×

Δυνατό Κράτημα στο Styling Μαλλιών με τη Σειρά Got2b Glued

 15/11/2023 1m, 53s

Το styling των μαλλιών αποτελεί προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα και άντρα, με τη διατήρηση του να αποτελεί το βασικό ζητούμενο. Στην αγορά βρίσκονται αρκετά προϊόντα για την καλή διατήρηση του styling μαλλιών, αλλά λίγα από αυτά προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Schwarzkopf, με τη σειρά Got2b, καλωσορίζει τον καταναλωτή στον κόσμο του στυλ. Από τον όγκο στην λάμψη, από το ισχυρό κράτημα στα καρφάκια, το Got2b προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα για το ατομικό, ξεχωριστό λουκ. Στο άρθρο που ακολουθεί θα γίνει αναφορά στα προϊόντα Glued της Got2b για εξαιρετικό κράτημα που θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο λούσιμο!

 

Got2b Glued για τέλειο κράτημα με διάρκεια

Όπως δηλώνει η Schwarzkopf, το παν είναι να εκφράζεις τη στάση σου με στυλ! Η Schwarzkopf γιορτάζει τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζει από το πλήθος! Γι’ αυτό λοιπόν δημιουργήθηκε η σειρά Got2b, έτσι ώστε ο κάθε ένας από εμάς να διαμορφώνει το δικό του, ξεχωριστό στυλ.

Στη σειρά Glued, θα γίνει αναφορά στα προϊόντα styling μαλλιών, αλλά και φρυδιών.

 

Schwarzkopf Got2b Glued Water Resistant Spiking Glue Gel 150ml
Schwarzkopf Got2b Glued Water Resistant Spiking Glue Gel 150ml

Schwarzkopf Got2b Glued Water Resistant Spiking Glue Gel: ένα προϊόν που δίνει τέλειο φορμάρισμα στα μαλλιά σας, διατηρώντας ανέπαφο το στυλ σας. Το συγκεκριμένο τζελ προσφέρει το τέλειο κράτημα, είναι ιδανικό για καρφάκια και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.

 

Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Hair Spray 300ml
Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Hair Spray 300ml

Το Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Hair Spray είναι μια Λακ ειδικά σχεδιασμένη για υψηλό και μακράς διάρκειας κράτημα. Μέσω της πανίσχυρης φόρμουλας και την υψηλή συγκέντρωση ριπής θα διατηρήσετε το styling των μαλλιών σας ανεξαρτήτως συνθηκών, μέχρι το επόμενο λούσιμο!

 

Schwarzkopf Got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel 16ml
Schwarzkopf Got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel 16ml

Με τη φρενίτιδα που προκάλεσαν τα προϊόντα Glued της σειράς Got2b, η Schwarzkopf δημιούργησε άλλο ένα εξιδεικευμένο προϊόν styling, αλλά για το πρόσωπο! Με το got2b Glued 4 Brows & Edges δώστε στυλ στα φρύδια και στα τουφάκια από τα μαλλιά σας στη στιγμή. Το gel στεγνώνει γρήγορα, είναι διάφανο, δερματολογικά ελεγμένο και δημιουργεί καλοσχηματισμένα φρύδια και τουφάκια που διαρκούν όλη μέρα. Επιπλέον, το προϊόν στεγνώνει γρήγορα, χωρίς να κολλάει, ενώ η ευέλικτη βούρτσα ινών επιτρέπει την εύκολη και ακριβή εφαρμογή και το styling.

 

💡Το Schwarzkopf Got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στις βλεφαρίδες

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα