×

Barnängen: Ένα Σουηδικό προϊόν ομορφιάς με Ιστορία!

 21/02/2023 2m, 48s

Γνωστό στη Σουηδία, ως το καλύτερο, αυθεντικό Σουηδικό προϊόν ομορφιάς, το Barnängen, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη. Προσφέρει αποτελεσματική και ισορροπημένη περιποίηση στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς και κομψού στυλ.
To Barnängen, ξεκίνησε από τη Στοκχόλμη το 1868, από τον χονδρέμπορο Johan Wilhelm Holmström. Το πιο γνωστό του προϊόν, μια μπάρα σαπουνιού, λανσαρίστηκε το 1873. Ο κόσμος εκτίμησε τόσο πολύ την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της μπάρας, ώστε ο Holmröm, το 1876, έγινε ο προμηθευτής της βασιλικής αυλής.
Από τότε, το Barnängen χαρακτηρίστηκε από καινοτόμα, φυσικά, απαλά και αγνά συστατικά. Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με το Barnängen, κάνοντάς το ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στη Σουηδία!

Τι είναι η Cold Cream?
Σύμπλεγμα ενεργών συστατικών φτιαγμένο από έλαια και ενυδατική κρέμα, το οποίο προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Η εύρεσή της πιστώνεται στον Έλληνα Γιατρό Γαληνό, τον 2ο αιώνα π.Χ.

Σειρά Caring Κρεμοντούς & Λοσιόν σώματος
Γάλα βρώμης και 5% Cold Cream δημιουργούν μια σύνθεση που προσφέρει στις ουδέτερες προς ξηρές επιδερμίδες περιποιητική φροντίδα. Προστατεύει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Η καθημερινή χρήση αποκαθιστά την απαλότητα στην επιδερμίδα και προσφέρει ομορφότερο δέρμα μεγαλύτερης διάρκειας.

Σειρά Nutritive Κρεμοντούς & Λοσιόν σώματος
Cloudberry και 7% προστατευτική Cold Cream έχουν αιχμαλωτιστεί σε αυτή τη σύνθεση η οποία θρέφει ακόμα και τις πολύ ξηρές επιδερμίδες για ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Σειρά Sensitive Κρεμοντούς & Λοσιόν σώματος
Η εμπλουτισμένη σύνθεση με άνθη κουφοξυλιάς και 5% Cold Cream αγκαλιάζει με εκλεπτυσμένη φροντίδα τα ευαίσθητα δέρματα προσφέροντας μεταξένια απαλότητα. H λοσιόν σώματος επίσης καταπραΰνει την επιδερμίδα προστατεύοντάς την από την αφυδάτωση.

All Over Rescue Body Balm
Εμπλουτισμένο με προστατευτική Cold Cream προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα πλήρως ενυδατωμένο και απαλό.

Σειρά Oil Intense Κρεμοντούς, Λοσιόν σώματος & Body Balm
Balm Έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου & 7% προστατευτική Cold Cream. Το αφροντούς καθαρίζει & προσφέρει φροντίδα, ενώ το body lotion περιποιείται & επανορθώνει τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. To Body Balm είναι ιδανικό για βαθιά περιποίηση & επανόρθωση της επιδερμίδας.

Σειρά Care & Detox Κρεμοντούς
O συνδυασμός του νερού Σημύδας & 5% cold cream καθαρίζει και προστατεύει το δέρμα σας από την καθημερινή αστική ρύπανση, αφήνοντάς το βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Το νερό Σημύδας είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καθώς περιλαμβάνει δραστικά στοιχεία που βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες. Είναι επίσης βραβευμένο για την ικανότητα του να καταστέλλει φλεγμονές, να καθαρίζει και να ενυδατώνει το δέρμα. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
▪ Προστασία για ευαίσθητο δέρμα
▪ Βαθιά Ενυδάτωση
▪ Ενισχύει το φυσικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος ΦΟΡΜΟΥΛΑ
▪ Χωρίς σιλικόνες και parabens
▪ Χωρίς μικροπλαστικά
▪ Vegan φόρμουλα

Σειρά Sauna Relax Αφροντούς Gel
Εκχυλίσματα Σημύδας και ενυδατικός ορός προστασίας, που εξισορροπεί το σώμα και το πνεύμα. Αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό, λείο και ενυδατωμένο.

Σειρά Glacier Blow Αφροντούς Gel
0Φυσικά άλατα θαλάσσης σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Διατηρεί τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.

Σειρά Midsommar Glow Αφροντούς Gel
Απαλά έλαια λουλουδιών σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας, αφήνουν το δέρμα όμορφα απαλό. Η καθημερινή χρήση βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και την ελαστικότητα του δέρματος.

BALANS – Περιποιητική Κρέμα Χεριών
Εμπλουτισμένη με Cornflower, σήμα κατατεθέν της Σουηδικής γης, και 5% προστατευτική Cold Cream. Η κρέμα χεριών Balans* ενυδατώνει, προστατεύει τα ξηρά χέρια και προσφέρει ισορροπημένη φροντίδα 95% συστατικά φυσικής προέλευσης Χωρίς paraben – σιλικόνες και Vegan φόρμουλες.

 

Πηγή Άρθρου: Barnängen

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα