×

Χριστούγεννα 2023: Εντυπωσιακά Σχέδια για Νύχια

 18/12/2023 3m, 55s

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν μαζί με τις γιορτινές εμφανίσεις και εξόδους. Είναι η περίοδος που ξεκινά η αναζήτηση και η προετοιμασία των γιορτινών looks, καθώς όλοι και όλες θέλουν λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στα ρούχα, στα μαλλιά αλλά και στα νύχια. Το μανικιούρ των γιορτών είναι σίγουρα κάτι που οι περισσότεροι αναζητούν τις τάσεις και έμπνευση για να διαλέξουν τα πιο ταιριαστά χριστουγεννιάτικα νύχια.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις τάσεις στα νύχια για τα φετινά Χριστούγεννα. Η περιποίηση των άκρων είναι από τα πιο βασικά σημεία που δίνει βάση κάθε γυναίκα και όχι μόνο, καθώς είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχείο που ολοκληρώνει μία γιορτινή εμφάνιση.

Έτσι, και φέτος ο κόσμος των νυχιών έχει πολλές κλασικές και μη προτάσεις αλλά και νέες τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια. Ας δούμε μαζί όλες τις προτάσεις για τέλεια νύχια τις φετινές γιορτές, όλα χρώματα, σχέδια και στυλ που θα κυριαρχήσουν τα φετινά Χριστούγεννα για εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις “από την κορυφή ως τα νύχια”.

Φυσικά όμορφα νύχια, σημαίνει περιποιημένα και κυρίως καθαρά νύχια. Η σωστή φροντίδα των νυχιών σας είναι από τα πιο σημαντικά βήματα για να πετύχετε ένα γιορτινό και εντυπωσιακό μανικιούρ.

 

Σωστή φροντίδα των νυχιών πριν το μανικιούρ

Πέρα από τις τάσεις για τα πιο εντυπωσιακά νύχια Χριστουγέννων, η φροντίδα και η υγεία των νυχιών είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η υγεία, η καθαριότητα και η ομορφιά των νυχιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης που θρέφουν τα νύχια σας και αποφύγετε την υπερβολική χρήση ακρυλικών και τζελ, τα οποία ταλαιπωρούν τα νύχια, ή αφήστε περιόδους ξεκούρασης για τα νύχια σας. Πολύ σημαντικό βήμα στην βασική περιποίηση είναι η καθαριότητα, η περιποίηση στα πετσάκια και στο μήκος των νυχιών, ώστε να αναδειχθεί όποιο χρώμα και σχέδιο επιλέξετε για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας.

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια αφορμή για έξτρα λάμψη στα νύχια σας, για σχέδια και χρώματα που θα αναδείξουν την πιο εντυπωσιακή γιορτινή σας εμφάνιση.

 

😍 Χριστουγεννιάτικο Μακιγιάζ 2023: Ready to Shine?

 

Ποια είναι τα πιο hot χρώματα το μανικιούρ των γιορτών;

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια αφορμή για σκούρα αλλά και έντονα χρώματα. Τι καλύτερο από βαθιά μπορντό χριστουγεννιάτικα νύχια ή έντονα κόκκινα νύχια για τις γιορτινές εμφανίσεις. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το μπορντό ή το κόκκινο για να κάνετε ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ, απόλυτα χριστουγεννιάτικο και εντυπωσιακό.

Επιλέξτε ζεστές αποχρώσεις του καφέ καθώς κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα για τα must have νύχια των Χριστουγέννων. Για τους πιο τολμηρούς το μαύρο είναι το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο μανικιούρ.

Νέες τάσεις για τα νύχια των Χριστουγέννων

  • Ματ Φινίρισμα: Το ματ φινίρισμα είναι μία άκρως γιορτινή επιλογή, δίνοντας μια σοφιστικέ όψη στα νύχια σας, αλλά αποτελεί και μία διαφορετική επιλογή που ταιριάζει με κάθε εμφάνιση.
  • Εντυπωσιακά σχέδια για τα νύχια σας: Φέτος, τα εντυπωσιακά σχέδια, με λάμψη ή χωρίς είναι άκρως εντυπωσιακή επιλογή για το γιορτινό μανικιούρ σας.
  • Strass (στρασάκια) και λάμψη: Αν αγαπάτε τις πιο γκλάμουρ γιορτινές εμφανίσεις και θέλετε το ίδιο και για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας τότε, η προσθήκη διαμαντιών και λαμπερών στοιχείων δημιουργεί εντυπωσιακά αποτελέσματα, προσθέτοντας λάμψη στο μανικιούρ σας. Εξάλλου τα νύχια με στρας πάντα είναι κάτι ξεχωριστό!

Τολμήστε να δημιουργήστε εντυπωσιακούς, γιορτινούς συνδυασμούς χρωμάτων για ακόμα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα αποτελέσματα. Συνδυάστε το βαθύ μπορντό με μια γαλακτερό, και nude τόνους για αντίθεση, ή επιλέξτε το γαλλικό μανικιούρ με χρώματα και λάμψεις για να ολοκληρώσετε το γιορτινό σας look.

Προϊόντα για χριστουγεννιάτικα νύχια

Ας δούμε και κάποια must have μανό για να φτιάξετε το δικό σας εντυπωσιακό μανικιούρ.

  1. Essie Color Βερνίκια Νυχιών 13.5ml – 50 Bordeaux: το απόλυτο μανό των Χριστουγέννων σε βαθύ κόκκινο του κρασιού χρώμα βερνικιού αποκαλύπτει ένα μεθυστικό μανικιούρ.
  2. Korres Gel Effect Nail Colour 11ml – 58 Velour Red: ίσως από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια, το κόκκινο σε κάθε απόχρωση και παραλλαγή είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή. Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας
  3. Korres Gel Effect Nail Colour 11ml – 100 Black: μαύρο χρώμα στο μανικιούρ και εντυπωσιακά δυναμικές γιορτινές εμφανίσεις πάνε πάντα μαζί. Τολμήστε το. Έχει απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια έως 10 ημέρες, λόγω της νέας του σύνθεσης.

 

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τις γιορτινές τάσεις στα νύχια, αλλά και να πειραματιστείτε σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Με τη σωστή επιλογή χρωμάτων, σχεδίων και τεχνικών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε το τη γιορτινή σας εμφάνιση.

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναδείξετε κάθε πτυχή της δική σας προσωπικής λάμψης και να εντυπωσιάσετε με την έμφαση στη λεπτομέρεια και τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα νύχια σας. Τολμήστε εμφανίσεις που ξεχωρίζουν τις γιορτινές μέρες!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα