×

Τοπ χρώματα & σχέδια για χειμωνιάτικα νύχια με προϊόντα OPI

 10/04/2023 2m, 11s

Το μανικιούρ και η περιποίηση των άκρων αποτελεί πλέον ένα μεγάλο μέρος στον κλάδο της ομορφιάς και την περιποίησης. Τα βαμμένα και περιποιημένα νύχια μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σας, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και να προσφέρουν στυλ και κομψότητα, τονώνοντας τη θηλυκότητα σας.

Διακριτικά Nude

 

nude nails

 

Αν προτιμάτε τα απαλά χρώματα στα νύχια σας, τότε οι Nude αποχρώσεις είναι αυτό που χρειάζεστε. Επιλέξτε ένα μπεζ, απαλό καφέ, απαλό ροζ και άλλες αντίστοιχες αποχρώσεις και κάντε τα άκρα σας να φαίνονται όμορφα με απλά χρώματα.

 

Κόκκινα και Μπορντό νύχια

Μια κλασσική πρόταση για χειμωνιάτικα νύχια είναι νύχια σε αποχρώσεις του κόκκινου: ανοιχτό κόκκινο, σκούρο κόκκινο, μπορντό. Είναι ιδανική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες. Ιδιαίτερα στην περίοδο των Χριστουγέννων, μπορείτε να στολίσετε το κόκκινο μανικιούρ σας με glitter σε τόνους του χρυσού ή του ασημί.

 

Κλασσικό Μαύρο

 

black nails

 

Τα μαύρα νύχια το χειμώνα είναι μια κλασσική επιλογή. Δείχνει εκπληκτικό τόσο σε glossy όσο και σε ματ υφή. Μπορείτε να στολίσετε τα μαύρα νύχια με λίγο glitter ή μερικά στρας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε σχέδια με λευκό χρώμα στα νύχια, καθώς η αντίθεση των 2 χρωμάτων δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Σκούρα χρώματα

Τα σκούρα βερνίκια νυχιών είναι μια δημοφιλής επιλογή κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τραβούν την προσοχή! Επιλέξτε σκούρες αποχρώσεις διαφόρων χρωμάτων, όπως σκούρο μπλε, μωβ, κυπαρισσί, σκούρο γκρι. Αν συνδυαστούν δε κατάλληλα με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις δημιουργούν υπέροχη αντίθεση χρωμάτων!

 

Επιλέξτε το βερνίκι νυχιών που επιθυμείτε και στολίστε το με διάφορα σχέδια ή κλασσικά nail art όπως γεωμετρικά σχήματα, γραμμές κτλ.
Μια από τις τοπ εταιρείες βερνικιών για νύχια είναι η OPI. Ιδρύθηκε το 1981 και προσφέρει επαγγελματικά βερνίκια νυχιών σε όλες τις αποχρώσεις. Ο George Schaffer, ιδιοκτήτης της εταιρείας οδοντιατρικής Odontorium παρατήρησε ότι ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών του ήταν επαγγελματίες στο χώρο της περιποίησης άκρων. Οι επαγγελματίες αυτοί δεν μπορούσαν να βρουν ποιοτικά προϊόντα για τη διαδικασία του μανικιούρ και τη στήριξη των ακρυλικών νυχιών και κατέληγαν να χρησιμοποιούν προϊόντα οδοντιατρικής. Έτσι ο George Schaffer σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να εξυπηρετεί τους πελάτες του, δημιουργώντας ένα καινοτόμο προϊόν που θα κάλυπτε τις ανάγκες τους, το OPI ( Odontorium Products Incoporated).

Η περιποίηση των άκρων είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα πρέπει να γίνεται με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα μανό OPI έχουν πλούσια σύσταση και ανθεκτικότητα και είναι κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν τόσο από επαγγελματίες σε nail saloons όσο και από οποιονδήποτε στο σπίτι.
Ανακαλύψτε στο Pharm24.gr βερνίκια νυχιών OPI σε διάφορες αποχρώσεις για χειμώνα και καλοκαίρι! Συνδυάστε το μανό OPI με τη βάση OPI και το top coat προϊόντα της OPI για μεγαλύτερα ανθεκτικότητα και ιδιαίτερα glossy αποτελέσματα!

 

Πηγή Άρθρου:OPI

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα