×

Frezyderm Baby: Τα Καλύτερα Προϊόντα για το Ευαίσθητο Δέρμα του Βρέφους σας

 21/08/2023 3m, 24s

Η περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η επιδερμίδα των μωρών είναι λεπτή, ευαίσθητη και επιρρεπής σε ερεθισμούς. Για την περιποίηση του μωρού σας, απαιτούνται ορισμένα βασικά βήματα για τη σωστή περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας του βρέφους.

Η Frezyderm, με τη σειρά Frezyderm Baby, προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για το μωρό σας, χωρίς ερεθισμούς και άγχη! Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα καλύτερα προϊόντα της σειράς Frezyderm Baby καθώς και συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας.

 

Συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας

Όπως γνωρίζουμε αρκετά καλά, η επιδερμίδα κάθε βρέφους είναι αρκετά ευαίσθητη και επιρρεπής στους ερεθισμούς. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως απαιτείται ξεχωριστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα, έτσι ώστε να μην υπάρξει κνησμός και ερεθισμοί. Δείτε παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για σωστή περιποίηση του βρεφικού δέρματος:

  1. Καθημερινός καθαρισμός: Καθαρίζετε το μωρό σας με ένα απαλό καθαριστικό. Για τον καθαρισμό, θα πρέπει να έχετε καθαρά χέρια. Αποφεύγετε το δυνατό τρίψιμο και υπερβολικό καθάρισμα, καθώς μπορεί να ερεθίσει το δέρμα του μωρού σας.
  2. Μπάνιο: Το μωρό σας δεν χρειάζεται καθημερινά μπάνιο. Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα είναι συνήθως αρκετές. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν και αφρόλουτρο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη.
  3. Αλλαγή πάνας: Κάθε φορά που αλλάζετε την πάνα του μωρού σας, καθαρίζετε απαλά την περιοχή με χλιαρό νερό και μαλακή πετσέτα. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδική κρέμα αλλαγής πάνας για την προστασία του δέρματος από ερεθισμούς.
  4. Ενυδάτωση: Εάν το δέρμα του μωρού σας έχει ξηρότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλό γαλάκτωμα σώματος που είναι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη. Η σειρά Frezyderm Baby, χωρίς αρώματα και χημικά, βοηθάει στην αποφυγή ερεθισμών.
  5. Ρούχα: Χρησιμοποιείτε μαλακά βαμβακερά ρούχα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Αποφεύγετε τα συνθετικά υλικά και τις πολύ σφιχτές ενδυμασίες, καθώς μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.
  6. Προστασία από τον ήλιο: Αποφεύγετε την άμεση έκθεση του βρέφους στον ήλιο, ειδικά κατά τις ώρες που ο ήλιος είναι πιο δυνατός. Αν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε προϊόντα αντηλιακής προστασίας για βρέφη.

 

Frezyderm Baby: περιποίηση με αξιοπιστία για το μωρό σας

Η βρεφική επιδερμίδα αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο μέρος του μωρού, καθώς είναι πέντε φορές πιο λεπτή από αυτή των ενηλίκων λόγω της ανεπαρκούς ανάπτυξής της. Το σμήγμα και ο ιδρώτας παράγονται σε περιορισμένη ποσότητα και ακανόνιστα, καθιστώντας το δέρμα ευαίσθητο στις κλιματικές αλλαγές όπως τον ήλιο και το κρύο. Επιπλέον, ο δερματικός φραγμός δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, οδηγώντας σε απώλεια υγρασίας και ξηροδερμία.

Καθώς οι προστατευτικοί μηχανισμοί της βρεφικής επιδερμίδας είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αυτή είναι ευάλωτη σε ερεθισμούς και μολύνσεις. Γι’ αυτό, η φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εξειδικευμένα προϊόντα.

Η σειρά βρεφικής περιποίησης FREZYDERM Baby έχει δημιουργηθεί για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ιδιαίτερες ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας. Τα προϊόντα αυτά διαθέτουν υψηλή ποιότητα και ασφάλεια, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά με φαρμακευτικά καθαρές πρώτες ύλες. Έχουν ελεγχθεί δερματολογικά και οφθαλμολογικά και δεν περιέχουν χρώματα ή οινόπνευμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του μωρού, που περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται για το πρώτο του νεσεσέρ με τα καλύτερα προϊόντα Frezyderm Baby σε προσφορά!

 

Σειρά Frezyderm Baby

Frezyderm Baby Cream 175ml
Frezyderm Baby Cream 175ml

Η Frezyderm Baby Cream είναι απαλή προστατευτική αδιάβροχη κρέμα, για την καθημερινή φροντίδα μηρογεννητικής περιοχής μετά από κάθε αλλαγή πάνας. Η ειδική του σύνθεση σε χαμομηλέλαιο και πανθενόλη δίνει καταπραϋντική, αναπλαστική και επουλωτική δράση.

 

Frezyderm Baby Bath 200ml
Frezyderm Baby Bath 200ml & 100ml

Το Frezyderm Baby Bath είναι απαλό αφρόλουτρο για τον καθημερινό μπάνιο και την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας, με pH 7,1. Επιπλέον, είναι συμβατό με το δάκρυ του βρέφους για να μην τσούζει τα μάτια. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό με αντιερεθιστική και αντιφλογιστική δράση, χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού.

 

Frezyderm Baby Hydra Milk 200ml
Frezyderm Baby Hydra Milk 200ml

Το Frezyderm Baby Hydra Milk είναι ενυδατικό γαλάκτωμα κατάλληλο για το ξηρό, ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Περιποιείται, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα, προλαμβάνει την αφυδάτωση και ξηροδερμία, αφήνει λεπτό στρώμα υδρολιπιδικής ισορροπίας.

 

Frezyderm Baby Shampoo 200ml & 100ml
Frezyderm Baby Shampoo 200ml & 100ml

Frezyderm Baby Shampoo είναι απαλό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο των βρεφών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει και περιποιείται απαλά τα μαλλάκια, ενώ παράλληλα οι πρωτεΐνες σίτου που περιέχει ενισχύουν τη δομή της τρίχας.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα