×

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Μοναδικά Δώρα για Εκείνη

 27/03/2024 2m, 20s

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή για τους περισσότερους, η μέρα των ερωτευμένων, αποτελεί μια ημέρα όπου άντρες και γυναίκες ανά τον κόσμο ανταλλάσσουν ευχές αγάπης, έξυπνα & funny δώρα, λουλούδια, γλυκά σε σχήμα καρδιάς και πολλά άλλα πράγματα, με σκοπό να δείξουν και να υπενθυμίσουν την αγάπη που τρέφουν για το ταίρι τους.

Για αρκετές γυναίκες, η μέρα αυτή είναι σημαντική, καθότι η μέρα «επιβάλλει» σε πολλές περιπτώσεις μια βραδινή έξοδο ή ένα ρομαντικό δείπνο, οπότε η φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης έχει προτεραιότητα!

Στο άρθρο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις για δώρα προς εκείνη, με έξυπνα δώρα, πακέτα προσφορών, spicy προτάσεις και φυσικά τις exclusive Valentine’s cards!

 

Πότε είναι ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως γνωρίζετε μάλλον, είναι μία σταθερή εορτή, η οποία ημερολογιακά γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Για το 2023 η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ενώ το επόμενο έτος ο εορτασμός της είναι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

 

Valentine’s Day 2023: Δώρα για Εκείνη!

Η επιλογή για δώρο για τη γυναίκα μόνο εύκολη επιλογή δεν είναι! Με επιλογές περιποίησης και ομορφιάς, το έργο της αναζήτησης του τέλειου δώρου για εκείνη, απαιτεί χρόνο.

Στον οδηγό που ακολουθεί, όμως, θα βρείτε στοχευμένα προϊόντα, όπως σετ περιποίησης και ομορφιάς, spicy gifts και «έξυπνα» δώρα, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με άσκοπο ψάξιμο!

 

Δώρα για Εκείνη

Valentine_Category_Gynaikes

Βρείτε εδώ δώρα για γυναίκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα από προϊόντα περιποίησης, ομορφιάς, για όλες τις ηλικίες και ανάγκες!

 

Spicy Gifts

Valentine_Category_Spicy_gifts

Δείτε εδώ τα καλύτερα spicy gifts, για να κάνετε ένα «ιδιαίτερο» δώρο στην αγαπημένη σας, με προτάσεις από κορυφαία brands για κάθε γούστο!

 

Duo

Valentine_Category_DUO

Kατηγορία που εντάσσεται στα spicy gifts, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα ποιότητας της Duo! Βρείτε μια ευρεία γκάμα «hot» δώρων από την Duo, για την αγαπημένη σας!

 

Πακέτα Προσφοράς

Valentine_Category_Paketa_prosforas

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα και θέλετε όμως να προσφέρετε κάτι ολοκληρωμένο στην αγαπημένη σας, μπορείτε να δείτε εδώ τα πακέτα προσφορών, με έτοιμα packs προϊόντων, σε μεγάλες προσφορές!

 

Durex

Valentine_Category_Durex

Άλλη μια κατηγορία που εντάσσεται στα spicy gifts, αυτή τη φορά με την αξιοπιστία της Durex! Βρείτε μια ευρεία γκάμα «hot» δώρων από την Durex, για την αγαπημένη σας!

 

La Roche – Posay

Valentine_Category_La_Roche

Βρείτε εδώ τα καλύτερα προϊόντα από το κορυφαίο brand La Roche-Posay, με ευρεία γκάμα από επιλογές για δώρα προς επιλογή, για την αγαπημένη σας!

 

Valentine’s Card

Valentine_Category_Card

Αν δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε, μην αγχώνεστε, σας έχουμε τη λύση! Με την Valentine’s card, μπορείτε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, δίνοντας την επιλογή στην αγαπημένη σας να διαλέξει το προϊόν ή προϊόντα που επιθυμεί η ίδια!

 

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να δείτε τα δώρα ανά κατηγορία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα