Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών «IRIS Online Payments»

iris online payments

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ένα εύκολο και ασφαλές περιβάλλον (e-Banking) της τράπεζας που επιθυμείτε για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Pharm24.gr Loyalty Club* στην οποία ανήκετε. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:

  • 2,5€ σε παραγγελίες κάτω των 45€ (σε παραγγελίες άνω των 45€ η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Diamond μέλη μας!
  • 2,5€ σε παραγγελίες κάτω των 55€ (σε παραγγελίες άνω των 55€ η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Gold μέλη μας!
  • 2,5€ σε παραγγελίες κάτω των 99€ (σε παραγγελίες άνω των 99€ η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Silver μέλη μας.
  • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

*Το Pharm24.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει την αντικαταβολή σε λογαριασμούς που συστηματικά κάνουν άρνηση παραλαβής.

*Η εγγραφή στο Pharm24.gr Loyalty Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ.

3. Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, MasterPass

Το Pharm24.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται στον τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ALPHA BANK, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της ALPHA BANK. Το pharm24.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Άτοκες δόσεις: Στο Pharm24.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€ ενώ σε παραγγελίες άνω των 300€ μπορείτε να επιλέξετε έως 6 άτοκες δόσεις.

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση) του Paypal. H πληρωμή μέσω Paypal επιφέρει μία επιπλέον χρέωση 4% που αντιστοιχεί στην προμήθεια του Paypal.

5. Πληρωμή μέσω Google Pay

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα που είναι αποθηκευμένη στο Google Pay.

6. Πληρωμή μέσω Apple Pay

Το Pharm24.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από την Apple συσκευή σας. Προϋπόθεση είναι να έχετε προσθέσει την χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι σας.

7. Πρόγραμμα Δόσεις 4 U

Δόσεις 4U

Το πρόγραμμα «Δόσεις 4 U» προσφέρει τη δυνατότητα αγορών από το Pharm24.gr με 4 άτοκες δόσεις μέσω της χρεωστικής σου κάρτα, χωρίς δεσμεύσεις. Ο νέος τρόπος πληρωμής, σε συνεργασία με την TBI Bank, δίνει τη δυνατότητα 4 άτοκων δόσεων για παραγγελίες 20€ έως 200€ με κόστος υπηρεσίας 1€/δόση. Για παραγγελίες από 200,01€ έως 600€ ισχύει σταθερό επιτόκιο 11.6% έως 19.6% και επιλογή από 3 έως 60 δόσεις.