ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η APIVITA που στα λατινικά σημαίνει «η ζωή της μέλισσας», είναι μια εταιρεία που λειτουργεί με βάση τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από ένα ζευγάρι φαρμακοποιών και δημιουργεί αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, συνδυάζοντας τα εξαιρετικά ισχυρά μελισσοκομικά προϊόντα και τη δύναμη της ελληνικής χλωρίδας.

LoadingApivita video

Το λογότυπο της APIVITA είναι εμπνευσμένο από τις «Μέλισσες των Μαλίων», το μοναδικό μινωικό κόσμημα από τη Μέση Εποχή του Χαλκού που συμβολίζει την αρμονία και τη γονιμότητα. Η εταιρεία παρομοιάζεται με ζωντανό οργανισμό, όπως είναι η μέλισσα, η οποία σε όλη τη διάρκεια της ζωής της δημιουργεί αξία στην κοινωνία, στο περιβάλλον και την οικονομία.

ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ


Στην καρδιά της Μεσογείου, η Ελληνική γη προσφέρει μια εξαιρετική βιοποικιλότητα, η οποία έχει διαμορφωθεί και διατηρηθεί για εκατομμύρια χρόνια μέσω της επικονίασης των μελισσών. Τα φυτά, για να επιβιώσουν στην Ελληνική γη, αναπτύσσουν υψηλές συγκεντρώσεις δευτερογενών μεταβολιτών που ενισχύουν την ανθεκτικότητα απέναντι σε αντίξοες συνθήκες όπως ηλιακή ακτινοβολία, η ξηρασία και οι μικροοργανισμοί. Πολλές από αυτές τις ουσίες εμφανίζουν υψηλή βιοδραστικότητα στον άνθρωπο, όπως αντιοξειδωτική ικανότητα, αντιγήρανση, επούλωση, και προστασία από μικροοργανισμούς. Ταυτόχρονα, αυτό το εξαιρετικά εύφορο οικοσύστημα προσφέρει στον μικρόκοσμο της ελληνικής μέλισσας ένα μοναδικό παρθένο καταφύγιο μέσα στο οποίο δημιουργεί τα πιο αγνά δραστικά συστατικά της, την πρόπολη, το μέλι, το μελισσοκέρι και το βασιλικό πολτό, που αναγνωρίζονται ως κάποιες από τις πιο αποτελεσματικές, προστατευτικές, εξισορροπητικές και αναζωογονητικές ουσίες στον κόσμο.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


Διασφαλίζοντας τη βιώσιμη διαχείριση των πρώτων υλών και εφαρμόζοντας τις αρτιότερες διαδικασίες πράσινης εκχύλισης, η APIVITA διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων της σε όλη την παραγωγική τους διαδικασία και εφαρμόζει καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους κοσμητολογίας δημιουργώντας έτσι, έως και 100% φυσικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.


POLLINATE BEAUTY


Η APIVITA πρωτοπορεί και καινοτομεί εδώ και 40 χρόνια μέσω της συνδυαστικής χρήσης των μελισσοκομικών προϊόντων, με φυτικά εκχυλίσματα και βιολογικά αιθέρια έλαια και μετουσιώνει τη γνώση, το πάθος και τις αξίες της σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, επικονιάζοντας την ομορφιά.
 

 • LoadingApivita video
 • LoadingApivita video
 • LoadingApivita video
 • LoadingApivita video
 • LoadingApivita video

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


H APIVITA συνεργάζεται με τοπικούς προμηθευτές με απόλυτη ιχνηλασιμότητα και ακολουθώντας υπεύθυνες πρακτικές βιολογικής καλλιέργειας και μελισσοκομίας. Παράλληλα, η εταιρεία δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα και όλες οι συνθέσεις είναι cruelty-free, ενώ τα υλικά συσκευασίας στα προϊόντα ακολουθούν μία αυστηρή πολιτική επιλογής. Η APIVITA αποτελεί την πρώτη πιστοποιημένη B Corp εταιρεία στην Ελλάδα από το 2017 έως και σήμερα, χάρη στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές που ακολουθεί. Το βιοκλιματικό εργοστάσιο και κτήριο γραφείων της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής, χρησιμοποιεί ενέργεια που προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές, βασίζεται σε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής ενώ το νερό και τα απόβλητα διαχειρίζονται με υπεύθυνο τρόπο με αποτέλεσμα τον περιορισμό του οικολογικού αποτυπώματος. Η πλήρης διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες, οι συνέργειες με την τοπική κοινωνία, η υποστήριξη άνω των 41 μη κερδοσκοπικών φορέων και οργανισμών, αποτελούν το επιστέγασμα της πιστοποίησης B Corp η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειες της APIVITA στο δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία βρίσκεται κάθε χρόνο στη λίστα με τις καλύτερες στον κόσμο B Corp εταιρείες στον τομέα του περιβάλλοντος.

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ


Καθώς οι μέλισσες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, η APIVITA ενθαρρύνει βιώσιμες πρακτικές μελισσοκομίας. Οι μελισσοκόμοι μας συλλέγουν το 40% της παραγωγής των κυψελών, αφήνοντας το 60% διαθέσιμο, κάτι που είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την ορθή ανάπτυξη των επικονιαστών. Η APIVITA επεμβαίνει στα μελίσσια με τη χρήση αιθέριων ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων χωρίς να χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα, αντιβιοτικά ή χημικά υπολείμματα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με επιλεγμένους μελισσοκόμους ανά την Ελλάδα που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Η APIVITA επενδύει στην εκπαίδευση των νεότερων γενεών σχετικά με τη σημασία των μελισσών και τον ρόλο τους στην προστασία της φύσης και της ανθρωπότητας. Για το λόγο αυτό, από τις αρχές του 2021, η APIVITA έχει ενταχθεί στον Οργανισμό «1% for the Planet» και δεσμεύεται να επιστρέψει στον πλανήτη το 1% των πωλήσεων της νέας αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE, QUEEN BEE καθώς και το 1% των πωλήσεων του APIVITA Experience Store και των APIVITA e-shop παγκοσμίως. Η νέα αυτή δέσμευση της εταιρείας θα αποτυπωθεί σε υποστήριξη διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία της μέλισσας.


 

Συχνές Αναζητήσεις:

 

Apivita Bee Radiant

Apivita Queen Bee

Apivita Queen Bee Apivita Σαμπουάν
Apivita Wine Elixir Apivita Βαφές Μαλλιών
Apivita Aqua Beelicious Apivita Gift Set
Apivita Αντηλιακά Apivita Καθαρισμός Προσώπου
Apivita Men's Care Apivita Μάσκες

 

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Apivita

Τι είναι η Apivita;

Η Apivita είναι μια ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών γνωστή για την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμα προϊόντων περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών και προσωπικής περιποίησης. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από τους πρωτοπόρους στη βιώσιμη ανάπτυξη, Νίκη και Νίκο Κουτσιανά, με τη λέξη APIVITA να σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Η εταιρεία προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Οι συνθέσεις τους συνδυάζουν τη δύναμη της Ελληνικής φύσης με εμβληματικά συστατικά από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά, ενισχυμένα με "πράσινη" κοσμετολογία αιχμής.

Οι τέσσερις πυλώνες καινοτομίας της εταιρείας είναι οι εξής:

 • Αξιοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων
 • Προβολή βιοποικιλότητας
 • Τελειοποίηση συνθέσεων
 • Παροχή φυσικών προϊόντων ομορφιάς

 

Η APIVITA συνεχίζει να πρωτοπορεί με την προσέγγισή της, ενσωματώνοντας τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και της φυσικής ομορφιάς σε κάθε προϊόν που προσφέρει.

Είναι τα προϊόντα Apivita φυσικά και βιολογικά;

Ναι, τα προϊόντα Apivita χαρακτηρίζονται ως φυσικά και βιολογικά, λόγω των συστατικών που περιέχουν. Αρκετά από τα προϊόντα Apivita παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά και η εταιρεία δίνει έμφαση στη χρήση βιολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα προϊόντα της Apivita πιστοποιημένα βιολογικά, επομένως είναι απαραίτητο να ελέγχετε την ετικέτα του προϊόντος για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα συστατικά και τις πιστοποιήσεις.

Ποια είναι μερικά από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Apivita;

Τα προϊόντα Apivita συχνά περιλαμβάνουν συστατικά όπως

 • Μέλι
 • Πρόπολη
 • Βασιλικός πολτός
 • Κερί μέλισσας
 • Χαμομήλι
 • Λεβάντα
 • Καλέντουλα

Αυτά τα συστατικά είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Παράλληλα, μερικά από τα παραπάνω συστατικά της Apivita χρησιμοποιούνται για προϊόντα ρουτίνας ομορφιάς και τη στήριξη ανοσοποιητικού.

Τα προϊόντα Apivita είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες;

Η Apivita προσφέρει μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένων για διαφορετικούς τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Η σειρά Apivita Aqua Beelicious παρέχει μια γκάμα από προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας δερματολόγο αν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες.

Περιέχουν τα προϊόντα Apivita τεχνητά συντηρητικά ή επιβλαβείς χημικές ουσίες;

Η Apivita δεσμεύεται να αποφεύγει τα επιβλαβή χημικά και τα τεχνητά συντηρητικά στα προϊόντα της. Δίνει προτεραιότητα στη χρήση φυσικών και ασφαλών συστατικών. Λεπτομερείς λίστες συστατικών παρέχονται στη συσκευασία του προϊόντος, επιτρέποντας στους πελάτες να ενημερώνονται σχετικά.

Μπορούν τα προϊόντα Apivita να χρησιμοποιηθούν από άνδρες και γυναίκες;

Ναι, η Apivita προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων κατάλληλων τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Διαθέτουν, βέβαια, ξεχωριστές σειρές σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες περιποίησης των ανδρών επίσης. Για γυναίκες προσφέρονται – χωρίς αποκλεισμό προς τους άνδρες σε ορισμένες περιπτώσεις – οι παρακάτω σειρές:

Η ανδρική σειρά της Apivita Men’s Care αποτελεί την κατεξοχήν σειρά για την περιποίηση του ανδρικού προσώπου.

Είναι τα προϊόντα Apivita cruelty-free (δοκιμάζονται σε ζώα);

Η Apivita είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στις ηθικές πρακτικές και είναι ενάντια στις δοκιμές σε ζώα. Πολλά από τα προϊόντα επισημαίνονται ως cruelty-free, αλλά καλό είναι να ελέγξετε συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων για πιστοποιήσεις cruelty-free.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Apivita κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού;

Συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης δέρματος ή προσωπικής περιποίησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ορισμένα συστατικά μπορεί να χρειαστεί να αποφεύγονται ή να χρησιμοποιούνται με προσοχή κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Μπορώ να βρω προϊόντα Apivita για τριχόπτωση ή αραίωση μαλλιών;

Ναι, η Apivita προσφέρει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν προβλήματα τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συχνά συστατικά που πιστεύεται ότι προάγουν την υγεία των μαλλιών και διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ανακαλύψτε εδώ τα καλύτερα προϊόντα Apivita για την ανδρική τριχόπτωση γυναικεία τριχόπτωση.

Είναι τα προϊόντα Apivita κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των ηλικιωμένων;

Η Apivita παρέχει προϊόντα κατάλληλα για διάφορες ηλικιακές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ηλικιωμένων. Προσφέρουν σε ορισμένες σειρές προϊόντα κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

Για τα παιδιά, υπάρχει η εξειδικευμένη σειρά Apivita Kids Care, με προϊόντα ειδικά κατασκευασμένα για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Τι προϊόντα και σειρές περιποίησης θα βρω στην Apivita;

Η Apivita προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σειρών περιποίησης δέρματος και μαλλιών, καθεμία προσαρμοσμένη για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων δέρματος και μαλλιών. Αυτές οι σειρές έχουν διαμορφωθεί με φυσικά και βιολογικά συστατικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Apivita να δημιουργεί προϊόντα που προάγουν τη συνολική ευεξία.

 • Σειρά Apivita Aqua Beelicious: Ενυδάτωση – Αίσθηση Φρεσκάδας – Απαλό Τελείωμα: Το τρίπτυχο της σειράς Apivita Aqua Beelicious, που είναι ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών και μέλι ανθέων. Τα προϊόντα της σειράς αναπληρώνουν τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί. Τα προϊόντα αποτελούν ιδανική βάση για μακιγιάζ.
 • Σειρά Apivita Bee Radiant: Η σειρά Bee Radiant έχει σχεδιαστεί για να προάγει μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Αξιοποιεί τη δύναμη του ελληνικού άγριου τριαντάφυλλου, του βασιλικού πολτού και της βιταμίνης C για να φωτίσει το δέρμα, να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και να βελτιώσει τη συνολική υφή του δέρματος.
 • Σειρά Apivita Queen Bee:  Η σειρά Queen Bee επικεντρώνεται στον βασιλικό πολτό, γνωστό για τις θρεπτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Στοχεύει στην παροχή έντονης ενυδάτωσης και αναγέννησης για την ώριμη επιδερμίδα, βοηθώντας στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης και στην αποκατάσταση της ζωτικότητας του δέρματος.
 • Σειρά Apivita Bee Sun Safe: Η σειρά Apivita Bee Sun Safe περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Προσφέρει αντηλιακά, περιποίηση after sun και προϊόντα αυτομαυρίσματος εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα και μοναδικά αρώματα.
 • Σειρά Apivita Men’s Care για άνδρες: Η Apivita καλύπτει τις ανάγκες ανδρικής περιποίησης με τη σειρά Men's Care. Περιλαμβάνει προϊόντα για ξύρισμα, καθαρισμό, ενυδάτωση και αντιγήρανση, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις της ανδρικής επιδερμίδας.
 • Σειρά Apivita Kids: Η σειρά Kids Care είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα των μωρών και των παιδιών. Αυτά τα προϊόντα είναι απαλά, υποαλλεργικά και απαλλαγμένα από σκληρές χημικές ουσίες, καθιστώντας τα κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα.

H Apivita έχει προσφορές στα προϊόντα της;

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα Apivita σε προνομιακές τιμές. Αναζητήστε Apivita αντηλιακά, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, κρέμες ματιών & καραμέλες στην τεράστια γκάμα του online φαρμακείου μας. Παράλληλα, βρείτε Apivita gift sets & promo για τους αγαπημένους σας, σε ανταγωνιστικές τιμές!