×

Νέα σειρά KORRES βρεφικά προϊόντα

 10/04/2023 1m, 49s

Τα βρεφικά προϊόντα KORRES συνδέουν την Ελληνική Παράδοση µε τη σύγχρονη κοσµετολογία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της βρεφικής επιδερµίδας. Η υπεροχή τους είναι στην αγνότητα, καθώς έχουµε χρησιµοποιήσει µόνο τα απαραίτητα συστατικά φυτικής προέλευσης και φαρµακευτικής καθαρότητας.

Βρεφική Περιποίηση Ήπιος Καθαρισµός + Προστασία
Με Έλαιο Καρύδας + Αµύγδαλου

Τα βρεφικά καλλυντικά KORRES, εξασφαλίζουν:

  • Αποτελεσµατική Φροντίδα + Περιποίηση
  • Υψηλή Ανοχή της βρεφικής Επιδερµίδας
  • Ασφάλεια
  • Ελαχιστοποίηση Αλλεργικών Αντιδράσεων

 

Η σύνθεσή τους, από έναν µοναδικό συνδυασµό Ελαίων Αµυγδάλου και Καρύδαç εξασφαλίζει:

  • Φροντίδα και Περιποίηση µε σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες της βρεφικής επιδερµίδας

 

Βρεφικό Αφρόλουτρο + Σαµπουάν Korres Baby Showergel & Shampoo with Coconut and Almond

Απαλός καθαρισµός και περιποίηση, µε ήπια επιφανειοδραστικά συστατικά, που αναζωογονούν, θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος τη βρεφική επιδερµίδα. Καταπραΰνει από ερεθισµούς και κνησµό και προστατεύει και ενισχύει τη φυσική δοµή της τρίχας. Δερµατολογικά και οφθαλµολογικά ελεγµένη σύνθεση, που δεν προκαλεί ερεθισµούς. Βρείτε το Korres Baby Showergel & Shampoo εδώ.

 

Κρέµα Αλλαγής Πάνας Korres Nappy Change Cream

Απαλή, προστατευτική κρέµα για την καθηµερινή αλλαγή της πάνας. Αναζωογονεί, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερµίδα και παράλληλα προσφέρει αντιβακτηριακή και αντιµυκητιασική δράση χάρη στο έλαιο Καρύδας. Το έλαιο Αµυγδάλου, καταπραΰνει από ερεθισµούς και κνησµό.

Ο συνδυασµός οξειδίου του ψευδαργύρου µε έλαιο Καριτέ απαλύνει την επιδερµίδα, βελτιώνει την ελαστικότητατου δέρµατος ενώ παράλληλα, προσφέρει αδιαβροχοποιητική δράση, αφήνοντας το δέρµα να αναπνέει.

 

Bio Milk

Το KORRES BIO MILK είναι πιστοποιηµένο βιολογικό αγελαδινό γάλα που παράγεται στην Ελβετία ακολουθώντας τις αυστηρότερες Ελβετικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Πρόκειται για βιολογικό γάλα από αγελάδες που µεγαλώνουν στην ανοιχτή ύπαιθρο και τρέφονται µε βιολογικές τροφές. Εµπλουτισµένο µε προσεχτικά επιλεγµένα συστατικά που συµβάλουν στη σωστή ανάπτυξη των βρεφών και των µικρών παιδιών.

Το Bio Milk είναι διαθέσιμο για τις 3 βρεφικές ηλικίες:

 

Μπιµπερό

Kατάλληλα για βρέφη και µωρά, έως 24 µηνών. Με ευρύ εργονοµικό σχεδιασµό και πλατύ λαιµό για ευκολία στη χρήση και το καθάρισµα. Μπουκάλια µε Υψηλής Ποιότητας Πολυπροπυλαίνιο (PP), στα 150ml + 300ml Μπουκάλια από Βοριοπυριτικό Γυαλί στα 230ml σε 2 σχέδια.

 

Πηγή Άρθρου: Korres

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα