×

Οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων για vegan

 27/03/2024 3m, 32s

Σε έναν κόσμο που ότι κι αν κάνουμε αυξάνει τη ρύπανση ή επιβαρύνει τη φύση και την ανθρώπινη υγεία, η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων σπάει αυτό τον φαύλο κύκλο. Αυτά τα προϊόντα διασφαλίζουν τη χρήση ενέργειας μόνο από υγιείς, ανανεώσιμες πηγές που ούτε εξαντλούνται ούτε έχουν αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Η χρήση eco-living προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ρύπανσης, η οποία μπορεί να βοηθήσει να αντιστραφεί αργά η επίδραση της υποβάθμισης του περιβάλλοντος με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να μειώσει σημαντικά την παραγωγή αποβλήτων και να προωθήσει την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των απορριμμάτων.

Εν ολίγοις, η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων θα προστατεύσει τον πλανήτη και όλους τους κατοίκους του από τις αρνητικές επιπτώσεις των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Προκειμένου να διατηρήσουμε την ομορφιά, τους πόρους και τη ζωή του πλανήτη, είναι σημαντικό οι καθημερινές μας αποφάσεις να επηρεάζουν θετικά τον πλανήτη που κατοικούμε. Γι’ αυτό το λόγο, το συγκεκριμένο άρθρο έχει αυτή την κατεύθυνση, δείχνοντας μια σειρά προϊόντων για τα φετινά Χριστούγεννα, που στηρίζονται στον οικολογικό τρόπο σκέψης!

 

Vegan δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα.. Για όλα τα γούστα!

Αν είστε vegan ή θέλετε να κάνετε ένα δώρο στους vegan φίλους σας ή πολύ απλά επιθυμείτε να αγοράσετε δώρα «φιλικά» προς το περιβάλλον, σας έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για εσάς!

Αυτά τα Χριστούγεννα, σας διευκολύνουμε στην επιλογή δώρου με μια μεγάλη πληθώρα eco – living προϊόντων! Τα vegan προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, είναι γεμάτα με υπέροχες εκπλήξεις που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και ικανοποιούν πολλές διαφορετικές ανάγκες. Παρακάτω, θα βρείτε eco προϊόντα που βοηθούν στην ενυδάτωση, την καταπολέμηση της γήρανσης, την ομορφιά & την υγεία της οδοντοστοιχίας σας!

Μην ξεχνάτε ότι φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε δώρο eco – friendly βοηθάτε στην αποφυγή της επιβάρυνσης του πλανήτη μας, κάνοντας τον κόσμο πιο όμορφο!

 

Nuxe Promo Huile Prodigieuse 100ml & Δώρο Prodigieux Le Parfum 1.2ml

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Prodigieux Le Parfum: Υπέροχο & Αισθησιακό Άρωμα που γεννήθηκε από το Αγαπημένο Λάδι της Nuxe Huile Prodigieuse

 

Natura Siberica Oblepikha C-Berrica Vitamin C Glowing Day Face Cream Spf20, 50ml
Natura Siberica Oblepikha C-Berrica Vitamin C Glowing Day Face Cream Spf20, 50ml

Αυτή η κρέμα ημέρας έχει δημιουργηθεί ειδικά για αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Αναζωογονεί το δέρμα και του αφήνει μια φυσική λάμψη μειώνοντας τα σημάδια του άγχους και της κούρασης.

 

Lierac The Cleansing Foam with Prebiotics Complex 150ml
Lierac The Cleansing Foam with Prebiotics Complex 150ml

Κατασκευασμένος από 99% φυσικά συστατικά, ο αφρός καθαρισμού καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει το δέρμα. Στο επίκεντρο της σύνθεσής του, το θαλάσσιο πρεβιοτικό σύμπλεγμα διατηρεί και ενισχύει το μικροβιόκοσμο του δέρματος.

 

Youth Lab Brightening Vit-C Hydra-Gel Eye Patches 60 Τεμάχια
Youth Lab Brightening Vit-C Hydra-Gel Eye Patches 60 Τεμάχια

Μια νέα εξειδικευμένη σύνθεση, για την ενίσχυση της φωτεινότητας και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης όπως: μαύροι κύκλοι, οιδήματα, δυσχρωμίες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Caudalie Vinosculpt Baume Corps Lift & Firm Body Cream 250ml
Caudalie Vinosculpt Baume Corps Lift & Firm Body Cream 250ml

H Vinosculpt Lift & Firm Body Cream στοχεύει στις 4 περιοχές-κλειδιά του σώματός σας: χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς για πιο σφριγηλή επιδερμίδα από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης*. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, τονωμένη και ορατά πιο σφριγιλή.

 

Korres Cashmere Kumquat Scented Showergel Αρωματικό Αφρόλουτρο με Ενυδατικούς Παράγοντες 250ml
Korres Cashmere Kumquat Scented Showergel Αρωματικό Αφρόλουτρο με Ενυδατικούς Παράγοντες 250ml

Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος βασισμένη σε φόρμουλες με ευεργετικά φυσικά συστατικά.

 

Nyx Born To Glow Naturally Radiant Foundation 30ml – Caramel

Η υγρή του σύνθεση απλώνεται υπέροχα και μάλιστα συνεργάζεται με την επιδερμίδα για να σας χαρίσει λεία, ομοιόμορφη όψη. Δώστε έξτρα λάμψη σε συνδυασμό και με τα άλλα προϊόντα της σειράς Born to Glow!

 

Nyx Lip Butter Gloss 8ml - Angel Food Cake
Nyx Lip Butter Gloss 8ml – Angel Food Cake

Βελούδινα απαλό και μεταξένια λείο, το νέο, απολαυστικό Butter Lip Gloss είναι γλυκό σαν μπισκότο -και κάνει τα χείλη σας απίστευτα λαχταριστά! Εφαρμόστε το μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν, για κρεμώδη διάφανη προς μέτρια κάλυψη που λιώνει στα χείλη, χωρίς ποτέ να κολλάει.

 

Gum Bio Fresh Mint Toothpaste with Aloe Vera
Gum Bio Fresh Mint Toothpaste with Aloe Vera

Οργανική οδοντόπαστα που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στη καθημερινή φροντίδα δοντιών και ούλων με την μοναδική γεύση της φρέσκιας μέντας. Με 99% φυσικά συστατικά, περιέχει οργανική Αλόη και μέντα. Διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις οργανικού προϊόντος. Προσφέρει δροσερή αναπνοή με διάρκεια ενώ περιέχει και φθόριο για ενδυνάμωση σμάλτου και βέλτιστη προστασία ενάντια στην τερηδόνα.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα