×

Ξέχνα Πανάδες & Ρυτίδες Με Την Κρέμα Apivita Bee Sun Safe!

 05/07/2023 2m, 15s

Θες να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου, αλλά να αφήσεις το οικολογικό σου «αποτύπωμα»; Μπορείς να το κάνεις άμεσα και αποτελεσματικά με τη σειρά APIVITA Bee Sun Safe! Η καινοτόμος σειρά της APIVITA αποτελεί την ιδανική λύση για πανάδες και ρυτίδες, χωρίς να μολύνει το προϊόν το περιβάλλον.

Παρακάτω, θα γίνει παρουσίαση της κρέμας προσώπου Apivita Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Defence Tinted Face Cream With Marine Algae & Propolis Spf50, Velvet Texture και των πλεονεκτημάτων που έχει.

 

Κρέμα Προσώπου APIVITA Bee Sun Safe: τι συστατικά έχει;

Η APIVITA, με τις αντηλιακές κρέμες νέας γενιάς, έχει δημιουργήσει προϊόντα με έως 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Πιο συγκεκριμένα, για την αντηλιακή κρέμα προσώπου APIVITA Bee Sun Safe έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 75% συστατικά φυσικής προέλευσης, με:

  • Θαλάσσια φύκη
  • Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης
  • Χρωστικές φυσικής προέλευσης
  • Αλόη
  • Κρίταμο
  • Αχιλλέα
  • Βιταμίνη Ε
  • Πανθενόλη
  • Βισαβολόλη
  • Υαλουρονικό οξύ
  • Έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο

Παράλληλα, όλα τα συστατικά είναι βιοαποικοδομήσιμα. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως τα συστατικά αποικοδομούνται σταδιακά, σε μη βλαβερές για το περιβάλλον ουσίες.

Τι οφέλη έχει η Κρέμα Προσώπου APIVITA Bee Sun Safe;

Όπως όλη η σειρά APIVITA Bee Sun Safe, η Anti-Spot & Anti-Age Defence Tinted Face Cream προσφέρει τα παρακάτω οφέλη στην επιδερμίδα του προσώπου:

  1. Φωτοπροστασία ευρέος φάσματος: υψηλή προστασία και προστασία ευρέος φάσματος με έναν φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων UVA / UVB & blue light.
  2. Υψηλή ανοχή από το δέρμα: καθαρές φόρμουλες υψηλής φυσικής σύστασης με κλινικά αποδεδειγμένη καλή ανοχή από το δέρμα.
  3. Προστασία των θαλασσών: βιοαποικοδομήσιμα συστατικά και αντηλιακά φίλτρα ασφαλή για τα κοράλλια, σε συνδυασμό με «υπεύθυνη» συσκευασία.
  4. Ελαφριές φυσικές υφές: ευχάριστες, μη λιπαρές και εύκολες στην εφαρμογή υφές.
  5. Μείωση ρυτίδων: μειώνει τις πανάδες ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων με εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και εκχύλισμα αχιλλέας.
  6. Πρόληψη ρυτίδων: προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης
  7. Ενυδάτωση: προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ

Τέλος, το συγκεκριμένο προϊόν, όπως όλα τα προϊόντα της σειρά, είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Apivita Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Defence Tinted Face Cream With Marine Algae & Propolis Spf50, Velvet Texture 50ml
Apivita Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Defence Tinted Face Cream With Marine Algae & Propolis Spf50, Velvet Texture 50ml

Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων & των Ρυτίδων με Χρώμα Βελούδινης Υφής, Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας με Θαλάσσια Φύκη & Πρόπολη

 

APIVITA Bee Sun Safe: πως χρησιμοποιείται;

Για να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη της κρέμας APIVITA Bee Sun Safe, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο απλώστε επαρκή ποσότητα (περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού).
  2. Μείωση αυτής της ποσότητας περιορίζει σημαντικά τα επίπεδα προστασίας.
  3. Επαναλάβετε συχνά κυρίως μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.
  4. Μη μένετε πολύ ώρα στον ήλιο.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα