από την στιγμή που εισέλθουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέχρι την στιγμή που θα παραλάβουν το δέμα τους αλλά και αφού χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας προσφέροντας ένα σύγχρονο, φιλικό και απλό στην χρήση περιβάλλον, που υποστηρίζεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό.

Στόχος μας δεν είναι απλά να αναπτύξουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας αλλά μία σχέση φιλίας, έτσι ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Αν και πιστεύουμε πώς έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά, θεωρούμε πως βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι κριτικές που έχουμε από τους πελάτες μας.

Δείτε εδώ τι λένε οι πελάτες μας για εμάς!

Όλοι μαζί μπορούμε

Έχοντας έντονο το συναίσθημα της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης θεωρούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Το Pharm24 συμμετέχει ενεργά σε μια σειρά από δράσεις στηρίζοντας «Το χαμόγελο του παιδιού». Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να δωρίσετε στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» από 0,50€ έως 50€ με κάθε αγορά σας! Μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για τις δωρεές στο "Υou can help" page του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εκεί θα βρείτε το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα και έπεται συνέχεια!

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Γιατί εμάς

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

#pharm24LoveYourself

Loading video