×

Lierac Lift Integral: Ο αρχιτέκτονας της επιδερμίδας

 09/11/2022 2m, 45s

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους, δίνοντας της την απαραίτητη «τροφή» και περιποίηση. Κατά τη διάρκεια των 40 ξεκινάει σταδιακά η μείωση του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας και ως αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης είναι όλο και πιο εμφανή. Κορυφαίες επιλογές αντιγηραντικών συστατικών είναι το κολλαγόνο , η ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ.
Η φιλοσοφία της Lierac είναι ο επαναπρογραμματισμός των μηχανισμών της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας τα δικά της συστατικά για μακροχρόνια αποτελέσματα. Η λύση της απέναντι στη γήρανση του δέρματος έρχεται με τη σειρά Lierac Integral και τον συνδυασμό 3 ενεργών συστατικών ενεργοποίησης της σύνθεσης μακρο-στοιχείων και γλυκοπρωτεϊνών:

  • Το RNA Τριαντάφυλλου ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου και της σχετιζόμενης με αυτό γλυκοπρωτεΐνης, της φιμπρονεκτίνης. Αυτό το 100% φυσικό συστατικό προέρχεται από το Τριαντάφυλλο της Grasse, το οποίο καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακα.
  • Η Μαύρη Τουλίπα ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση της ελαστίνης και της σχετιζόμενης με αυτήν γλυκοπρωτεΐνης, της φιμπριλλίνης. Αποτέλεσμα 7 ετών έρευνας και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Lierac, αυτό το εκχύλισμα Μαύρης Τουλίπας είναι 100% φυσικό και προέρχεται από την Ολλανδία.
  • Το Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης επαναπυκνώνει άμεσα την επιδερμίδα.

 

Η σειρά Lierac Integral αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

 

Lierac Lift Integral The Firming Day Cream
Lierac Lift Integral The Firming Day Cream

Πρόκειται για μια συσφιγκτική κρέμα ημέρας προσώπου, λαιμού για ενυδάτωση & λείανση των ρυτίδων με αποτέλεσμα lifting.
Η κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος, δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting. Η μεταξένια υφή της συσφιγκτικής κρέμας ημέρας, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενυδατώνει βαθιά, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και στις ευαίσθητες.

 

 

Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream
Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream

Πρόκειται για μια κρέμα νυκτός προσώπου, λαιμού για αναδόμηση, θρέψη & λείανση των ρυτίδων με αποτέλεσμα Lifting. Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting. Η πλούσια υφή της αναδομητικής κρέμας νύχτας που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, θρέφει εντατικά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και στις ευαίσθητες.

 

 

Lierac Lift Integral The Tightening Serum
Lierac Lift Integral The Tightening Serum

Πρόκειται για έναν συσφιγκτικό ορό προσώπου, λαιμού για επαναπροσδιορισμό & λείανση των ρυτίδων με αποτέλεσμα Lifting. Ο ορός Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting. Η γαλακτώδης υφή του συσφιγκτικού ορού αγκαλιάζει την επιδερμίδα για ένα πραγματικά βελούδινο αποτέλεσμα.

 

 

Lierac Lift Integral The Eye Lift Care
Lierac Lift Integral The Eye Lift Care

Πρόκειται για μια κρέμα ανόρθωσης, σύσφιξης & λείανσης των ρυτίδων για μάτια & χείλη με αποτέλεσμα Lifting.
Η λεπτόρρευστη και υδαρής υφή της ανορθωτικής κρέμας ματιών ανορθώνει και λειαίνει το περίγραμμα των ματιών. Το κεραμικό άκρο του προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Αυτό το προϊόν περιποίησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην λεπτή περιοχή γύρω από τα χείλη.

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα