×

Ετοίμασες βαλίτσες; Δες τι δεν πρέπει να ξεχάσεις!

 17/11/2023 1m, 53s

Παραθαλάσσιοι προορισμοί και απόλυτη χαλάρωση βρίσκονται στα άμεσα σχέδια μας για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, το άγχος και το στρες. Συνήθως όμως πάντα την τελευταία στιγμή ανακαλύπτουμε ότι μέσα στον πανικό της ετοιμασίας κάτι έχουμε ξεχάσει και θα αναγκαστούμε να το αγοράσουμε ή ακόμη χειρότερα; κουβαλήσαμε πράγματα περιττά! Σας ετοιμάσαμε λοιπόν μια λίστα με τα απαραίτητα των διακοπών που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σας!

 

  • Αντηλιακά! Για το Σώμα, το Πρόσωπο, για τους μικρούς μας φίλους! Το βασικότερο όλων που δεν πρέπει να λείπει όχι μόνο από την βαλίτσα, αλλά και από την τσάντα σας. Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά όση ώρα εκτίθεστε στον ήλιο.
  • Αfter Sun! Μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τα προϊόντα after sun πέραν την ενυδάτωσης που προσφέρουν στο δέρμα επιπλέον καταπραΰνουν από τον ερεθισμό και ανακουφίζουν από το αίσθημα καύσου.
  • Γυαλιά ηλίου, η ασπίδα για τα μάτια σας κάτω από τον ήλιο!
  • Εντομοαπωθητικά. Δεν θα θέλατε με τίποτα ανεπιθύμητα κουπόνια και έντομα να χαλάσουν την ηρεμία σας!
  • Απωθητικά Μέδουσας! Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι μέδουσες εμφανίζονται όλο και σε περισσότερες παραλίες στην Ελλάδα γιαυτό δημιουργήθηκαν ειδικά προϊόντα που απωθούν τις μέδουσες και κρέμες για την άμεση αντιμετώπιση του τσιμπήματος.
  • Προϊόντα 2 σε 1. Προτιμήστε προϊόντα με παραπάνω από μια χρήσεις ( όπως σαμπουάν-αφρόλουτρο, αντηλιακό προσώπου-σώματος, ντεμακιγιάζ προσώπου-ματιών ) ώστε να εξοικονομήσετε χώρο στην βαλίτσα και στο ξενοδοχείο σας αλλά και γιατί να παίρνετε τόσα πολλά προϊόντα μαζί;
  • Άνετα παπούτσια. Οι βόλτες στην παραλία και στο νησί σίγουρα θα καταπονήσουν τα πόδια σας.
  • Απαλό καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή. Η ζέστη, ο ιδρώτας, η θάλασσα είναι ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην ευαίσθητη περιοχή και των δύο φύλων. Αποφύγετε δυσάρεστες ενοχλήσεις…
  • Στικ με αμμωνία για μετά τα τσιμπήματα.  Ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από τα τσιμπήματα και καταπραΰνει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσουν μέλισσες, κουνούπια, σφήκες.
  • Τravel Size προϊόντα φυσικά!!! Λατρεύουμε τις μικρές συσκευασίες και τα ολοκληρωμένα σετ που περιλαμβάνουν όσα χρειάζεσαι και δεν πιάνουν χώρο! Δείτε όλα τα Travel Sizes ΕΔΩ!

Μην ξεχνάτε πως πάντα κρίνονται αναγκαία κατά την έκθεσή μας στο ήλιο τα γυαλιά ηλίου αλλά και το καπέλο!
Μην εκτίθεστε στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες και να ανανεώνετε το αντηλιακό σας συχνά!

Σας ευχόμαστε Καλές Διακοπές!

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα