×

Βοηθήστε στην Καλή Στοματική Υγιεινή του Παιδιού σας με Προϊόντα Frezyderm

 11/09/2023 2m, 30s

Στα πλαίσια ενός υγιούς οργανισμού, ευρύτερα, απαιτείται και η καλή στοματική υγιεινή. Μια στοματική υγιεινή που πρέπει να είναι μέρος μιας ρουτίνας φροντίδας για την στοματική κοιλότητα, από την παιδική ηλικία.

Κι επειδή τα παιδιά μιμούνται συμπεριφορές, θα πρέπει κάθε γονιός να μεριμνήσει για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι για τα οφέλη της καθαριότητας των δοντιών! Στο άρθρο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα προϊόντα για τη φροντίδα των δοντιών στην παιδική ηλικία, από τη Frezyderm!

 

Παιδικές οδοντόκρεμες Frezyderm: Η σίγουρη λύση!

Η καθημερινή στοματική υγιεινή είναι το μεγάλο μυστικό για υγιή δόντια και ούλα στα παιδιά. Αυτή η ρουτίνα θέτει τις βάσεις για καλή στοματική υγεία και στην ενήλικη ζωή τους.

Στα πλαίσια αυτών των αναγκών, για υψηλή φροντίδα των παιδικών δοντιών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, η Frezyderm δημιούργησε τις εξειδικευμένες παιδικές οδοντόκρεμες SensiTeeth Kids Toothpastes, που προστατεύουν από την τερηδόνα και τα μικρόβια και ενισχύουν το σμάλτο των δοντιών.

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί από συνθέσεις βασισμένες σε απλά συστατικά, με στόχο την υψηλή φροντίδα των παιδικών δοντιών και την ελαχιστοποίηση αλλεργικών αντιδράσεων. Είναι κλινικά ελεγμένα προϊόντα και κατάλληλα για παιδιά με αλλεργία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) αλλά και για όσα ακολουθούν ομοιοπαθητικές αγωγές.

Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών, υπάρχουν οι κατάλληλες οδοντόκρεμες, τις οποίες θα δείτε και παρακάτω.

 

Ποια οδοντόκρεμα Frezyderm να διαλέξω για το παιδί μου;

Παρακάτω, η Frezyderm παρουσιάζει ένα σύνολο από οδοντόκρεμες, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες παιδιών, με διαφορετικές ανάγκες ανά περίπτωση:

Frezyderm SensiTeeth First Tooth Paste 40ml
Frezyderm SensiTeeth First Tooth Paste 40ml

Οδοντόκρεμα για την πρώτη οδοντοφυΐα, που απευθύνεται σε βρέφη 6 Μηνών έως παιδιά 3 ετών. Επιπλέον, το προϊόν διατίθεται χωρίς φθόριο και ασβέστιο, με ξυλιτόλη 8% και στέβια. Προστατεύει τα πρώτα δοντάκια από την τερηδόνα και το στόμα από την ανάπτυξη μικροβίων, ενώ σέβεται τη φυσιολογία των ούλων.

 

Frezyderm SensiTeeth Kids Mouthwash 250ml
Frezyderm SensiTeeth Kids Mouthwash 250ml

Στοματικό διάλυμα κατά της τερηδόνας για παιδιά από 3 ετών. Το προϊόν εμπεριέχει φθόριο, ασβέστιο & γεύση βατόμουρου. Επιπλέον, δεν εμπεριέχει parabens, αλκοόλη, χρώμα, σάκχαρη, σακχαρίνη. Τέλος, προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων.

 

Frezyderm SensiTeeth Kids Tooth Paste 500ppm Fluoride + Calcium Crazy Berry 50ml
Frezyderm SensiTeeth Kids Tooth Paste 500ppm Fluoride + Calcium Crazy Berry 50ml

Οδοντόκρεμα για παιδιά από 3 έως 6 ετών με γεύση βατόμουρο! Επίσης, ο μοναδικός συνδυασμός φθορίου και ασβεστίου παρεμποδίζει τον σχηματισμό πλάκας, κάνοντας ανθεκτικό το σμάλτο. Επιπλέον, προστατεύει από την τερηδόνα.

 

Frezyderm SensiTeeth Kids Tooth Paste 1.000ppm 50ml
Frezyderm SensiTeeth Kids Tooth Paste 1.000ppm 50ml

Οδοντόκρεμα κατά της τερηδόνας για παιδιά από 6 ετών, με ενισχυμένη σύνθεση, προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα. Παράλληλα, το προϊόν διατίθεται με υπέροχη γεύση φράουλα!

 

Frezyderm SensiTeeth Epismalto Tooth Paste 1.450ppm 50ml
Frezyderm SensiTeeth Epismalto Tooth Paste 1.450ppm 50ml

Οδοντόκρεμα που βοηθάει στην ενίσχυση του σμάλτου των δοντιών, για παιδιά από 6 Ετών.  Επιπλέον, ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και σταματά την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια, τους ερεθισμούς των ούλων και τον στοματικό βλεννογόνο. Με υπέροχο άρωμα φράουλας.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα