Αναζήτηση Παραγγελίας

Αναζητήστε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα!

Αναζήτηση με αριθμό αποστολής (voucher)

Αναζήτηση με αριθμό παραγγελίας & τηλέφωνο

Καθυστερήσεις Παραγγελιών

Πολλές παραγγελίες φαίνονται κολλημένες στα κεντρικά κέντρα διαλογής - HUB των εταιριών Courier. Αυτό αφορά όλες τις courier ELTA COURIER, ACS, ΓΕΝΙΚΗ, SPEEDEX.

Ο συνδυασμός Lockdown, εορταστική περίοδος και black Friday έχει οδηγήσει όλες τις εταιρίες ταχυμεταφορών ανεξαιρέτως να έχουν φρακάρει ΕΝΤΕΛΩΣ, με αποτέλεσμα άλλα δέματα να παραδίδονται σχετικά άμεσα και άλλα να φαίνονται κολλημένα, ενώ τυχαίνει ακόμα και παραγγελίες που έχουν γίνει πρόσφατα να παραδίδονται πριν από παλαιότερες παραγγελίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα επίσημα site των εταιρειών courier σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των διοικήσεων τους

Από πλευράς μας έχουμε προνοήσει και συνεργαζόμαστε με 3 από τις μεγαλύτερες εταιρείες (ACS, ΕΛΤΑ Courier, Speedex), ώστε να έχετε δυνατότητα επιλογών. Δυστυχώς όμως και οι τρεις τους εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα.

Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι πως θα ετοιμάσουμε άμεσα το δέμα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε να πιέσουμε τις courier να το παραδώσουν άμεσα.

Όλοι μας τόσο εμείς που τα στείλαμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ όσο και εσείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή να έρθει η σειρά τους να σκαναριστούν και να οδηγηθούν στον τελικό τους προορισμό. Παρακαλούμε για την υπομονή σας.

Φυσικά, είναι απόλυτα στην διακριτική σας ευχέρεια όταν και αν αποφασίσετε υπαναχώρηση από την παραγγελία σας και επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή, λόγο ότι δεν μπορούμε να δώσουμε αίτημα ακύρωσης δέματος που βρίσκεται καθ’ οδόν από την courier, θα πρέπει να το κάνετε άρνηση παραλαβής όταν σας το φέρει ο courier, και να μας ενημερώσετε ώστε να προχωρήσουμε το αίτημα επιστροφής

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Pharm24.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Αποστολές & Επιστροφές Δεμάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.