×

Συντακτική Ομάδα Pharm24

Pharm24.gr logo

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.  Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από ειδικούς όπως φαρμακοποιούς, χημικούς φαρμάκων, βιολόγους, makeup artists, διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους. Εκτός της συντακτικής ομάδας του Pharm24, θα βρείτε άρθρα με την υπογραφή και επιμέλεια ειδικών, όπως μαιευτήρες, καρδιολόγους, πνευμονολόγους, παιδίατρους, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και πολλές άλλες ειδικότητες.

Φαρμακοποιός, απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου έλαβε το 2021 το πτυχίο της και τον Ενιαίο και Αδιάσπαστο Τίτλο Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου (Integrated Master). Κατά το διάστημα 2021-24 εργάστηκε στο Pharm24 ως φαρμακοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Νικόλαρος είναι φαρμακοποιός, συνιδρυτής & CEO στο online φαρμακείο Pharm24.gr. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική στο Τμήμα Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει Master in Business Administration από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτητης και υπέυθυνος φαρμακοποιός στο φαρμακείο “Νικόλαρο Κωνσταντίνος” & ΣΙΑ Ε.Ε., συνιδιοκτήτης στο “Φαρμακείο Ελαφονήσου” και συνιδρυτής & CEO στην εταιρεία 24 Logistics & Consulting.

BSc, MA, Φιλόλογος και Μουσικοπαιδαγωγός. Συνδυάζοντας τις μουσικές της σπουδές (είναι διπλωματούχος μονωδίας) με τις παιδαγωγικές, έχει σχεδιάσει δραστηριότητες για βρέφη, παιδιά και νήπια. Μεγάλο μέρος του έργου της είναι αφιερωμένο στο να παρέχει εργαλεία σε γονείς να είναι αυτόνομοι και δημιουργικοί στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ερεθίσματα σε βρέφη και νήπια. Είναι δημιουργός της γονεϊκής πλατφόρμας parentshub.gr που παρέχει ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών.

MD, PhD, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νόριτς στην Αγγλία και στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και είναι Διευθυντής του Γυναικολογικού Τμήματος στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγείας Μέλαθρον».

MD, Οδοντίατρος. Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πιστοποιημένη για εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην περιστοματική περιοχή. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

BSc, MSc, Ειδική Παιδαγωγός. Απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας (κατ. Παιδαγωγικά). Κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Università degli Studi di Torino Dipartimento di Psicologia. Επιστημονική υπεύθυνη στο ιδιωτικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών το ”Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «ΕΞΕΛΙΞΗ»” στη Σπάρτη και στους Μολάους Λακωνίας και υπεύθυνη εκδόσεων του my-book.gr.

BSc, MSc, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Χημικός Τροφίμων. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου South Bank του Λονδίνου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διατροφή από το University of London. Διατηρεί διαιτολογικό κέντρο στον Κορυδαλλό Αττικής.

BSc, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο Ν. Ψυχικό.

Φυσικοθεραπευτής, με εξειδίκευση στην υδροθεραπεία, το Aqua Pilates, τη θεραπευτική άσκηση, το Trigger point therapy και στο Τaping (ελαστική περίδεση, kinesiology taping, dynamic taping). Υπεύθυνος φυσικοθεραπείας στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου και στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου. Διατηρεί ιδιωτικό κέντρο φυσικοθεραπείας.

MD, Msc, PhD, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Απόφοιτος του Τμήματος Ιατρικής του ΕΚΠΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Χημείας και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία –Αφροδισιολογία στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός και μετεκπαιδεύτηκε στη διάγνωση και θεραπεία των λοιμώξεων του δέρματος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βιέννης. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

MD, Παιδίατρος. Απόφοιτος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έλαβε την ειδικότητά της ως Παιδίατρος στο Νοσοκομείο της Ρόδου και μετέπειτα στα Νοσοκομεία του Λονδίνου Queen Charlotte’s and Chelsey Hospital και St. Mary’s Hospital (Imperial College Healthcare NHS Trust) καθώς και Royal Hospital for Sick Children στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Από το 2017 εργάζεται ως Επιμελήτρια Α’ στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στη Β’ Παιδιατρική Κλινική και παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια.

Εξωτερικοί Συγγραφείς