×

Τα καλύτερα ανδρικά προϊόντα hair styling για όλους τους τύπους μαλλιών

 31/03/2023 3m, 3s

Αγόρια, αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε εσάς, που ψάχνετε το στυλ και τον τρόπο να περιποιείστε τα μαλλιά σας. Χωρίς πολλά λόγια, εδώ θα βρεις τους πιο απλούς τρόπους να φτιάχνεις τα μαλλιά σου και τα καλύτερα ανδρικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για το πιο ωραίο στυλ ανδρικών μαλλιών. Ξεκινάμε…

 

Ανδρικά μαλλιά: Περιποίηση

1. Σωστό κούρεμα

Τα πάντα ξεκινούν από το σωστό κούρεμα. Το σωστό κούρεμα, λοιπόν, είναι αυτό που σου ταιριάζει και που μπορεί να υποστηρίξει η υφή των μαλλιών σου, ώστε να μην δείχνουν απεριποίητα και ατίθασα. Να θυμάσαι! Μπορεί το κούρεμα, που ονειρεύεσαι να μην σου ταιριάζει. Τα ανδρικά λουκ μαλλιών είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση.

 

2. Σωστό λούσιμο

Οι άντρες ιδρώνουν σαφώς περισσότερο από τις γυναίκες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζονται συχνότερο λούσιμο, ώστε να φαίνεται περιποιημένο το μαλλί τους. Επειδή ως γνωστόν, όμως, το καθημερινό λούσιμο δεν ωφελεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής καλό είναι να χρησιμοποιείς και ξηρό σαμπουάν, όταν χρειάζεται και είναι δυνατόν.

 

 

Vican Wise Men Beard & Hair Shampoo Fresh 200ml
Vican Wise Men Beard & Hair Shampoo Fresh

Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει την τρίχα. Παράλληλα, θρέφει τα μαλλιά, τα προστατεύει από την καθημερινή φυσική, χημική ή θερμική καταπόνηση και τα διατηρεί μαλακά. Με νότες musk και σανταλόξυλου.

 

 

L'oreal Paris Men Expert BarberClub Beard, Face & Hair Wash
L’oreal Paris Men Expert BarberClub Beard, Face & Hair Wash

Καθαρισμός 3 σε 1 για μούσια, πρόσωπο και μαλλιά με αιθέριο έλαιο κέδρου, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των ανδρικών μαλλιών. Το τριχωτό αποκτά αίσθηση άνεσης.

 

Με τα παραπάνω σαμπουάν στρώνεις τέλεια το έδαφος για ένα σωστό και περιποιημένο look.

 

3. Μετά το λούσιμο…

 

…μην τρίβεις ποτέ τα βρεγμένα μαλλιά σου με την πετσέτα. Αντίθετα, σκούπισέ τα ταμποναριστά. Έτσι, δε θα ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου και αυτά δε θα έχουν την τάση να είναι ατίθασα.

 

Τα καλύτερα ανδρικα προïόντα μαλλιών

 

close up view photo of clean clear shiny with gel wax lotion perfect ideal groomed neat hair isolated

 

 

 

L'oreal Paris Men Expert BarberClub Slicked Hair Fixing Wax
L’oreal Paris Men Expert BarberClub Slicked Hair Fixing Wax

Αυτό είναι το ιδανικό προϊόν για να έχεις ένα λαμπερό look. Είναι εμπνευσμένο από την τεχνογνωσία ειδικών κομμωτών και προσφέρει δυνατό κράτημα. Είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για ανδρικά μαλλιά για λάμψη.

 

 

Schwarzkopf Got2B Paste Beach Matt
Schwarzkopf Got2B Paste Beach Matt

Τα ατημέλητα ανδρικά μαλλιά είναι πάντα ακαταμάχητα. Πέτυχε ένα από τα πιο γοητευτικά ανδρικά στυλ μαλλιών με αυτόν τον πηλό. Πρόκειται για τον απόλυτο πηλό φορμαρίσματος για κράτημα και ματ τελείωμα. Για ατημέλητο look και μαλλιά σέρφερ. Με μεσαίο κράτημα, και ματ υφή σας προσφέρει καλοκαιρινό ατημέλητο look παραλίας.

 

 

Schwarzkopf Got2B Paste iStylers
Schwarzkopf Got2B Paste iStylers

Ίσια μαλλιά ανδρικά; Κανένα πρόβλημα γιατί με αυτόν τον πηλό διαμόρφωσης μαλλιών μπορείς να περιηγηθείς μέσα από άπειρες στιλιστικές δυνατότητες. Επίλεξε αυτόν τον πηλό για να χρωματίσεις το στυλ των μαλλιών σου με ματ τελείωμα. Σου χαρίζει πολύ δυνατό και ελαστικό κράτημα που σου επιτρέπει να το προσαρμόζεις όπως θες μέσα στη μέρα.

 

 

L'oreal Paris Men Expert BarberClub Messy Hair Molding Clay
L’oreal Paris Men Expert BarberClub Messy Hair Molding Clay

Τα σγουρά μαλλιά ανδρικά βρήκαν το δάσκαλό τους με αυτόν τον πηλό. Προσφέρει μεσαίο κράτημα και ματ τελείωμα. Τιθασεύει τα μούσια και τα μαλλιά, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα.

 

 

marlies moller
MARLIES MÖLLER

Εδώ και 30 χρόνια, η MARLIES MÖLLER Beauty Haircare παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα πολυτελών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Χρόνια επιστημονικής έρευνας επιτρέπουν στην MARLIES MÖLLER Beauty Hair Care να επικεντρωθεί στους διαφορετικούς τύπους μαλλιών και στις ατομικές απαιτήσεις των πελατών. Η σειρά περιποίησης ομορφιάς MARLIES MÖLLER πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τέλεια φροντίδα των μαλλιών.

 

 

Syoss Molding Paste With Charcoal
Syoss Molding Paste With Charcoal

Μια ξεχωριστή πάστα μαλλιών με άνθρακα για δυνατό κράτημα και ματ αποτέλεσμα. Παρέχει δυνατό κράτημα επιπέδου 5 μέχρι και 48 ώρες, Δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα. Χωρίς αλκοόλες και σιλικόνες.

 

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα