×

H αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C σε ένα μόνο boost!

 21/02/2023 1m, 42s

Αποτελεί ίσως την πιο γνωστή και αγαπητή βιταμίνη και είναι γεγονός, ότι μας υποστηρίζει δυναμικά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και όποιο άλλο διάστημα αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα boost.

Από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας μέχρι το μεταβολισμό του σιδήρου, την επούλωση των καταγμάτων και την παραγωγή του κολλαγόνου, η βιταμίνη C αποτελεί έναν εξαιρετικό σύμμαχο για κάθε ημέρα, κάθε εποχή και κάθε οργανισμό!

Η υδατοδιαλυτή βιταμίνη C είναι γνωστή σε όλους για τα πολλαπλά της οφέλη και αφού κάνει τόσο καλό στον οργανισμό μας με το να την πίνουμε, φανταστείτε πόσο καλό μπορεί να κάνει στο δέρμα μας. Ωστόσο, επειδή είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στη ζέστη, τον αέρα, το νερό και τις αλκαλικές ενώσεις.

Όσο περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από μία έξτρα ενυδάτωση και λάμψη και μία απλή κρέμα ημέρας ή νυκτός, δεν αρκεί.

Ένα booster ή serum ενισχυμένο με βιταμίνη C, θα δώσει στην επιδερμίδα σου όλη την λάμψη, την φροντίδα και την εντατική περιποίηση που χρειάζεται.

eva belle vit c

Αρκούν 2 μόνο σταγόνες με βιταμίνη C μέσα στην κρέμα σου, για να έχεις την αντιοξειδωτική προστασία που δρα ενάντια στη γήρανση και τη θαμπή επιδερμίδα. Η βιταμίνη C προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και αντιμετωπίζει την υπέρχρωση της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη βιταμίνη Ε, προσφέρει ενισχυμένη προστασία από την οξειδωτική φθορά και χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση.

Ιδιαίτερα σε περιόδους στρες ή όταν μία γυναίκα είναι καπνίστρια ή έχει καταπονηθεί από μία ασθένεια, ένα κρυολόγημα ή και μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η απώλεια της λάμψης είναι εμφανής και τα οφέλη της βιταμίνης C ενάντια στη φθορά και το οξειδωτικό στρες πιο αναγκαία από ποτέ!

Η επιδερμίδα μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτουμε και οφείλουμε να το διατηρούμε όμορφο, ζωντανό, φροντισμένο. Επιλέξτε τη δύναμη της πιο αντιοξειδωτικής βιταμίνης σήμερα κιόλας. Στο online φαρμακείο Pharm24.gr, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό προϊόν, με τη αντιοξειδωτική δύναμη της πανίσχυρης βιταμίνης C, για να νοιώθετε κάθε στιγμή όμορφη, ξεκούραστη και λαμπερή!

Βρείτε το Intermed Eva Belle Booster Vitamin C εδώ!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα