×

Νέα Συλλογή F/W 2022 Scholl Shoes

 22/11/2022 1m, 15s

Η Scholl είναι η εμβληματική μάρκα με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία χειροποίητων υποδημάτων σχεδιασμένων στην Ιταλία.

Για την collection F/W 2022, η Scholl προσφέρει μια μεγάλη γκάμα παπουτσιών – και όχι μόνο –  για γυναίκες και άνδρες! Δείτε παρακάτω μερικά κομμάτια από τη νέα κολεξιόν.

Scholl Shoes Maddy Brown
Scholl Shoes Maddy Brown

Οι γυναικείες απαλές παντόφλες Maddy είναι κατασκευασμένες από οικολογική γούνα που δίνουν χρώμα και ζεστασιά στις στιγμές σας στο σπίτι. Έχουν αφαιρούμενη σόλα με τεχνολογία Scholl Bioprint® που συμβάλλει στη διατήρηση του ποδιού στη σωστή θέση.

 

Scholl Shoes Camden Two Grey
Scholl Shoes Camden Two Grey

Γυναικεία ανατομικά παπούτσια τύπου αθλητικά, σε γκρι χρώμα που χαρίζουν σωστή στάση & φυσικό χωρίς πόνο βάδισμα. Κύριο χαρακτηριστικό τους ο  εσωτερικός πάτος από αφρώδες υλικό που «θυμάται» το πόδι.

 

Scholl Shoes Elio Navy Blue
Scholl Shoes Elio Navy Blue

Ανδρικές χειμωνιάτικες παντόφλες σε μπλε χρώμα που χαρίζουν σωστή στάση & φυσικό χωρίς πόνο στο βάδισμα. Κατάλληλες για άτομα που επιθυμούν μαλακό και άνετο πέλμα στο υπόδημά τους ή σε κουρασμένα πόδια.

 

Scholl Shoes Energy Plus Double Strap Man Black
Scholl Shoes Energy Plus Double Strap Man Black

Ανδρικά παπούτσια Scholl Shoes Energy Plus με τεχνολογία Scholl Memory Cushion® που αγκαλιάζει το πόδι σας σε απαλά, ανακατανέμοντας την πίεση σε όλο το πέλμα του ποδιού σας και κάνοντας κάθε βήμα που παίρνετε ελαφρύτερο. Η εξωτερική σόλα είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και ανθεκτική στην ολίσθηση.

 

Ανακαλύψτε τη Νέα Συλλογή της Scholl με υποδήματα σε διάφορα σχέδια, χρώματα και νούμερα στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

 

 

💡 Γιατί να επιλέξετε ένα ζευγάρι ανατομικά παπούτσια;

 

γιατι να επιλεξετε ανατομικα παππουτσια

 

 

Αποκλειστική διανομή: ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα