×

Ολοκληρωμένη Βρεφική Περιποίηση Από Τη Pharmalead

 27/03/2024 3m, 48s

Κάθε γυναίκα, επιθυμεί να γεννήσει το μωράκι της, έχοντας προετοιμάσει τα πάντα. Όταν έρχεται όμως στη ζωή, όλα τελικά αλλάζουν! Δεν είναι τίποτα όπως περίμενες, νόμιζες πως είχες βρει τα καλύτερα προϊντα, αλλά στην πράξη είναι διαφορετικά.

Έτσι, ξεκινάς από την αρχή την αναζήτηση του καλύτερου προϊόντος για εκείνο. Έχεις ακούσει ότι κάποιο είναι καλό, αλλά τελικά για το αγγελούδι σου δεν ήταν γιατί έχει ευαισθησία στο άρωμα, ενώ το άλλο που υπόσχεται να μην ερεθιστεί ποτέ το δερματάκι του τελικά μάλλον μόνο υπόσχεση είναι!

Κάπου εδώ, γνωρίζεις τη PharmaLead, που δεν υπόσχεται απλά, αλλά διαθέτει σημαντικές κλινικές μελέτες για τα προϊόντα που εγγυώνται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα! Παρακάτω, θα δούμε τα καλύτερα προϊόντα βρεφικής περιποίησης από τη Pharmalead, για να μη λείψει τίποτα από το μωράκι σας!

 

Βρεφική περιποίηση από τη Pharmalead: τα καλύτερα προϊόντα

Pharmalead bath and shampoo

Η PharmaLead έχει σχεδιάσει την ολοκληρωμένη σειρά baby care για την φροντίδα του μωρού σου. Η σειρά περιλαμβάνει, το Pharmalead bath and shampoo, με εμπλουτισμένη σύνθεση σε πρωτεΐνες γάλακτος, που ενυδατώνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, χαρίζοντας απαλότητα.

Παράλληλα, το εκχύλισμα χαμομηλιού, με τις μαλακτικές του ιδιότητες, προσφέρει καταπραϋντική, αντιφλογιστική και αντισηπτική δράση, ενώ το εκχύλισμα φασκόμηλου παρέχει φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία, αναζωογονεί το δέρμα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς ενώ δεν περιέχει σαπούνι, αλκάλια, αλλεργιογόνα και χρωστικές.

Pharmalead Baby Shampoo & Bath 1Lt. Αφρόλουτρο για βρέφη
Pharmalead Baby Shampoo & Bath 1Lt

Βρεφικό Σαμπουάν – Αφρόλουτρο με Πρωτεΐνες Γάλακτος & Εκχύλισμα Φασκόμηλου & Χαμομηλιού

 

Pharmalead baby milk

Μετά το shower gel σειρά έχει το Pharmalead baby milk, ένα λεπτόρευστο γαλάκτωμα με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σε πρόσωπο και σώμα. Προστατεύει τη βρεφική επιδερμίδα από την αφυδάτωση, συγκρατώντας τη φυσική υγρασία στο εσωτερικό της. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, με υπέροχο απαλό άρωμα.

Pharmalead Baby Milk Cream 150ml. Ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για βρέφος.
Pharmalead Baby Milk Cream 150ml

Απαλό Ενυδατικό Γαλάκτωμα για την Ευαίσθητη Επιδερμίδα του Μωρού

 

Pharmalead nappy cream

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Pharmalead nappy cream για την αλλαγή της πάνας, ίσως και το πιο απαραίτητο προϊόν στην περιποίηση του μωρού σου. Η nappy cream της PharmaLead δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας του δέρματος από ερεθισμούς και συγκάματα.

Pharmalead Baby Nappy Cream 150ml. Αδιάβροχη κρέμα για αλλαγή της πάνας του μωρού.
Pharmalead Baby Nappy Cream 150ml

Απαλή Αδιάβροχη Κρέμα Αλλαγής Πάνας για το Ευαίσθητο Δέρμα του Μωρού

 

Περιέχει αλλαντοΐνη, που καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ανακουφίζει και βοηθά στην ανανέωση και αποκατάσταση της υγείας της επιδερμίδας, πανθενόλη που είναι γνωστή ως προβιταμίνη Β5 και είναι ένας υγραντικός και ενυδατικός παράγοντας, είναι ιδανική για τη φροντίδα του ξηρού ή ερεθισμένου δέρματος, βιζαμπολόλη, το οποίο είναι ένα φυσικό συστατικό με καταπραϋντική και ήπια αντιμικροβιακή δράση, ιδανικό για ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα και βούτυρο καριτέ που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, F και ωμέγα λιπαρά οξέα που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

 

Pharmalead baby oil

Έπειτα, το Pharmalead baby oil ένα φυσικό ενυδατικό λάδι για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για μασάζ σε πρόσωπο & σώμα ιδιαίτερα σε σημεία του δέρματος με ξηρότητα και για τη νινίδα. H πλούσια και εξαιρετικά απαλή σύνθεσή του με οργανικό έλαιο ελιάς και εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ανακούφιση από πιθανούς ερεθισμούς και συγκάματα, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογία του βρεφικού δέρματος προστατεύοντάς το από εξωτερικούς παράγοντες και την αφυδάτωση. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή και με μεταξένια υφή. Είναι λεπτόρρευστο και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει καθόλου ίχνη λιπαρότητας.

Pharmalead Natural Moisturizing Oil for the Daily Care of Sensitive Baby' s Skin 125ml. Ενυδατικό λάδι για το πρόσωπο και το σώμα του μωρού.
Pharmalead Natural Moisturizing Oil for the Daily Care of Sensitive Baby’ s Skin 125ml

Φυσικό Ενυδατικό Λάδι για την Ευαίσθητη Επιδερμίδα του Μωρού, Πρόσωπο & Σώμα, με Φυσικά Έλαια

 

Pharmalead fragrance mist

Η σειρά ολοκληρώνεται με το μοναδικό Pharmalead fragrance mist, ένα προϊόν που είναι κάτι παραπάνω από mist. Πέρα από τον ελαφρύ αρωματισμό, περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση του σε πανθενόλη, που ενυδατώνει το βρεφικό δέρμα και το προστατεύει από ερεθισμούς, αλλαντοΐνη και γλυκερίνη που με τις μαλακτικές και αντιφλογιστικές τους ιδιότητες χαρίζουν ιδιαίτερη απαλότητα και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα το φυσικό συστατικό 7 φυτικών εκχυλισμάτων, δεντρολίβανο, χαμομήλι, τσάι, ασιατικό σεντέλα, γλυκόριζα, ιαπωνικό knotweed και σκουτελάρια, με την αποδεδειγμένη καταπραϋντική δράση περιποιείται αποτελεσματικά ακόμα και το πιο ξηρό και με τάση για ατοπική δερματίτιδα δερματάκι.

Pharmalead Soft Moisturizing Fragrance for Light Aromatization & Care of Sensitive Baby Skin 100ml. Απαλό άρωμα χωρίς οινόπνευμα για βρέφη.
Pharmalead Soft Moisturizing Fragrance for Light Aromatization & Care of Sensitive Baby Skin 100ml

Απαλό Ενυδατικό Άρωμα Χωρίς Οινόπνευμα για Ελαφρύ Αρωματισμό & Περιποίηση του Ευαίσθητου Βρεφικού Δέρματος

 

Έτσι, τώρα που ενημερώθηκες για όλη την βρεφική σειρά της Pharmalead μπορείς να χαλαρώσεις, έχοντας σιγουριά ότι προσφέρεις στο μωράκι σου τα καλύτερα. Με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της PharmaLead μπορείς να σταματήσεις να αναζητάς το καλύτερο προϊόν για την φροντίδα του μωρού σου και να συνεχίζεις να ψάχνεις ήρεμη το ιδανικό σχολείο!

 

Πηγή άρθρου: Pharmalead

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα