×

Συμπληρώματα διατροφής για Αθλητές


Η γυμναστική και η άθληση σε κάθε ηλικία επιφέρουν πολλά οφέλη στη ζωή του ανθρώπου.  Φυσικά  απαιτείται και μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή που σε συνδιασμό με την άσκηση οδηγούν σε ευεξία, ψυχολογική ανάταση και καλή υγεία.

Σε περίπτωση όμως που κάποιος αθλήται έντονα, χωρίς να ακολουθεί μια σωστή διατροφή είτε γιατί ο οργανισμός επιβαρύνεται με την προπόνη τόσο που η πρόσληψη των απαραίτητων στοιχείων δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα από την τροφή τότε τα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές μπορούν να βοηθήσουν.

Φυσικά τα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή αλλά να την ενισχύουν και να την βοηθούν, ώστε ο αθλητής να επιτυγχάνει σωστή αποκατάσταση του οργανισμού του από τις προπονήσεις. Επιπλέον, οι αθλητές που ασχολούνται με αθλήματα αντοχής έχουν διαφορετική αποκατάσταση σε σχέση με αθλητές που προπονούνται σε αθλήματα που απαιτούν δύναμη.

Τα συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για Αθλητές είναι:

Λιποδιαλύτες

Τι είναι οι λιποδιαλύτες Οι λιποδιαλύτες είναι συμπληρώματα διατροφής για αθλητές, και όχι μόνο, που περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων και διεγερτικά και στοχεύουν στην μείωση λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Πως βοηθάνε οι λιποδιαλύτες Υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη λιποδιαλυτικών συμπληρωμάτων: Θερμογενετικά λιποδιαλυτικά: χρησιμοποιούν τη διαδικασία της θερμογένεσης για...Τι είναι οι λιποδιαλύτες Οι λιποδιαλύτες είναι συμπληρώματα διατροφής για αθλητές, και όχι μόνο, που περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων και διεγερτικά και στοχεύουν στην μείωση λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Πως βοηθάνε οι λιποδιαλύτες Υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη λιποδιαλυτικών συμπληρωμάτων: Θερμογενετικά λιποδιαλυτικά: χρησιμοποιούν τη διαδικασία της θερμογένεσης για...

Σε καθε περίπτωση, αν αθλείστε συμβουλευτείτε τον γιατρό και τον προπονητή σας, πριν την χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής.