×

Οι συντάκτες μας


Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Η Κέλλυ Πηγαδιώτη φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Τμήμα Φαρμακευτικής, από όπου έλαβε το 2021 το πτυχίο της και τον Ενιαίο και Αδιάσπαστο Τίτλο Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου (Integrated Master). Κατά το διάστημα 2021-24 εργάστηκε στο Pharm24 ως φαρμακοποιός. Συνεχίζει και ενημερώνεται συνεχώς για τα επιστημονικά νέα και παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια για τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, της ανάπτυξης εμβολίων και της ανάπτυξης νέων φαρμάκων.

Ο Κωνσταντίνος Νικόλαρος είναι φαρμακοποιός, συνιδρυτής & CEO στο online φαρμακείο Pharm24.gr. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική στο Τμήμα Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει Master in Business Administration από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτητης και υπέυθυνος φαρμακοποιός στο φαρμακείο ” Νικόλαρο Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ε.Ε., συνιδιοκτήτης στο “Φαρμακείο Ελαφονήσου” και συνιδρυτής & CEO στην εταιρεία 24 Logistics & Consulting.

Η Γιούλη Φιλιππίδου είναι φιλόλογος και μουσικοπαιδαγωγός. Συνδυάζοντας τις μουσικές της σπουδές (είναι διπλωματούχος μονωδίας) με τις παιδαγωγικές, έχει σχεδιάσει δραστηριότητες για βρέφη, παιδιά και νήπια. Μεγάλο μέρος του έργου της είναι αφιερωμένο στο να παρέχει εργαλεία σε γονείς να είναι αυτόνομοι και δημιουργικοί στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ερεθίσματα σε βρέφη και νήπια. Είναι δημιουργός της γονεϊκής πλατφόρμας parentshub.gr που παρέχει ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών. Το 2022 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής των Toys Awards 2022 και Mother & Baby Awards που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Η Μάρθα Ηλιοπούλου είναι ειδική παιδαγωγός. Φοίτησε στην Φιλοσοφική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα : Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας  ( παιδαγωγική κατεύθυνση). Έχει πραγματοποιήσει  μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Università degli Studi di Torino Dipartimento di Psicologia. Η εργασιακή της προϋπηρεσία αφορά ιδιωτικές και δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών ΕΑΕ, καθώς και διαφοροποιημένης μάθησης. Έχει εργαστεί με προγράμματα ΕΣΠΑ σε δημόσια σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. Έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη ειδική παιδαγωγός σε κέντρα αποκατάστασης αναπτυξιακών δυσκολιών στην Αθήνα καθώς και ως ειδική παιδαγωγός σε Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης Αναπτυξιακών Διαταραχών. Έχει δουλέψει ως συνοδός ένταξης σε Γενικά Σχολεία. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στα SpecialOlympics εφαρμόζοντας ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε ενήλικες με Ν.Υ και αναπτυξιακές διαταραχές.  Από το 2015 είναι επιστημονικά υπεύθυνη για το δικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών το «Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «ΕΞΕΛΙΞΗ» στην Σπάρτη και στους Μολάους Λακωνίας.Είναι υπεύθυνη των εκδόσεων my-book.gr και μέλος της ομάδας σχεδιασμού επιστημονικού υλικού του ΙΕΠ.

Η Δάφνη Κοή-Αναστασιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2009 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα όπου προσφέρει υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής. Δίνει έμφαση στην πρόληψη τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες ασθενείς της. Αναλαμβάνει όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, εξατομικευμένα για κάθε ασθενή.

O Κωνσταντίνος Μπλάνας είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος. Κατέχει μια μεγάλη σειρά από ακαδημαϊκούς τίτλους. Έχει λάβει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νόριτς στην Αγγλία και στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Σε ότι αφορά στην επαγγελματική του δραστηριότητα, από το 2011 ασκεί τη Μαιευτική-Γυναικολογία ιδιωτικά στο ιατρείο του στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα. Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά μαιευτήρια των Αθηνών και είναι επιμελητής της γυναικολογικής κλινικής «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» του ΤΥΠΕΤ. Στο «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» είναι υπεύθυνος του ιατρείου ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ όπου ασχολείται μεταξύ άλλων με προβλήματα πρόπτωσης σπλάγχνων, χαλάρωσης του κόλπου και ακράτειας ούρων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Εταιρίας Ουρογυναικολογίας. Αφιερώνει χρόνο κατά τη διάρκεια των ραντεβού στο ιατρείο για να αναλύει με τις γυναίκες ζητήματα σχετικά με την αναπαραγωγική τους υγεία παρέχοντάς τους την πιο σύγχρονη επιστημονική πληροφόρηση. Ιδίως κατά την περίοδο της κύησης παρέχει υψηλής ποιότητας φροντίδα και παρακολούθηση παραμένοντας διαθέσιμος και προσβάσιμος ανά πάσα στιγμή.

Η κυρία Μπουλού Χαρά, BSc, MSc, διαιτολόγος – διατροφολόγος & χημικός τροφίμων, διατηρεί το διαιτολογικό κέντρο ΜΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ στον Κορυδαλλό. Κατέχει πτυχίο (BSc) στην Επιστήμη Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜSc) στη Διατροφή από το King’s College – University of London. Έχει εργαστεί στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της βιομηχανίας φαρμάκων και τροφίμων SmithKline Beecham και στο τμήμα τεχνικού και ποιοτικού ελέγχου της βιομηχανίας τροφίμων Puritan Maid – Trusthouse Forte στο Λονδίνο.

Η Ευαγγελία Αυγεράκη είναι Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί για 5 χρόνια σε φαρμακευτικές εταιρείες ως επιστημονικός συνεργάτης για την ενημέρωση επιστημόνων υγείας και ως υπεύθυνη εκπαίδευσης προσωπικού και πελατών, αλλά και παραγωγής περιεχομένου στα κανάλια επικοινωνίας. Παρακολουθεί περιστατικά από το 2015, με έμφαση στην παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές. Διατηρεί το Διαιτολογικό της γραφείο στο Νέο Ψυχικό, όπου παρακολουθεί περιστατικά με έμφαση στην παχυσαρκία και τις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Ο Ματθαίος Σαλτερής είναι Φυσικοθεραπευτής και ιδιοκτήτης του φυσικοθεραπευτηριου «Your Physio Home» στο Μοσχάτο. Έχει εξειδίκευση στην υδροθεραπεία, το Aqua Pilates, τη θεραπευτική άσκηση, την Trigger point therapy και στο Τaping (ελαστική περίδεση, kinesiology taping, dynamic taping). Είναι υπεύθυνος φυσικοθεραπείας στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου και στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου. Ακόμη είναι ενεργός αθλητής υδατοσφαίρισης στην Α1 εθνική κατηγορία στην ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, με συμμετοχές 2 φορές στους τελικούς Final4 κυπέλλου Ελλάδος, σε αγώνες Champions League & Euro Cup, σε τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και σε πρωταθλήματα υποδομών. Τέλος υπήρξε εξαετές μέλος της Εθνικής Ομάδας (2007- 2013) με πιο σημαντική διάκριση αυτή της δεύτερης θέσης σε Βαλκανικούς Αγώνες.

Η Dr. Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μάς παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του ιατρείου της, όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής κι επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών προσώπου και σώματος. Στο ιατρείο, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα μέσα από μια σειρά δερματολογικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Για κάθε πρόβλημα του δέρματός μας, εμπιστευόμαστε μόνο την δερματολόγο μας, καθώς είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για τη σύσταση θεραπειών και την αποκατάσταση βλαβών αυτού.

Η Κρυσταλλία Βαλσαμίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων με βαθμό πτυχίου \” Λίαν Καλώς\”. Εξέτισε την αγροτική της θητεία στην Κάλυμνο το 2009-2010 και στα πλαίσια της ειδικότητας της ως Παιδίατρος εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου την περίοδο 2011-2012. Συνέχισε την ειδικότητά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στα Νοσοκομεία του Λονδίνου Queen Charlotte\’s and Chelsey Hospital και St. Mary\’s Hospital (Imperial College Healthcare NHS Trust) καθώς και Royal Hospital for Sick Children στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα και το 2016 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α\’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων \” Η Αγία Σοφία\”. Εργάστηκε ως Επιμελήτρια Παιδιατρικής στο Παιδιατρικό τμήμα του Royal Preston Hospital. Από το 2017 εργάζεται ως Επιμελήτρια Α\’ στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στη Β\’ Παιδιατρική Κλινική και παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια.