×

Καθαρισμός του Ατοπικού Βρεφικού Δέρματος με τη Frezyderm

 27/03/2024 2m, 48s

Η ατοπική δερματίτιδα αποτελεί μια συνήθη και δυσάρεστη περίπτωση δερματικού προβλήματος που συχνά επηρεάζει βρέφη και νήπια. Πρόκειται για μια χρόνια, φλεγμονώδη δερματική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από κνησμό και την αυξημένη ευαισθησία του δέρματος. Αν και η ατοπική δερματίτιδα συνήθως εμφανίζεται κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής, μπορεί να προκαλέσει ανησυχία στους γονείς του βρέφους τους.

Στο παρόν άρθρο θα γίνει παρουσίαση προϊόντων της σειράς Frezyderm Atoprel για μωρά και τα οφέλη που έχει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ατοπικής δερματίτιδας σε αυτά.

 

Frezyderm Atoprel: που στοχεύει η σειρά;

Η νέα σειρά Frezyderm Atoprel για μωρά έχει σχεδιαστεί με σκοπό:

  1. Τη βελτίωση και ανακούφιση των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος που παρουσιάζει έντονη ξηρότητα, ατοπική προδιάθεση και εκζεματοειδείς εξεργασίες.
  2. Τη μείωση της τάσης για ξεσμό (ξυσίματος), το οποίο επιδεινώνει την κατάσταση του δέρματος.

Παράλληλα, η σειρά προϊόντων Frezyderm Atoprel βασίζεται σε 4 βασικές αρχές:

  1. Προσφέρει αναλίπανση στο δέρμα.
  2. Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος.
  3. Ενδυναμώνει το δερματικό φράγμα.
  4. Προσφέρει προστασία στο δέρμα.

Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με προσοχή για το βρεφικό δέρμα, παρέχοντας μια πλήρη και αποτελεσματική λύση για τη φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει η ατοπική δερματίτιδα.

 

Βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της σειράς Frezyderm Atoprel

Για την καλύτερη κατανόηση της δράσης της σειράς Frezyderm Atoprel, σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς:

Τα προϊόντα Frezyderm Atoprel έχουν ως βασικό στόχο την ενίσχυση της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και τη μείωση της ανάπτυξης παθογόνων οργανισμών, καθώς και τη ρύθμιση της ανοσοποιητικής απόκρισης και τη μείωση της φλεγμονής.

Παράλληλα, η σειρά Frezyderm Atoprel διαθέτει έναν αλγόριθμο προσέγγισης για τη φροντίδα του ξηρού, ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Αυτός ο αλγόριθμος βασίζεται στη χρήση δύο σημαντικών συστατικών, το Λειτουργικό Λιπιδικό Περιεχόμενο (Functional Lipidic Content – F.L.C.) που βοηθά στην αναδόμηση του φυσικού δερματικού φραγμού και το Μη Πτητικό Περιεχόμενο (Non Volatile Content – N.V.C.) που παραμένει στο δέρμα ως ένα είδος προστατευτικού ασπίδας, μειώνοντας την ξηρότητα και παρέχοντας προστασία.

Αυτή η προσέγγιση βασίζεται στην επιστημονική κατανόηση του φυσιολογικού δέρματος και στη χρήση εξελιγμένων συστατικών για την προστασία και την ανανέωσή του, προσφέροντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για τη φροντίδα του δέρματος με επιμέρους ανάγκες.

 

Τα προϊόντα της σειράς Frezyderm Atoprel

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της σειράς Frezyderm Atoprel για το μωρό σας.

Το Atoprel Bath Cream είναι ένα κρεμώδες καθαριστικό, πλούσιο σε φυτικά βούτυρα & έλαια για τον καθημερινό καθαρισμό της ξηρής, ευαίσθητης επιδερμίδας και με ατοπική προδιάθεση.

Frezyderm Atoprel Bath Cream 300ml
Frezyderm Atoprel Bath Cream 300ml

 

Η Frezyderm Atoprel Emollient Classic είναι μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας. Παράλληλα, το προϊόν αυτό βοηθάει στη μείωση της τάσης ξεσμού-κνησμού (ξυσίματος) που μηχανικά επιδεινώνει και επιβαρύνει την ξηρή επιδερμίδα.

Frezyderm Atoprel Emollient Classic Face & Body Atopic Skin Relief 200ml
Frezyderm Atoprel Emollient Classic Face & Body Atopic Skin Relief 200ml

 

Η Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin είναι μαλακτική κρέμα για την περιποίηση της πολύ ξηρής, ευαίσθητης, εύθραυστης επιδερμίδας και με ατοπική προδιάθεση. Το προϊόν αυτό μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας και βελτιώνει την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος.

Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin 300ml
Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin 300ml

 

Η Frezyderm Atoprel Barrier Cream αποτελεί μία προστατευτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητης, εύθραυστης επιδερμίδας και με ατοπική προδιάθεση. Παράλληλα, προσροφά την υγρασία που εγκλωβίζεται στις δερματικές πτυχώσεις.

Frezyderm Atoprel Barrier Cream for Dermal Folds 150ml
Frezyderm Atoprel Barrier Cream for Dermal Folds 150ml

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα