ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η APIVITA που στα λατινικά σημαίνει «η ζωή της μέλισσας», είναι μια εταιρεία που λειτουργεί με βάση τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από ένα ζευγάρι φαρμακοποιών και δημιουργεί αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, συνδυάζοντας τα εξαιρετικά ισχυρά μελισσοκομικά προϊόντα και τη δύναμη της ελληνικής χλωρίδας.

LoadingApivita video

Το λογότυπο της APIVITA είναι εμπνευσμένο από τις «Μέλισσες των Μαλίων», το μοναδικό μινωικό κόσμημα από τη Μέση Εποχή του Χαλκού που συμβολίζει την αρμονία και τη γονιμότητα. Η εταιρεία παρομοιάζεται με ζωντανό οργανισμό, όπως είναι η μέλισσα, η οποία σε όλη τη διάρκεια της ζωής της δημιουργεί αξία στην κοινωνία, στο περιβάλλον και την οικονομία.

ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ


Στην καρδιά της Μεσογείου, η Ελληνική γη προσφέρει μια εξαιρετική βιοποικιλότητα, η οποία έχει διαμορφωθεί και διατηρηθεί για εκατομμύρια χρόνια μέσω της επικονίασης των μελισσών. Τα φυτά, για να επιβιώσουν στην Ελληνική γη, αναπτύσσουν υψηλές συγκεντρώσεις δευτερογενών μεταβολιτών που ενισχύουν την ανθεκτικότητα απέναντι σε αντίξοες συνθήκες όπως ηλιακή ακτινοβολία, η ξηρασία και οι μικροοργανισμοί. Πολλές από αυτές τις ουσίες εμφανίζουν υψηλή βιοδραστικότητα στον άνθρωπο, όπως αντιοξειδωτική ικανότητα, αντιγήρανση, επούλωση, και προστασία από μικροοργανισμούς. Ταυτόχρονα, αυτό το εξαιρετικά εύφορο οικοσύστημα προσφέρει στον μικρόκοσμο της ελληνικής μέλισσας ένα μοναδικό παρθένο καταφύγιο μέσα στο οποίο δημιουργεί τα πιο αγνά δραστικά συστατικά της, την πρόπολη, το μέλι, το μελισσοκέρι και το βασιλικό πολτό, που αναγνωρίζονται ως κάποιες από τις πιο αποτελεσματικές, προστατευτικές, εξισορροπητικές και αναζωογονητικές ουσίες στον κόσμο.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


Διασφαλίζοντας τη βιώσιμη διαχείριση των πρώτων υλών και εφαρμόζοντας τις αρτιότερες διαδικασίες πράσινης εκχύλισης, η APIVITA διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων της σε όλη την παραγωγική τους διαδικασία και εφαρμόζει καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους κοσμητολογίας δημιουργώντας έτσι, έως και 100% φυσικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.


POLLINATE BEAUTY


Η APIVITA πρωτοπορεί και καινοτομεί εδώ και 40 χρόνια μέσω της συνδυαστικής χρήσης των μελισσοκομικών προϊόντων, με φυτικά εκχυλίσματα και βιολογικά αιθέρια έλαια και μετουσιώνει τη γνώση, το πάθος και τις αξίες της σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, επικονιάζοντας την ομορφιά.
 

  • LoadingApivita video
  • LoadingApivita video
  • LoadingApivita video
  • LoadingApivita video
  • LoadingApivita video

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


H APIVITA συνεργάζεται με τοπικούς προμηθευτές με απόλυτη ιχνηλασιμότητα και ακολουθώντας υπεύθυνες πρακτικές βιολογικής καλλιέργειας και μελισσοκομίας. Παράλληλα, η εταιρεία δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα και όλες οι συνθέσεις είναι cruelty-free, ενώ τα υλικά συσκευασίας στα προϊόντα ακολουθούν μία αυστηρή πολιτική επιλογής. Η APIVITA αποτελεί την πρώτη πιστοποιημένη B Corp εταιρεία στην Ελλάδα από το 2017 έως και σήμερα, χάρη στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές που ακολουθεί. Το βιοκλιματικό εργοστάσιο και κτήριο γραφείων της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής, χρησιμοποιεί ενέργεια που προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές, βασίζεται σε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής ενώ το νερό και τα απόβλητα διαχειρίζονται με υπεύθυνο τρόπο με αποτέλεσμα τον περιορισμό του οικολογικού αποτυπώματος. Η πλήρης διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες, οι συνέργειες με την τοπική κοινωνία, η υποστήριξη άνω των 41 μη κερδοσκοπικών φορέων και οργανισμών, αποτελούν το επιστέγασμα της πιστοποίησης B Corp η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειες της APIVITA στο δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία βρίσκεται κάθε χρόνο στη λίστα με τις καλύτερες στον κόσμο B Corp εταιρείες στον τομέα του περιβάλλοντος.

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ


Καθώς οι μέλισσες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, η APIVITA ενθαρρύνει βιώσιμες πρακτικές μελισσοκομίας. Οι μελισσοκόμοι μας συλλέγουν το 40% της παραγωγής των κυψελών, αφήνοντας το 60% διαθέσιμο, κάτι που είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την ορθή ανάπτυξη των επικονιαστών. Η APIVITA επεμβαίνει στα μελίσσια με τη χρήση αιθέριων ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων χωρίς να χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα, αντιβιοτικά ή χημικά υπολείμματα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με επιλεγμένους μελισσοκόμους ανά την Ελλάδα που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Η APIVITA επενδύει στην εκπαίδευση των νεότερων γενεών σχετικά με τη σημασία των μελισσών και τον ρόλο τους στην προστασία της φύσης και της ανθρωπότητας. Για το λόγο αυτό, από τις αρχές του 2021, η APIVITA έχει ενταχθεί στον Οργανισμό «1% for the Planet» και δεσμεύεται να επιστρέψει στον πλανήτη το 1% των πωλήσεων της νέας αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE, QUEEN BEE καθώς και το 1% των πωλήσεων του APIVITA Experience Store και των APIVITA e-shop παγκοσμίως. Η νέα αυτή δέσμευση της εταιρείας θα αποτυπωθεί σε υποστήριξη διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία της μέλισσας.


 

Συχνές Αναζητήσεις:

 

Apivita Bee Radiant

Apivita Queen Bee

Apivita Queen Bee Apivita Σαμπουάν
Apivita Wine Elixir Apivita Βαφές Μαλλιών
Apivita Aqua Beelicious Apivita Gift Set
Apivita Αντηλιακά Apivita Καθαρισμός Προσώπου
Apivita Men's Care Apivita Μάσκες

 

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα